|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

01-30-2007, 11:49
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
azért meg lehet úgy is közelíteni a dolgot, hogy
- ha fizetek érte, akkor miért ne szolgáljon ki ilyen kérdésben is a helytartó, hisz ezzel a helytartó nem helyettem játszik, csak jobban figyel az orimra --> jobb szolgáltatást kapok az elküldött sms-ért
- ha nem vagyok nappalis főiskolás, középiskolás és netalán még dolgozom + családom is van, akkor se kelljen ilyen miatt az orimba belépni, nyugodtabban legyek (és itt ne gyertek a "ha ezt nem vállalod nem kell hódozni" szöveggel, mert ott szórakozom és játszom ahol akarok, ergo lepereg)
aki ellenzi az miért nem úgy áll a dologhoz, h "na bevezetik, de nem érdekel, azértis kikapcsolom". hisz nem kötelező, az Ő orijának nem okoz kárt...
Ennyi erővel nekem az fájhatna, hogy a fanatikusokkal szemben én nem tudok naponta csak átlag 3-5x ránézni az orimra. Én sem rinyálok, hogy aki a hód előtt ül éjjel nappal menjen el dolgozni, meg csináljon 200 gyereket, mert engem ez nem zavar. Nem rinyálok, mert nincs kára az orimnak az Ő "helyzeti előnyéből" irl.
|

01-30-2007, 11:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Ati, szerintem ezt 10 beírás után eldönthetted volna.
Nem oszt nem szoroz, hogy bekerül-e vagy sem...
Te is tudod (legalábbis szerintem érzed) hogy itt elsősorban nem arról van szó, hogy legyen-e olyan gomb vagy sem, leállítsa-e a helytartó a képzést vagy sem...
És továbbra sem értem, hogy miért kell 400 beírás hozzá, hogy eldöntsd, hogy A, vagy B 
|
Akkor itt miről van szó? mert lehet én vagyok marha korlátolt, de a cím szerint igenis arról van szó...

01-30-2007, 12:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Akkor itt miről van szó? mert lehet én vagyok marha korlátolt, de a cím szerint igenis arról van szó...
|
Olvasd el a topicot, olvasd el a beírásomat és megtudod mit gondolok... nem írom le 5x ugyanazt...
|

01-30-2007, 13:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Olvasd el a topicot, olvasd el a beírásomat és megtudod mit gondolok... nem írom le 5x ugyanazt...
|
Nem azt firtattam mit gondolsz, hanem azt, hogy biztosan arról szól-e a dolog, amit te gondolsz...

01-30-2007, 13:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Engem nem érdekel, ki mire szavazott, csak nem értem miért kellett ekkora "hisztit" csinálni az egészből..bele olvastam ki mit szólt hozzá...
Egyesek átestek a ló tulsó felére...
És ismét azt érzem a játékosok morálján, hogy aki nem tudja megoldani, hogy állandóan géphez jusson, a nap bármely időszakában, az ne is játszon..és hát képzeljétek sokan nem tudják megoldani ez van...
Ez a kis gomb, vagy rublika senkinek nem okoz hátrányt szerintem, legalábbis semmi olyat, ami eddig ne lett volna, vagy ne vállalna föl...természetes, hogy a vipesek valamilyen előnnyel indulnak, de ezért megfizetnek...
Nem értem miért lázadtok annyira ez ellen..miért fáj nektek, hogy egyesek kényelmesebben játszanak? miért kéne nekik lassú csopiban játszaniuk?
Néha elcsodálkozom mennyire képesek vagytok elhúzni valamilyen más irányba..
miért ne segíthetne a ht azoknak, akik kicsit kevesebbet vannak?
Nem magamról beszélek, mert szerintem soha nem kapcsolnám ezt be, de akkor is...
Max ők lesznek hátrányban...amíg azoknak, akik nem kapcsolják be, azoknak képez, és fejlődnek, azok, akik bekapcsolják, azok stagnálnak...nézzétek már kicsit más irányból is...

