Monro amiről te beszélsz jksz és a cél nem szentesíti az eszközt.
Nem szabad vitatni a 2 klán érdemét. Jól játszottak,mindenképp megérdemlik hogy esélyük legyen a pozíciójukat megvédeni,hiszen ők is megharcoltak érte. valami olyan változtatás kell,ami ösztönzi a forgást vagy mint a morál gondok egy idő után kényelmetlenséget okoz., nem pedig drasztikus szívassuk meg a fentieket.
Ezért is kértem pl remedyt és Kisbért is hogy milyen ötleteik vannak. pl ha jól értem remy helyeselné a 90 nap határ eltőrlését. ( sajnos az angol fórumon ez pl le lett szögezve,hogy nem soha)
Mi lenne ha a top valami más mutatóhoz és nem a 30%hoz lenne kötve? Ez nem sértené annyira annak sem az érdkekét aki a legnagyobb orira tör és onnan akarja klánját segíteni és azt sem aki forogni akar.
Egyébként Kisbér te éppen azért érted meg nehezen az érveket már más tartasz érdkes játéknak. Nem jobb nem rosszabb,más.Én azt szeretem ha a forgó helyet kivéve minden szinten ott vagyok aktívan küzdök. Szerintem belátható hogy a forgásban lévő orikkal rendelkező sokkal több játék lehetőséget generál, mint akinek van egy fenti termelője.
Last edited by Everlasting; 01-30-2007 at 14:14..
|