| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |  
	| View Poll Results: Kiterjedjen e a fosztogatás a raktárakban szereplő összes árúra? |  
	| Igen |      | 24 | 46.15% |  
	| Ne |      | 28 | 53.85% |  

| 

02-07-2007, 19:36

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Kubbi  Szerintem a fosztiban, azért van a gabona, mert elég kellemetlen, amikor elviszik a kajatartalékod felét, és éppen már nem tudsz kimenni a piacra. És a kp-d felét is elviszik. Az meg pláne nehezíti a kaja vásárlást. Nem is beszélve, ha több sereg megy. Szerintem ezért van értelme a gabona fosztásának.    
Ha pedig az egész raktárat kipakolod, azzal gyakorlatilag le is lehet irtani kapásból egy országot. Fosztasz 2-őt, a szövid meg pusztít egyet, és a faszi ott áll üres hekikkel, pénz, és nyersi nélkül... Lehet, hogy még a mészár is elveszítené a jelentőségét... 
szerintem

A tolis felesleges lenne végképp. |  Ezért lehetne külön raktárfosztás ami nem vinne pénzt, rúnát akár gabonát sem. |  

| 

02-07-2007, 19:41

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 96%      |  |  

| 
 Ha a raktárakat is lehetne fosztani, tök fölösleges lenne a toli. Épületlista nélkül is lehet támadni, maximum nem annyira szorosan kiszámolva. Ezzel a javaslattal, a hadisok aránytalanul, megerősödnének. |  

| 

02-07-2007, 19:43

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 96%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Penya  Ezért lehetne külön raktárfosztás ami nem vinne pénzt, rúnát akár gabonát sem. |  Akkor nem egyszerre visz el mindent, hanem több támadással. |  

| 

02-07-2007, 19:49

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by tdomo  Ha a raktárakat is lehetne fosztani, tök fölösleges lenne a toli. Épületlista nélkül is lehet támadni, maximum nem annyira szorosan kiszámolva. Ezzel a javaslattal, a hadisok aránytalanul, megerősödnének. |  Várj ha jól értem az a gond h kifosztanak egy tolist?    Ráadásul nem is pénz hanem nyersit vinnének.    Ne viccelj már, akkor lopja vissza amikor akarja, azért tolis. Azt meg nem értem h egy raktárfosztásból h következtetsz teljes éplistára. |  

| 

02-07-2007, 20:05

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 
 Vezessük le hogy HA be lenne vezetve ez a változtatás mi történnet gondoljunk át a háttér eseményeket mondjuk bekerülne 
Hogyan romolna a helyzet ?  
1. szerintem: egy törpe termelő  a nyersijét mindig kint tartaná a piacon 5 piac + karavánozás ezzel mit oldott meg a javaslat ?   Max. annyit hogy több nyersi lesz a piacon

Mit tudnál akkor fosztani? Valószínűleg bent felejtett nyersit tudnánk tudnátok fosztani ami azért 5 szinten felül egy rendes törpe termelőnél elég ritka vagy bármely más aktív orinál    
Befejeztem a filózást és örömködök hogy nincs bevezetve
				__________________Claívsolais (3) (#379234) 

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
   |  

| 

02-07-2007, 20:06

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Penya   Azt meg nem értem h egy raktárfosztásból h következtetsz teljes éplistára. |  Az engem is érdekel    

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
   |  

| 

02-07-2007, 20:12

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Dragon,Szamár :))   |  minek vagy kiváncsi állandóan?  |  

| 

02-07-2007, 20:15

|  
	| 

| Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Dragon,Szamár :))  ezzel mit oldott meg a javaslat ?   Max. annyit hogy több nyersi lesz a piacon |  
ez már bőven jó lenne szerintem...   |  

| 

02-07-2007, 20:18

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 97%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Peter  ez már bőven jó lenne szerintem...   |  annak se sok értelme nem megvehető árakon lenne az kint ha valaki vigyázni akar rá |  

| 

02-07-2007, 20:18

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Peter  ez már bőven jó lenne szerintem...   |  öhmmm félreértettél nem úgy gondoltam hogy eladásra rakják ki    Hülyék lennének    Raktárnak használnák a piacot  

|  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|