Quote:
Originally Posted by Steve
Goldy abszolút nem értem mért pont a kezdőket hozod fel. Ők azok akik sok rúnát nem fogyasztanak, ez pedig taktikai változás lenne, tehát inkább fentebb érződne szerintem a hatása. Egy mostani oriban ha nem akciózk sokat varival akkor gyülemlik azért endesen a rúna. Hameg akciózik akkor valószínűleg több temploma van és nem lesz problémája. Nekem eddig alsóbb szinteken egyedül akkor kellett normálban piacról vennem rúnát amikor orkkal voltam...
Találtam a napokban óriást egy kocsmával, tisztánlátás fent... no comment
|
Miért? mert tapasztalat...
játszom egy kezdő országgal és egyszer csak azt veszem észre hogy már gömbözni se maradt rúnám, pedig teljesen normális játékot játszottam vele...
bele ütköztem egy szövibe mf-ként, jött a száraz-vihar, rúnám alig venni kellett de a gabona ára is felment szal még a segélyem is elment a kis csetepatéra 400 hekin. A lopás is korlátozott lehetőség volt mivel gömbre és kapunyitásra is 5ször megondoltad hogy elpazarlod-e...
Most pl gondolj bele ebbe az angol játékban ahol 90 napod van hogy szintet lépj, hol halmozol ott fel rúnakészletet?
Ezzel a módosítással a kezdők nagyon gyengévé és szivathatóvá válnának mágia ügyileg.