|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

02-04-2007, 23:44
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Mephisto
Na a helyzet az, hogy van ez az állásfoglalás erről a szándékos károkozásról, meg más játékának tönkretételéről.
De, megnézhetné valaki, ha van ideje az 5/W-s fórumot. Egy tag 4 hullámba mészáról egyfolytában mindenkit a környékéről. A szövimet is meglátogatta (tekit ír, nem akciózik), utánna még ártózott is.
Maga a kár eléggé sok, ha 50k-s egységárral számolunk.
Mondanám azt, hogy az ilyen megérdemelné, hogy törlésig üssék, de most ilyet nem ejtek ki a számon. De az sem egészséges, amit ez az arc csinál el tudom képzelni, hogy a szint kezdőjátékosai mennyire kedvelik őt...
|
Lefogadom, hogy nem a kezdőket bántja  Életembe nem láttam kezdőt, aki nekiáll tekit írni nagyüzemben, holott az említett gnóm ezekre hajt, illetve arra, hogy egyszercsak nem lesz fenn a kulcs...
|

02-05-2007, 19:53
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Lefogadom, hogy nem a kezdőket bántja  Életembe nem láttam kezdőt, aki nekiáll tekit írni nagyüzemben, holott az említett gnóm ezekre hajt, illetve arra, hogy egyszercsak nem lesz fenn a kulcs...
|
nem volt benne, hogy gnóm lenne aki mészárolgat 
te úgylátszik többet tudsz, mint mi... csak nem ismered személyesen is?   
|

02-05-2007, 22:08
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
|
Benne volt 
Idézem: Egy tag 4 hullámban mészárol mindenkit a környéken.
Ettől persze lehet egy nagyon ravasz ork tábornok is, és 2 tábornokokat küld seregenként, de én fogadok, hogy gnóm az illető 
|

02-06-2007, 10:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Benne volt 
Idézem: Egy tag 4 hullámban mészárol mindenkit a környéken.
Ettől persze lehet egy nagyon ravasz ork tábornok is, és 2 tábornokokat küld seregenként, de én fogadok, hogy gnóm az illető 
|
lehet ettől még bármi szerintem, sőt ha kiküldi minden tábornokát, az csak az ő baja, én nem tenném (csak ha muszály)
|

02-06-2007, 10:42
|
Member
|
|
|
|
Quote:
lehet ettől még bármi szerintem, sőt ha kiküldi minden tábornokát, az csak az ő baja, én nem tenném (csak ha muszály)
|
Nem küldi ki minden tábornokát 
Hiszen 4 hullámban támad... 1 körben 1-et... aztán köv. körben még 1-et, aztán még1-et, aztán még 1-et, aztán hazaér a serege, majd újra kiküldi, aztán az azt követőben megint kiküldi, és így tovább
Nekem ezt jelenti a 4 hullámban támadás
És ebben az esetben ha ork, marad nála otthon mindig 4 tábornok  Vagy tényleg gnóm, és mindig otthon van neki 1 tábornoka (vagy 2, ha tábornok a személyisége  )
|

02-06-2007, 10:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Nem küldi ki minden tábornokát 
Hiszen 4 hullámban támad... 1 körben 1-et... aztán köv. körben még 1-et, aztán még1-et, aztán még 1-et, aztán hazaér a serege, majd újra kiküldi, aztán az azt követőben megint kiküldi, és így tovább
Nekem ezt jelenti a 4 hullámban támadás
És ebben az esetben ha ork, marad nála otthon mindig 4 tábornok  Vagy tényleg gnóm, és mindig otthon van neki 1 tábornoka (vagy 2, ha tábornok a személyisége  )
|
nekem is ilyesmit jelentene, mert nem azt irta hogy 4 sereggel...
de ez meg bármilyen fajú orival kivitelezhető, szóval megint ott tartunk, hogy nem biztos az a gnóm 
|

02-06-2007, 10:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
nekem is ilyesmit jelentene, mert nem azt irta hogy 4 sereggel...
de ez meg bármilyen fajú orival kivitelezhető, szóval megint ott tartunk, hogy nem biztos az a gnóm 
|
Ezt arra írtam, hogy még ha gnóm is, akkor is minden körben marad otthon neki 1 tábornoka 
|

02-15-2007, 08:00
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Atit szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor mi a teendő?
Beütöttem 1x fosztásra, majd mivel sok pénz jött tőle, ezért még 1x.
Majd mentem más célpontra fosztani, és pont amikor kint volt a seregem, ő beütött területre...
Azóta én ütöttem másvalamit területre, mert elég sokat elcsapott tőlem. 
Most alatta vagyok, és 1x beütöttem pusztításra, majd ma ment 2 sereg, ebből az 1ik befért,a másik pattant.
Tehát 2pusztítás, és 2 fosztás volt vele szemben.
Erre kaptam tőle egy ilyen üzenetet:
" Barátom.A Mai nappal lehetőséged van arra hogy mnt küldesz vagy mész anarchba csalásért és folyamatos támadásért  "
Most mi a teendőm?
Mf, és hulla a fajom
Most meg ezt kaptam tőle...
De én nem gömböztettem senkivel. Akkor nem pattant volna a kicsi sereg...
"A jksz megsértésért mert mással gömböztetél és egyébként megvan akivel gömböztetél úgyhogy ő is számíthat az anrchra egy levelet várok tőled az mnt- egy órán belül ha nem jön meg pá-pá  "
Az országom:
Zuz mó (#416292)
Folyamatos update:
Most ezt küldte:
"Már csak 53 perced van"
Last edited by Kubbi; 02-15-2007 at 08:09..
|

02-15-2007, 08:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
"Már csak 53 perced van"
|
Kubbi, 53 percen belül indítsd a támadást.. Ez azt jelenti 
De érzésem szerint hadisarc miatt ő fog távozni, nem pedig Te  (feltéve persze, ha a lelkiismereted tiszta  )
Ja, és tiltsd le! Gondolom Te sem szereted, ha teleszemetelik a mailbox-od 
|

02-15-2007, 09:02
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Atit szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor mi a teendő?
Beütöttem 1x fosztásra, majd mivel sok pénz jött tőle, ezért még 1x.
Majd mentem más célpontra fosztani, és pont amikor kint volt a seregem, ő beütött területre...
Azóta én ütöttem másvalamit területre, mert elég sokat elcsapott tőlem. 
Most alatta vagyok, és 1x beütöttem pusztításra, majd ma ment 2 sereg, ebből az 1ik befért,a másik pattant.
Tehát 2pusztítás, és 2 fosztás volt vele szemben.
Erre kaptam tőle egy ilyen üzenetet:
" Barátom.A Mai nappal lehetőséged van arra hogy mnt küldesz vagy mész anarchba csalásért és folyamatos támadásért  "
Most mi a teendőm?
Mf, és hulla a fajom
Most meg ezt kaptam tőle...
De én nem gömböztettem senkivel. Akkor nem pattant volna a kicsi sereg...
"A jksz megsértésért mert mással gömböztetél és egyébként megvan akivel gömböztetél úgyhogy ő is számíthat az anrchra egy levelet várok tőled az mnt- egy órán belül ha nem jön meg pá-pá  "
Az országom:
Zuz mó (#416292)
Folyamatos update:
Most ezt küldte:
"Már csak 53 perced van"
|
Ez alapján, amit leírtál, ez semmi, ha valaki ilyeneket nekiáll jelenteni, hogy "jajj bántanak", akkor idővel őt rakom ki.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|