|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-06-2007, 14:06
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Az elf amikor 1000 katincs kell másnak a fedezéshez megspórol hekinként 300 darabot, mert neki 700 elég. Erre fel mondtam, hogy szerintem az elfek ne adjanak még plusz bónuszt a fedezéshez.
|
Ja, most már értem mit mondasz... De ez szerintem nonszensz... Ha csak tisztán elf szövi van, van benne 1 törpe, akkor nem tudna fedezni? Ez így hüleség  -szerintem-
|

02-06-2007, 14:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Az elf amikor 1000 katincs kell másnak a fedezéshez megspórol hekinként 300 darabot, mert neki 700 elég. Erre fel mondtam, hogy szerintem az elfek ne adjanak még plusz bónuszt a fedezéshez.
|
Pont rajtuk lehet kevesebbet spórolni
Nekik 1000 helyett lenne 225 másnak meg 1300 helyett. Sztem felesleges az elfeket külön kezelni hiszen nem is éri meg az elfeket fedeztetni olcsóbban mikor nekik alapból is olcsóbb.
|

02-06-2007, 19:56
|
Member
|
|
|
|
Arrakis jól mondja, itt az A csopi és az anarch van érintve, én se a low heki normálra gondoltam főleg 
|

02-06-2007, 20:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Az alapgondolat amúgy nem rossz, lehetőséget adna kicsinek, nagynak a növekedésre, területvisszaszerzésre, de mégis a nagyobb orik járnának vele jól összességében, meg a nagyobb létszámú klánok.
Ha egy személyes klánom van, akkor nem is kapok ezáltal semmit, ha jól értem.
|
Ki a francnak van 1 személyes klánja??? max1-2 napig van benne 1személy amig nem talál szöviket... különben meg annyi értelme van mint amikor lejjebb vki szövetség tagja státuszban van, de nincs 1 darab szövije sem... persze létezhet de 1 1személyes klánnak vszinü nem az 5heki lesz a problémája 2naponta, hanem a többi 200 amit levernek róla naponta 

02-06-2007, 21:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Ki a francnak van 1 személyes klánja??? max1-2 napig van benne 1személy amig nem talál szöviket... különben meg annyi értelme van mint amikor lejjebb vki szövetség tagja státuszban van, de nincs 1 darab szövije sem... persze létezhet de 1 1személyes klánnak vszinü nem az 5heki lesz a problémája 2naponta, hanem a többi 200 amit levernek róla naponta 
|
Top30%-ot elért önellátó betonelf...
|

02-06-2007, 22:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
|
Én pl vagy 3 - 4 hónapot biztos nyomtam már egyszemélyesben.. de ne ragadj le ennyire az 1nél, a 2, meg a 3 is hátrányban van a sokoris klánnal szemben ez alapján.
|

02-07-2007, 00:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Én pl vagy 3 - 4 hónapot biztos nyomtam már egyszemélyesben.. de ne ragadj le ennyire az 1nél, a 2, meg a 3 is hátrányban van a sokoris klánnal szemben ez alapján.
|
Na azért ne felejtsük el, hogy a kisorikból álló 10 fős klán is hátrányban van a 3 tagú 3000 hekis orikból állóval szemben.
Másrészről meg egy nagyobb klán szinte minden téren előnyben van a kisebbekkel szemben nem értem itt miért gond ez? Nem kötelező kisklánban lenni ahogy nagyban sem.
|

02-07-2007, 03:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Top30%-ot elért önellátó betonelf...
|
de ő miért is akar fedezni folyamatosan... mert egy önálló betonelfnek csak annyi a célja hogy forduljon ahogy tud egyedül  vagy egy kamikaze 

02-07-2007, 03:31
|
 |
Member
|
|
|
|
amúgy meg hátrányba kerülnek a nagy klánokkal szemben,de eddig mennyi esélye volt egy kis klánnak??? különben is ha odáig eljut hogy érdekelje egy nagy klán helyzete akkor már önmaga is elég nagyklán kell hogy legyen... és ez az ötlet egyáltalán nem segit ilyen szempontból egy nagy klán gyorsabb emelkedését, csak a klánban lévők törp védelmére szolgál aki ellátja őket nagyrészt... ez mennyibe gond a kisklánnak???
amúgy meg az eredeti cél hogy ne növelje a felfedezési arányt az ha levernek és csak a megvolt területre fedezel vissza, teljesen reális kérés...

02-07-2007, 11:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Mit szólnátok ha minden klán kapna országonként napi 5 hekit 225 katonáért. Ez ugymond "közös klánkvóta" lenne amit a klán bármelyik tagja elhasználhat, de nem gyüjthet. Vagyis ha aznap nem használod el akkor nem vihető át másnapra. Ezzel gyakorlatilag fajtól függetlenül tudnánk megoldani a törpék problémáját. Nyilván az értelmesebb klánok a törpéjüknek hagynák meg ezt a lehetőséget.
Egy 10 fős klán így gyakorlatilag naponta 50 hekit tudna biztosítani a törpéjüknek. (bocs 45 hekit!) Kiegészítésképpen pár feltétel:
1. szabis ori után nem keletkezik "kvóta"
2. 2948 heki alatti orik után sem keletkezik "kvóta"
3. a törpék után sem keletkezik "kvóta"
4. az előző kvótát felhasználó ori után sem keletkezik "kvóta"
|
Eddig magasan ez a legjobb javaslat!!!
Talán azzal egészíteném ki, hogy a felfedezni már nem tudó elfek után ne járjon kvóta.
A nagy országok is elkezdhetnének ha csak szép lassan is, de növekedni.
Keletkezhetnének további nagy törpék.
Mindezt a véleményt annak ismeretében alkotom, hogy az érdekszféránkban van az A 3.ik legnagyobb törpéje
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|