01-30-2007, 13:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
Nem azt firtattam mit gondolsz, hanem azt, hogy biztosan arról szól-e a dolog, amit te gondolsz...
|
Különben már rövidre zárta volna Ati a dolgot... szerintem...
Én úgy gondolom, hogy egy idő után a vip-esek tápolását be kell fejezni, és ezt szerintem Ati is sejti...
Értsétek meg, nekem nem azzal a nyomorult gombbal van bajom... hanem azzal, hogy hol mondja Ati azt, hogy elég!
Mert ha belegondolsz, ez ugye egy trigger.. hiszen ha beteg vagyok, ne képezzen.
Ahogy trigger az is, hogy ha kapok ártó varit, akkor azt megpróbálja a helytartó levarizni...
Egy csomó olyan dolgot tudnék mondani, ami kimeríti a "ha fizetek érte, akkor miért teszi tönkre az országom" felkiáltást...
Csak 1-2 a sok közül:
- Éjjel van... körváltás előtt valaki berenget, dönt mondjuk 3 templomot. Ha be van állítva a helytartód, akkor kiteszi a piacra a nem férő seregeket. Ezt tök jó, hiszen nem ment a levesbe.
Következő körváltás előtt megint kapsz egy rengést. megint kiteszi a helytartó az el nem férő tolikat/varikat a piacra. és így tovább. Szépen elhasználja az éjszaka a helytartód a piacot, majd reggel arra ébredsz, hogy támadnak, és egész nap támadnak  És neked hiába van 4 mrd-od, nem tudsz egy nyomorult íjászt venni a piacon...
Funny mi? Fizetsz valamiért, és tönkreteszi a játékod.. a piszok helytartóbácsi...
Tehát az 1 helyett tök jó lenne 5 olyan rublika, hogy az x-dik piacot csak akkor használja el, ha y egységről van szó...
Ekkor az első piacot már 100 egységtől megnyitja, de az 5-et csak 20e egységtől..
- Aztán itt van a varázslókészültség elcseszése... Este, mikor lefexel, beállítod, hogy 12 körre, ami még 99% pakolja a varikat... Nagyban csicsikázol, mikor egy vicces kedvű félelf leöli a varálzsóidat... Szerencsétlen helytartó elhasználja a készültséget, nem teszi fel a varikat. Még a készültségi limitet jól is állítottad be, akkor is egy gnóm könyvtárkulcsát nem tudja így felrakni, és másnap délben, mikor mész megnézni az orid, le van kapva az egész tekercsed...
Funny mi? Fizetsz valamiért, és tönkreteszi a játékod.. a piszok helytartóbácsi...
Tehát tök jó lenne, ha be lehetne állítani a varázslatok mellett egy olyant, hogy a lehető legnagyobb kört tegye fel, ahol még 99% (ide be lehetne írni más számot is) a sikeresség esélye.
- stb, stb....
Ezek is tök jó dolgok lennének, és ezzel megszüntetnénk, hogy a helytartó ilyenfajta károkat okozzon...
Mégis nem gondjátok, hogy egy idő után azt kellene mondani, hogy na, most már elég, ennél többet nem fejlesztünk a helytartóba?! Ennél többet ne akarjunk már?! Ennél nagyobb szakadékot ne rakjunk a VIP-es és nem VIP-es közé?!
|

01-30-2007, 13:43
|
 |
Member
|
|
|
|
szerintem ezen esetekben nem a ht tette tönkre a játékod...a második esetben szerintem elég nyilvánvalóan a tolvaj 
ez is benne van a pakliban természetesen, és meg is értem mit mondasz...

01-30-2007, 13:46
|
Member
|
|
|
|
kisbér: nem mindenkinek van ilyen szarul beállítva a ht-ja. nekem pl. asszem 10k egység fölött rakja ki a piacra és nem is kaphatja le a védővarit, mert amíg alszom azt a 7-8 órát kibírom szárazzal meg viharral ált.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

01-30-2007, 13:47
|
Senior Member
|
|
|
|
Az alapvetés továbbra is az, hogy fizetek valamiért, ami hátrányba hoz mindazokkal szemben akik nem fizetnek. Ez egy érdekes bukfenc, nem gondoljátok?
|

01-30-2007, 13:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Az alapvetés továbbra is az, hogy fizetek valamiért, ami hátrányba hoz mindazokkal szemben akik nem fizetnek. Ez egy érdekes bukfenc, nem gondoljátok?
|
Azért alapvetően nem hoz hátrányba. Viszont a piacos dolog az tényleg néha kellemetlen, ezért kell tudni hogy hogy állítsd be.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|