|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Szűnjön-e meg a katonapiac a vip hétvégiben?
|
Igen
|

|
28 |
35.44% |
Nem, maradjon.
|

|
26 |
32.91% |
Nekem mindegy.
|

|
9 |
11.39% |
Nem játszom VIP hétvégiben, úgyhogy nem érdekel.
|

|
16 |
20.25% |

02-02-2007, 18:08
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
egyértelmű hogy csak a kárára van a hv szabályosságának a katonapiac
|

02-03-2007, 07:11
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by dath
üdv
négy hónap elteltével, még mindig nem jött elfogadható érv amellett, hogy megmaradjon, a "de mer' az tök jó" volt a legközelebb hozzá. 
|
Most is jött 10nem szavazat hát 1-töl se látok indokot miért is nem? 
nem akarok vádaskodni de talán azért mert ezek közül jópáran utalgatnak egységet 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

02-04-2007, 19:54
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Most is jött 10nem szavazat hát 1-töl se látok indokot miért is nem? 
nem akarok vádaskodni de talán azért mert ezek közül jópáran utalgatnak egységet 
|
Nem tudom de én 1 embert látok aki játszott már vip hv-n és arra szavazott hogy maradjon  A többieket még soha nem láttam de lehet tévedek 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

02-05-2007, 11:34
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
én a mostani hv-n kb 1k egységet tudtam venni a piacon apránként,de ennek ellenére továbbra is a megszüntetés mellett voksolok!
|

02-05-2007, 18:48
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Eddig azt hiszem egyetlen érvet olvastam, hogy miért maradjon a piac, mindenki más a piac megszüntetése mellett voksolt. Mondom érvekkel, a szavazás tényleges állása fent csak egy jelzés, nem az fogja a valós eredményt eldönteni.
Ettől függetlenül én úgy látom, hogy semmi komoly ok nincs amellett, hogy maradjon, ellene viszont van jópár.
Még valaki akar a témához valamit hozzátenni, vagy megszülethet a döntés, hogy a katonapiac a vip hétvégiben megszűnik?
|

02-05-2007, 19:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Eddig azt hiszem egyetlen érvet olvastam, hogy miért maradjon a piac, mindenki más a piac megszüntetése mellett voksolt. Mondom érvekkel, a szavazás tényleges állása fent csak egy jelzés, nem az fogja a valós eredményt eldönteni.
Ettől függetlenül én úgy látom, hogy semmi komoly ok nincs amellett, hogy maradjon, ellene viszont van jópár.
Még valaki akar a témához valamit hozzátenni, vagy megszülethet a döntés, hogy a katonapiac a vip hétvégiben megszűnik?
|
szűnjön meg!
ha eddig nem volt komoly érv a megtartása mellett ezután már nem is lesz.
|

02-05-2007, 19:47
|
Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Továbbra is azt mondom hogy inkább a minimálárakat kéne felemelni ugyanis így teljesen olyan a VIP hétvégi mint a normál hód csak 5 perces körváltással,de ha kiveszitek belőle a katipiacot akkor már az nem olyan lesz,de ha mondjuk egység nem mehetne ki 45000 arany alatt akkor mindjárt nem lenne egyszerű dolga a csókáknak és első körben ki lehetne talán próbálni mielőtt megszüntetjük a piacot!Vélemény?
|

02-05-2007, 21:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Továbbra is azt mondom hogy inkább a minimálárakat kéne felemelni ugyanis így teljesen olyan a VIP hétvégi mint a normál hód csak 5 perces körváltással,de ha kiveszitek belőle a katipiacot akkor már az nem olyan lesz,de ha mondjuk egység nem mehetne ki 45000 arany alatt akkor mindjárt nem lenne egyszerű dolga a csókáknak és első körben ki lehetne talán próbálni mielőtt megszüntetjük a piacot!Vélemény?
|
a lóvé nem gond a hv-ban!!aki akar csalni simán ki tud perkálni érte 45-50k-t is!
|

02-05-2007, 21:39
|
 |
Member
|
|
|
|
a mostani hv-n 100 milla felett volt az orimban egész vasárnap, de tekiből még 300-at tudtam volna csinálni...
szabályosan, és ennyit bárki tud, 50k-ért is jó a katona, pár K-t bárki tud venni max áron is, aki számít rá és figyel...
|

02-07-2007, 14:40
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
kb ugyanazokat a köröket futjuk meg újra, sztem lezárhatjuk a dolgot: szünjön meg.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|