|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

02-01-2007, 15:10
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
OFF
Quote:
Originally Posted by monro
...Nem először adtam neked elismerést sem, ennek ellenére kimondottan kiállhatatlan alaknak tűnsz számomra...
|
viszont ebben van valami!
ON
|

02-01-2007, 15:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
...Ha Ti is csak 3-4 tagosak lehettek, kiválik a fenti klánok közül egy 75% barackos ork, és egyedül leüti az első közeledni kívánt szövit...
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Gondolkozz már... van 3 ori (max 3 főst feltételezve), tők kemények, meg minden, 200k ponton vannak mind3-an. Az ugye 600k pont klánszinten.
A top-osok egyik hagyaték klánja 3 fővel egyenklént 300k ponton 900k ponton van. Egyik éjjel kiválik a 3 főből a termelő ori, marad a klánban 2 ork. Körváltás után már ott is van a 3 fős sereghajtó klán mellett, megy a 2 orkból a támadás, 1 órával később már le is lenne ütve a francba a 3 fős sereghajtó klán...
Mivel csak 1 a klánlétszámkülönbség, így 12-13% földet veszít a sereghajtó klán (asszem 14% a max)...
És azok után méginkább elmegy az ember kedve az egésztől 
Gondolkozol egyáltalán mielőtt írkálsz? 
|
no nezd mar, az 1 75%-os orkbol mar hirtelen 2 lett...
amugy meg nem hiszem, hogy ilyen keves ori mellet annyira nagyon kozel kerulne a tamado fel, hogy az 2 kor. az max mazli lenne. inkabb lenne az 6-8-10-20, stb. es azt sem hiszem, hogy az lenne az arany, hogy az angolban jelenlevo orik kozul a leendo max 3 oris klanokban 1 termelore jutna 2 hadi ork. ezek szerint a 2 top klan az all 3 termelobol es 6-7 hadi orkbol? kamuuuuuu...
Gondolkozol egyáltalán mielőtt írkálsz? 
Last edited by Smooth Scroller; 02-01-2007 at 15:22..
|

02-01-2007, 15:27
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Viszont a jó oldala:
1. nagyobb ütések (a klánlétszámok kiegyenlítettebbsége révén)
2. életképesebb klánok (mivel minden klánban meg kellene oldani a termelést, nem lenne elég 1-etlen extrémül felépített védett helyen lévő ori)
3. talán van a 20 klán mnt-s ori között olyan aki "csak" megtűri az mnt-t, mert a klánvezér megkötötte. Ha külön lenne lehethogy nem okozna neki lelkiválságot, hogy beverjen valahová.
Mindezek ellenére sem igazán örülnék ennek a változtatásnak, pedig jelenleg számomra előnyökkel kecsegtet, de mint feljebb kifejtettem az a meggyőződésem,hogy olyan szabályozást kell kitalálni, hogy ha 10 ori együtt akar játszani akkor hagy játszon együtt, ha klántámadni akar akkor támadhasson anélkül,hogy ki kellene lépnie a klánjából és földet kelljen leadnia. A vitatott javaslat bár tetszik, de nem ezaz irány sajnos... sőt... növeli azoknak az eseményeknek a számát amikor feleslegesen földet kell kivonni az 1A-ból...
|
Monro, a te javaslatod, hogy menjenek fel minnél többen, hogy legyen föld az A-ban jó lenne a csoportnak, de sokkal megvalósíthatatlanabb mint a Smoothé. A játékhoz sikerélmény kell, nekem legalábbis feltétlen. Ha tudom előre, hogy esélyem sincs sikert elérni, bele se kezdek. A siker télleg nem feltétlen a top1 hely, lehet az a lefordulás is, de pillanatnyilag a 2 út közül mindkettő járhatatlan. Szerintem felesleges bárkitől elvárni, hogy ölje bele az idejét egy olyan játékba, ahol ki van mondva, hogy soha nem érhet el sikert...
Asszem Kisbér mint topklános szószóló ezt elég egyértelműen kijelentette.
Végképp nehezen fogod erről meggyőzni a nemzetközi szintre emelt játék célcsoportját, a külföldi játékosokat, és elsősorban miattuk kellene valami megoldást sürgősen kitalálni, elsősorban Atinak, különben az a játék bedöglik...
Benned van elég elszánás és tapasztalat, hogy majd egyszer leverd a mostaniakat, ezt bizonyítottad a hódban is. De a korábban említett angol vagy indiai srácok lehet nem arra vágynak, hogy a legprofibb és legszervezettebb magyar függők játékszerei legyenek akik fölöttük hatalmaskodhatnak.
Másképp nézve: Az amerikai foci, egy nagyon szép, és látványos sport. Ha az átlag hódosokból összeszedünk egy csapatra valót, és beküldjük az Államokba a középiskolások bajnokságára, asszem hamar meggondolnák magukat a sporttal kapcsolatban...
|

02-01-2007, 15:48
|
Member
|
|
|
|
Ez a beszélgetés onnan indult ki, hogy halott az egész angol játék.
Kínszenvedések a szintlépések. Most ott tartunk és nem biztos, hogy ez lenne a helyes megoldás, miképpen szedjük-szorjuk szét a 2 Top klánt.(Arra elég a Szkarabeusz próbálkozása) Nem lehetne valami olyan megoldást találni, hogy a káposzta megmarad és a kecske is jól lakik.
Én inkább a Top 30%-kal kezdenék valamit, mert hatalmasok a szakadékok a csoportokban és kevesen vannak. Én nem a klántagok számát tenném létszám függővé hanem a követelményt. Minnél kisebb egy csoport arányosan annál kisebb lehetne. Aztán a senkit se zavarna ki mit csinál ott fennt az A topjába.
|

02-01-2007, 16:40
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
Most ott tartunk és nem biztos, hogy ez lenne a helyes megoldás, miképpen szedjük-szorjuk szét a 2 Top klánt.(Arra elég a Szkarabeusz próbálkozása) Nem lehetne valami olyan megoldást találni, hogy a káposzta megmarad és a kecske is jól lakik.
|
Én nem törekszem rá,hogy szétválasszam a topklánokat  Maguktól is szétválnak azok nemsokára sztem    Nem véletlenül vagyunk akkorák,hogy elég nagy legyen a kísértés 
|

02-01-2007, 17:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Kisertes mire? Hiszen mi csak termelni tudunk, es azt se tudjuk hol a tamadas gomb....

02-01-2007, 18:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Kisertes mire? Hiszen mi csak termelni tudunk, es azt se tudjuk hol a tamadas gomb....
|
Ezt nem kellett volna az orrukra kötni most majd jönnek és jól levernek minket 
Gyulaword (#79796)
|

02-01-2007, 18:43
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Ezt nem kellett volna az orrukra kötni most majd jönnek és jól levernek minket 
|
Hiszen mar jellemzett igy minket vki... en csak ismeteltem 

02-01-2007, 21:45
|
Member
|
|
|
|
Van arra esély hogy az angol A és az egész angol problémája átkerüljön a fejelsztések közé, vagy tényleg csak tök feleslegesen álmodozunk?
Rámutattunk a játék hiányosságaira, a top klánok is látják hogy nem tökéletes a dolog, a rengeteg játékot abbahagyó meg szintén.
nem hiném hogy bármi lényegest tudnánk már mondani, amennyiben csak beszélgetés szinten kell hogy maradjon a dolog és nem lehet belőle fejlesztés.
|

02-01-2007, 21:47
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Everlasting
Van arra esély hogy az angol A és az egész angol problémája átkerüljön a fejelsztések közé, vagy tényleg csak tök feleslegesen álmodozunk?
Rámutattunk a játék hiányosságaira, a top klánok is látják hogy nem tökéletes a dolog, a rengeteg játékot abbahagyó meg szintén.
nem hiném hogy bármi lényegest tudnánk már mondani, amennyiben csak beszélgetés szinten kell hogy maradjon a dolog és nem lehet belőle fejlesztés.
|
Mi a javaslatod, ami mindenkinek tetszik?
En eddig egyet se lattam, ami tetszett volna, a 90 nap eltorlesen, es a konnyebb vipelesen kivul. Esetleg a top kibovitese....
|
|
Posting Rules
|