|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

01-30-2007, 21:13
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Westie
Szerintem azért, h pörögjenek a csopik. Csak ez A-ban meghalt, lentebb lehetett teljesíteni
|
Azért lentebb sem pörög... A 3/G-ban 70 játékos van, annak kb.a fele szabadságon. Esemény semmi. Ez a 90 nap tényleg fölösleges, a Hódító is jól működik nélküle.
|

01-30-2007, 21:32
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Azért lentebb sem pörög... A 3/G-ban 70 játékos van, annak kb.a fele szabadságon. Esemény semmi. Ez a 90 nap tényleg fölösleges, a Hódító is jól működik nélküle.
|
Ha nem lett volna a 90 nap, akkor az elején nagyon kevesen léptek volna szintet, mert mindenki tkeit írt volna.
|

01-30-2007, 22:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Westie
Ha nem lett volna a 90 nap, akkor az elején nagyon kevesen léptek volna szintet, mert mindenki tkeit írt volna.
|
eleinte feleannyi volt 
|

01-30-2007, 22:27
|
Member
|
|
|
|
verjétek le őket, hajrá Szkarabeusz 
|

01-30-2007, 22:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Mint már írtam máshova is: az 1/A a legmagasabb szint! Mindenkinek az legyen a célja ahogy ott 1. legyen klánban és egyéniben! Sőt, ez a fő célja a játéknak! Ezért semmi féle módon nem szabad rákényszeríteni fordulásra azt aki nem akar! Azaz: az ilyen morálromlás felejtős!!!
És ugyan ezen indok miatt, mivel a játék ingyenes ugyebár, 1/A-ból ki kell szedni ezt a 90 napos hülyeséget!! (Más kérdés hogy anélkül úgyse lehet A-ban játszani.)
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|

01-30-2007, 23:34
|
Member
|
|
|
|
nos a javaslatom talan megoldana a problemakat. es ezt lehetne altalanosan ervenyesiteni az osszes csoportra. tehat nemcsak az 1/a-ra, hanem a tobbire is, valamint a cuceritorra is, mert ott is kb. ugyanez a helyzet, sot tan meg rosszabb.
ez pedig az lenne, hogy mewgmaradna az altalanos ertelemben vett top30% (es emelle jon az hogy) VAGY az elso 50 orszag. igy hiaba lenne keves ori a csopiban, futnanak a top korok az alsobb oriknal is.
persze erre kapasbol az lenne a valasz, hogy miert kapna meg ERDEMTELENUL az is a top koroket, aki nincs a top30%-ban. hat en ezt boven nem igy latom. reszemrol az kapja erdemtelenul, aki belep az 1/a aljaba az orijaval, azonnal csatlakozik a top klanok vmelyikehez, szepen aprankent 2-3 het alatt kivesz 1-2 milliardot, felfedezi magat a topba, aztan nekiall termelni es igy visszafizeti a "tartozasat". ebben mi a hoditas. ugyhogy sztem hanyagoljuk ezt az erdemtelen dumat.
sracok lassatok be, hogy ez inkabb mindenki erdeket szolgalna! miert is?
1. igy nem bantjuk a top klanokat. sem moralromlassal, sem verbalisan a forumon. (miert is tennenk, hiszen profi, tapasztalt, jo jatekosok.)
2. nem lehetetlenulne el a jatek.
3. valoszinuleg generalna az uj orik inditasat, csokkentene a torlest es az elhagyatott, non-stop szabin levo orik szamat.
4. a csoportok szambeli novekedesevel a top30% lassan elerne magatol is az 50 orit.
5. a csoportok szambeli novekedese csokkentene a szakadekokat es a korok tavolsagat az orik kozott.
6. a csoportok szambeli novekedese erdekesebbe tenne a jatekot (lenne kit utni, lopni, zuzni, stb.)
7. tobb klan / szovi alakulhatna.
8. a piac arait nem nehany ori diktalna.
9. aki akar igy jatszhat nyugodtan az a csoportban ugy, hogy az elre akar torni, van aki pedig fordulhat ha akar. igy megfer mindenki 1mas mellett.
10. a jatek teljesithetosegenek (fordulas) hire valoszinuleg megintcsak ujabb jatekosokat vonzana.
11. kevesebb ember lenne frusztralt. sikerelmeny, lelkesedes, elegedettseg, buszkeseg, stb. erzese.
gondoljatok meg. regen ugy volt, hogy az 1/a jelenlet mar onmagaban eleg volt. nos ez csak 1 kicsit lenne hasonlo. ugyanis ha meghizna a csoport, akkor mar nem esne bele mindenki. csak az elso 50, illetve 170 ori eseten mar 51.
kerek tisztelettel minden erdeklodot, hogy ne elso felindultsagaban reagaljon.
a masik pedig - ami mar itt sokak altal elhangzott -, hogy az 1/a-ban torolni a 90 napos vip nelkuli limitet.
|

01-31-2007, 08:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
persze erre kapasbol az lenne a valasz, hogy miert kapna meg ERDEMTELENUL az is a top koroket, aki nincs a top30%-ban. hat en ezt boven nem igy latom. reszemrol az kapja erdemtelenul, aki belep az 1/a aljaba az orijaval, azonnal csatlakozik a top klanok vmelyikehez, szepen aprankent 2-3 het alatt kivesz 1-2 milliardot, felfedezi magat a topba, aztan nekiall termelni es igy visszafizeti a "tartozasat". ebben mi a hoditas. ugyhogy sztem hanyagoljuk ezt az erdemtelen dumat..
|
Számold már ki, hogy mennyi katona kell még egy elfnek is 2400 hekiről 7000-re történő folyamatos fedezéshez, még ha mindig maxot is fedezel!
És utána mondj már ilyeneket...
Nem 1-2 mrd-ról van szó... Szerintem durván 100-200 mrd-ba kerül...
És azt az egyik klán (javíts ki ha tévedek Remy) sem tudja bevállani pusztán azért, mert jó cimbi az illető...
Tehát ezt a "beveszünk valakit, és majd felhúzzuk" dumát felejtsük már el, mert míg a 225 kattancsos időben meg lehetett csinálni, addig az új szabályok miatt már nem!
És jelenleg 18-an vagyunk fenn... a topból... Tehát ha úgy vesszük, akkor ha jönne még 10 ország, akkor már 1-nek pöröghetne a topköre.. Vagy ha úgy vesszük, ha jönne 11 ország, akkor a kerekítések miatt asszem már 2 ország topkörei pörögnének...
Szóval inkább embereket ösztönözzetek ahelyett, hogy itt világmegváltó 5letekkel jöttök elő
(és különben is, ezek a javaslatok offolják a topicot  )
|

01-31-2007, 10:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
nos a javaslatom talan megoldana a problemakat. es ezt lehetne altalanosan ervenyesiteni az osszes csoportra. tehat nemcsak az 1/a-ra, hanem a tobbire is, valamint a cuceritorra is, mert ott is kb. ugyanez a helyzet, sot tan meg rosszabb.
ez pedig az lenne, hogy mewgmaradna az altalanos ertelemben vett top30% (es emelle jon az hogy) VAGY az elso 50 orszag. igy hiaba lenne keves ori a csopiban, futnanak a top korok az alsobb oriknal is.
|
Ez a javaslat esetleg támogatható sztem is, de nem vennék bele 50 orit semmiképpen. Max 30-at, de egy 55 fős csopiból 50 topkörös az nekem picit olyan mintha eltörölnénk a topköröket.
|

01-31-2007, 07:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Mint már írtam máshova is: az 1/A a legmagasabb szint! Mindenkinek az legyen a célja ahogy ott 1. legyen klánban és egyéniben! Sőt, ez a fő célja a játéknak!
|
A Hódítóban, és a testvérjátékaiban két lehetőség van: egyre csak felfelé menni, és az 1/A-ban vitézkedni, VAGY újra és újra körbejárni. Onnantól kezdve, hogy körbe lehet járni, nem kötelező a csúcsra érni.
Én már leírtam: számomra a játék onnantól kezdve tökéletesen érdektelenné válna, ha hónapokon/éveken keresztük ugyanazok között az országok lennék, és egy környezetben kellene üldögélnem. NEM a kis kék számok érdekelnek, felőlem azokat ki is lehet szedni, vagy elvenni mögülük a plusz személyiségeket, egyszerűen csak úgy lennék vele, hogy ha elértem a csúcsot, vagy a maximumot amit ki tudok hozni magamból, akkor vagy törlök, vagy fordulok.
Amúgy Smooth fenti javaslata, a top30% vagy a top 50 ország megoldhatná a problémát. Aztán ha összejön 300-400 játékos, visszaállhat az alap top 30%.
|

01-31-2007, 07:25
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Aztán ha összejön 300-400 játékos, visszaállhat az alap top 30%.
|
hm 
egyelore jöjjön össze 100 jatekos...az is nagy elore haladas lenne 
Smooth otlete egyebkent nekem is tetszik barmennyire is utopisztikus nehany pontja 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|