|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-29-2007, 09:23
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Mivel már megfontolás alatt van a topic sztem felesleges azt irogatnom hogy támogatom.  De az okra még attól kiváncsi vagyok hogy miért van így ahogy most van mert ebben a mostani rendszerben hogy hamarabb esik le a védelem mint mehetsz a piacra én sem látok túl sok logikát. Ehhez kapcsolódóan egy kérdésem is lenne.
Ha még nem is most de lassan majd elindulok felfelé a 2/b ben és érdekelne hogy be tudom e majd védeni a tartalékaimat az a ban amig van ez a piac korlátozás. Kiötlöttem egy tervet. (Máshol még ezt nem olvastam) És arra kérnélek titeket hogy ha van benne hiba akkor tessék kifikázni.  Mielőtt fellépek az a ba átépítem magam: Felhúzok 150 bankot (akkor 4,5 mrd ből csak 2,6 millát tudnak lopni) A kocsmáim helyett pedig tornyokat építek mert a tolik úgyis átjönnek abból a kevés tekiből ami van abból meg had vigyenek. Pénzt úgy sem tudnak. Az összes támadóegységemből pedig fullig bélelem a barakkokat íjjakkal. Ezzel a felálással lépnék szintet majd ha lejár a piac stop szépen visszaépítenék.
Na tessék fikázódni. 
|
van olyan az 1/Aban hogy klanraki, tudod.....
szoval teljesen felesleges a bank, hadilag kell(ene) megvedened magad, a folded.

01-29-2007, 09:31
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
van olyan az 1/Aban hogy klanraki, tudod.....
szoval teljesen felesleges a bank, hadilag kell(ene) megvedened magad, a folded.
|
Tudom hogy van klánraki de ahogy néztem a súgót abba csak korlátozott összeg fér... És a szövitől esetlegesen ugyanúgy lenyulják mint tőlem.
|

01-29-2007, 09:35
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ki lehet játszani ezt is...
Csak sok idő kell hozzá...
Eltöltesz 7 kört... elmész szabira... 3 nap múlva 59-kor visszajössz, 01-kor már mész is vissza szabira... 3 nappal később 59-kor visszajössz, 01-kor már mész is vissza szabira... és így tovább...
Tudom kicsit sokáig tart, de elvileg ki lehet küszöbölni 0 védelemmel is a 24 kört, csak kérdem én ez mire jó...
Jó lenne, ha Ati elmondaná, hogy mi motoszkált a fejében, mikor ezt a 7 kör védelem, 24 óra piacot kitalálta... Valami oka csak volt, csak még nem jöttem rá, hogy mi 
|

01-29-2007, 09:42
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Ki lehet játszani ezt is...
Csak sok idő kell hozzá...
Eltöltesz 7 kört... elmész szabira... 3 nap múlva 59-kor visszajössz, 01-kor már mész is vissza szabira... 3 nappal később 59-kor visszajössz, 01-kor már mész is vissza szabira... és így tovább...
Tudom kicsit sokáig tart, de elvileg ki lehet küszöbölni 0 védelemmel is a 24 kört, csak kérdem én ez mire jó...
Jó lenne, ha Ati elmondaná, hogy mi motoszkált a fejében, mikor ezt a 7 kör védelem, 24 óra piacot kitalálta... Valami oka csak volt, csak még nem jöttem rá, hogy mi 
|
De ha szabin vagy, nem telnek a körök.
Valahol Ati mondta ippen, hogy nem 24óra hanem 24körről van szó.
Vagyis én így emlékszem. 
|

01-29-2007, 09:57
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Kisbér 24 kör tevékenységét írja le  csak éppen szétbontva
Amugy engem is érdekel, hogy miert 7 kor es 24 kor.
|

01-29-2007, 09:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
De ha szabin vagy, nem telnek a körök.
Valahol Ati mondta ippen, hogy nem 24óra hanem 24körről van szó.
Vagyis én így emlékszem. 
|
Arról beszélt hogy szabi 1 körváltás ismét szbai.  Ha ezt 51 napig csinálod letelik a piac és nem tud beütni senki.  De ez egy kicsit sok. 
|

01-29-2007, 10:07
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Arról beszélt hogy szabi 1 körváltás ismét szbai.  Ha ezt 51 napig csinálod letelik a piac és nem tud beütni senki.  De ez egy kicsit sok. 
|
Jájj
Szóval 51 nap, és tutti megvan a pénz...
Tényleg de ez így nagyon gáz. 
|

01-29-2007, 10:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Jájj
Szóval 51 nap, és tutti megvan a pénz...
Tényleg de ez így nagyon gáz. 
|
Hát igen. 
De azért már van remény. Mivel ez a megfontolandók alatt van már ezért ha nem sietem el a szintlépést és maradok még gyüjtögetni akkor talán be lesz vezetve mire lépek.  Egyébként talán azért lehet ez így mert ugye alapból a piac nem raktár. És a piacot raktárnak használókat akarják így egy kicsit megfogni csak akkor azt nem tudom hogy ez miért pont a legdurvább szinten történik. 
|

01-29-2007, 19:20
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
nincs az a klán amelyik bevállalná, hogy 51 napig szabin legyél, egyszemélyes kánban meg, ha most alakítottad, nem lesz klán szabid, vagyis az orid szabin lesz, de a klánod nem, ez rosszabb mintha üres lennél, mert a vak is látja, hogy meggyengültél /a sereged egyharmada számit csak/
szal ez nagyon rossz megoldás lenne erre
de pl az ilyen tanácsok után gondolhatja vki, hogy majdnem üres orival lépjen fel, gondolván ezt is ki lehet játszani, no és ott majd vakarhatja a fejét...
Szecsa : persze nem tudja feltölteni  de ezzel csak azt akartam jelezni, hogy a 7 kör semmilyen szempontból se jó,vagyis ha piacra kiengednénk, akkor se tudna felkészülni rendesen.
az új fellépők hiába olvassák el az összes erre vonatkozó írást, nem hinném, hogy a környezetről, ahova érkeznek lenne infójuk, legalábbis a többségnek nincs.
mint az egyik tanult kolléga megjegyezte: nem fogja népszerűsíteni az 1/A-t az, hogy az új fellépők 3-4 beszedett ütéssel kezdenek.
Last edited by dath; 01-29-2007 at 19:29..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|