Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-03-2007, 19:57
Viz Viz is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Mennyire örülnék ha ez így lenne Amikor a védelem vari egy hadis oriban meglepetés lenne...
Ez csak arra vonatkozik aki nem hajlandó piacon venni a rúnát
Sponsored Links
Old 02-03-2007, 21:38
TDK TDK is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Viz View Post
Pláne ha nem 36 körökre rakod már fel, ami ugye arányosan több rúnát emészt fel.

a felhasznált runa, csak a hektárral arányos, hogy hány körre teszed fel azzal nem. az egyetlen vari ami többe kerül az a védelem, mert ott már plusz egy körrel elöbb fel kell tenned
Old 02-03-2007, 22:00
Viz Viz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by TDK View Post
a felhasznált runa, csak a hektárral arányos, hogy hány körre teszed fel azzal nem. az egyetlen vari ami többe kerül az a védelem, mert ott már plusz egy körrel elöbb fel kell tenned
Azt írtam hogy arányosan több rúnűt emészt fel:F
Magyarul arányos Amit te is mondtál.
Viszont ezzel arra gondoltam hogy ha 24 körre rakod modnjuk fel akkor 24 körönként kell rúnát venni pl, míg ha 36 körre tudod akkor annyinként.
Old 02-03-2007, 22:01
Panyi Panyi is offline
Junior Member

Longevity: 99%

Sziasztok!
Az össz rúnamennyiség szerintem ha az összes országot tekintjük szerintem több milliárdos mennyiséget is elérhette már a teljes játékban. Ez a javaslat, csak a piacozók alá fogja tenni a lovat. Inkább kelljen több rúna a varázslathoz hadd fogyjon...
Varázslattal kapcsolatban, annak meg szintén örülnék ha 1/a-ban normális körre fel lehetne rakni a varázslatokat... Ha nem vagyok óriás, és az össz hekimből nincs 30-40% teli templomom akkor ne is álmodjak 15-20 körig történő varázslat felrakásról...?? vagy ezt még ők se tudják?
Kelljen rá több rúna, de legyen használhatóbb a varázslás.

Ezzel több készültég juthatna más akciókra, ártókra, felderítésre, és több lenne a hadi esemény is...
Old 02-04-2007, 03:43
Serg Serg is offline
Member

Activity: 4%

Nem támogatom!Jelenleg a rúna nagyon jól lopható még az óriásoktól is tehát megint csak a tolisokat erősítenétek ezzel márpedig igy is van velük elég gond amikor 4-5 körröl lopkodnak és ugye vannak csoportok ahol a 4-5 kör pontszámban nem olyan nagy különbség hogy megfelelően védjen a lopás ellen!Jelenleg 100 milla rúnából egy félelf el tudja lopni a 80% -át is erölködés nélkül ha ez a javaslat megvalósul megint csak megtápoltuk a szöviket az mf orikkal szemben.Szerintem nem kéne a mostani egyensúly se a piacon sem a játékban felborítani egy ilyen változtatással.Gondoljátok át,bár lehet hogy az ide irogatók nagy számban pont a tolisokat képviselik
Old 02-04-2007, 09:08
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Unhappy

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Nem támogatom!Jelenleg a rúna nagyon jól lopható még az óriásoktól is tehát megint csak a tolisokat erősítenétek ezzel márpedig igy is van velük elég gond amikor 4-5 körröl lopkodnak és ugye vannak csoportok ahol a 4-5 kör pontszámban nem olyan nagy különbség hogy megfelelően védjen a lopás ellen!Jelenleg 100 milla rúnából egy félelf el tudja lopni a 80% -át is erölködés nélkül ha ez a javaslat megvalósul megint csak megtápoltuk a szöviket az mf orikkal szemben.Szerintem nem kéne a mostani egyensúly se a piacon sem a játékban felborítani egy ilyen változtatással.Gondoljátok át,bár lehet hogy az ide irogatók nagy számban pont a tolisokat képviselik
Helló
Valahogy én se értek eggyet evel a változtatással, mert azon felül h a tolisok ezen jót keresnének, fel fog értékelődni, mint már emlitették, és igyse mindig megy fel 1 élesebb hadisnak az összes varázslat, igy még ennyira se telne ki a megtermelt rúnából és még drágább is lenne a rúna ebben mi a jó?? mert ok h van néhány igazán ügyes játékos akinek csak több lenne a kihivás, de a többség nem ien ügyes, és nekik ez 1 plussz teher lenne....

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
Old 02-04-2007, 09:38
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Bea Baba View Post
Helló
Valahogy én se értek eggyet evel a változtatással, mert azon felül h a tolisok ezen jót keresnének, fel fog értékelődni, mint már emlitették, és igyse mindig megy fel 1 élesebb hadisnak az összes varázslat, igy még ennyira se telne ki a megtermelt rúnából és még drágább is lenne a rúna ebben mi a jó?? mert ok h van néhány igazán ügyes játékos akinek csak több lenne a kihivás, de a többség nem ien ügyes, és nekik ez 1 plussz teher lenne....
Valami ilyesmi lenne a lényeg
Szelektálj, hogy melyik varázslatok a fontosabbak, a többiért meg vagy szerezd meg a rúnát, vagy ne használd. Sajna természetessé vált, hogy az összes varázslat fenn legyen, pedig talán nem is olyan természetes az...
Mondjam az előnyöket?

1. Taktikai elemmé lépne elő, hogy mikor melyik varikat használjuk.
2. Értelmet adna a varázsló személyiségnek
3. Jövedelemforrást adna a varisoknak

A tolisokat felesleges hozzáerősíteni a dologhoz, nekik elég hozomány az, hogy érdemes lesz rúnát lopni, mert lesz neki értéke a piacon.
Old 02-04-2007, 09:52
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Hát ez nem vmi jó ötlet, max a kezdő orikat lehetne jól megszivatni vele, nem is gyengén.
Old 02-04-2007, 15:31
Bea Baba's Avatar
Bea Baba Bea Baba is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Hát ez nem vmi jó ötlet, max a kezdő orikat lehetne jól megszivatni vele, nem is gyengén.
Erről beszélek én is....

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
Old 02-04-2007, 15:43
Steve Steve is offline
Member

Mert mért is?

Egyébként itt már minden a kezdőket hátráltatja, tudom... de ezt a legkönnyebb beírni, tény.
Steve`sfield (#324643)
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules