|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-05-2007, 13:54
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Mit szólnátok ha minden klán kapna országonként napi 5 hekit 225 katonáért. Ez ugymond "közös klánkvóta" lenne amit a klán bármelyik tagja elhasználhat, de nem gyüjthet. Vagyis ha aznap nem használod el akkor nem vihető át másnapra. Ezzel gyakorlatilag fajtól függetlenül tudnánk megoldani a törpék problémáját. Nyilván az értelmesebb klánok a törpéjüknek hagynák meg ezt a lehetőséget.
Egy 10 fős klán így gyakorlatilag naponta 50 hekit tudna biztosítani a törpéjüknek. Kiegészítésképpen pár feltétel:
1. szabis ori után nem keletkezik "kvóta"
2. 2948 heki alatti orik után sem keletkezik "kvóta"
3. a törpék után sem keletkezik "kvóta"
4. az előző kvótát felhasználó ori után sem keletkezik "kvóta"
|
Ez mindenképpen pozitív...
Tehát egy 10 fős top szövi a törpéjének folyamatosan napi 45 hekit tudna adni...
Ez teljesen jó...
|

02-05-2007, 14:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Mit szólnátok ha minden klán kapna országonként napi 5 hekit 225 katonáért. Ez ugymond "közös klánkvóta" lenne amit a klán bármelyik tagja elhasználhat, de nem gyüjthet. Vagyis ha aznap nem használod el akkor nem vihető át másnapra. Ezzel gyakorlatilag fajtól függetlenül tudnánk megoldani a törpék problémáját. Nyilván az értelmesebb klánok a törpéjüknek hagynák meg ezt a lehetőséget.
Egy 10 fős klán így gyakorlatilag naponta 50 hekit tudna biztosítani a törpéjüknek. (bocs 45 hekit!) Kiegészítésképpen pár feltétel:
1. szabis ori után nem keletkezik "kvóta"
2. 2948 heki alatti orik után sem keletkezik "kvóta"
3. a törpék után sem keletkezik "kvóta"
4. az előző kvótát felhasználó ori után sem keletkezik "kvóta"
|
jó ötletnek tűnik, de én azt hiszem, hogy területfüggővé kéne tenni, méghozzá a kvótát felhasználó területétől függővé.
|

02-05-2007, 14:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Ez mindenképpen pozitív...
Tehát egy 10 fős top szövi a törpéjének folyamatosan napi 45 hekit tudna adni...
Ez teljesen jó...
|
Igen, csatlakozom, olyan konstruktív ötlet kéne, ami a pörgést segíti elő, a támadást, s nem ezt az állóvizet, ami most van 500k felett.
Vagy azokra az orikra vonatkozóan.
Gyakorlatilag be vannak fagyva, mint az anarchosok, gyűjtenek, fokoznak, aztán ütnek egy nagy nullát, mert a másik ugyanezt megteszi, ez ebben a formában vicc.
Ha fedezőversenyt rendeznek az is, de egy fokkal jobb.
Viszont hogy felfedeztetünk nekik üthető törpéket.. 
Klánérdekből ráadásul... hát... 
|

02-06-2007, 04:30
|
Member
|
|
|
|
Az alapgondolat amúgy nem rossz, lehetőséget adna kicsinek, nagynak a növekedésre, területvisszaszerzésre, de mégis a nagyobb orik járnának vele jól összességében, meg a nagyobb létszámú klánok.
Ha egy személyes klánom van, akkor nem is kapok ezáltal semmit, ha jól értem.
Lacqa: amit írsz teljesen ellentétes azzal a gondolattal, amiért a felfedezés erre a mostani verzióra változott. Mert feltételezem arra gondolsz, hogy kicsi kevesebbet, a nagyobb meg ezáltal többet fedezhetne. Vagy több lenne a kvóta, amit szétdobhat a klán. Ez a pörgést, meg a top utolérésének lehetőségét mindenkor, mindenkitől még távolabb helyezné.
|

02-06-2007, 09:21
|
Member
|
|
|
|
[quote=Arrakis;71664]Az alapgondolat amúgy nem rossz, lehetőséget adna kicsinek, nagynak a növekedésre, területvisszaszerzésre, de mégis a nagyobb orik járnának vele jól összességében, meg a nagyobb létszámú klánok.
Ha egy személyes klánom van, akkor nem is kapok ezáltal semmit, ha jól értem.QUOTE]
Elvileg minden 2 hetente kapnál 5 hekit nem? Vagy egyáltalán nem kapnál? Én úgy értelmeztem, hogy csak az előző héten elhasználó ori után nem jár az 5 heki...
Amúgy még annyiban módosítanám, hogy a pontlistában az első klánnál ilyen ne legyen (bocs Serg)...
Vagy mondjuk a top 10 ország után ne járjon.
|

02-06-2007, 11:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Elvileg minden 2 hetente kapnál 5 hekit nem? Vagy egyáltalán nem kapnál? Én úgy értelmeztem, hogy csak az előző héten elhasználó ori után nem jár az 5 heki...
|
Nem. 1 fős klán ezt nem tudná kihasználni. Azért tettem bele kritériumnak, hogy aki utoljára felhasználta azután ne járjon, hogy motivált legyen a klán hogy a törpék fedezzenek ezzel, hiszen ha más ori fedez így akkor az ő utánna "járó" kvótát elveszti a klán. Ha a törpe fedezi el akkor nem veszít a klán kvótát hiszen a törpék után nem járna kvóta alapból sem.
|

02-06-2007, 12:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Bocs igazad van.
2 naponta az 1 fős klán is tudna felfedezni 5 hekit, ha az az 1 ori nem törpe.
|

02-06-2007, 13:32
|
Senior Member
|
|
|
|
Az ötletet támogatom. Annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy szerintem az elfek után se járjon az olcsó fedezés, nekik így is van elég bónuszuk rá.
|

02-06-2007, 13:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Az ötletet támogatom. Annyi hozzáfűznivalóm lenne, hogy szerintem az elfek után se járjon az olcsó fedezés, nekik így is van elég bónuszuk rá.
|
Az, hogy 225 kattancs, vagy 157 az olylan mind1, itt arról beszélgetünk, hogy 2000 katona körüli vagy 200 körüli
Szerintem ahogy olcsóbb lekódolni - csak hogy fejlesztőbarát legyek 
|

02-06-2007, 13:58
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Az, hogy 225 kattancs, vagy 157 az olylan mind1, itt arról beszélgetünk, hogy 2000 katona körüli vagy 200 körüli
Szerintem ahogy olcsóbb lekódolni - csak hogy fejlesztőbarát legyek 
|
Az elf amikor 1000 katincs kell másnak a fedezéshez megspórol hekinként 300 darabot, mert neki 700 elég. Erre fel mondtam, hogy szerintem az elfek ne adjanak még plusz bónuszt a fedezéshez.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|