Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-24-2007, 13:24
csukja csukja is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%
Exclamation

sztem nem naon jó a "törlésig tartó ütés" szabály de azért elfogadom, és azt javasolnám hogy ha hadüzenet van akkor lehessen törlésig ütni!
Sponsored Links
Old 01-24-2007, 13:27
bpeet bpeet is offline
Junior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csukja View Post
sztem nem naon jó a "törlésig tartó ütés" szabály de azért elfogadom, és azt javasolnám hogy ha hadüzenet van akkor lehessen törlésig ütni!
ez értelmetlen lenne, hisz bárkinek küldhetsz hadüzit.
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by bpeet View Post
Nem erről van szó Laci.

csak arról, h engem a fosztás most nem küld padlóra, ezért én nem is jelentem (meg egyébként sem jelenteném).

Ő(k) azonban lehet h a 10. mészár után jelenteni fognak, mert náluk máshol van a határ a "játékélmény" elrontásában. és ebben az esetben a nekem járó jogos bosszúmat nem adhatom (vagy csak félve, h anarchba kerülök) vissza.
Egyszerű: ha már a földön fekszik, ne rugdosd tovább.

De lassan kiszállok ebből a témából, tényleg nem tudom, mit lehet ezen az egészen nem érteni. Maradjunk annyiban, hogy a bosszú legyen a tettel arányos, és akkor kész. Mondjuk ha egy sima szövetség-felderítésnél bebukom a tolvajaimmal, és ezután napokon keresztül nyomorítanak "jogos bosszú" címszóval, akkor nyasgem nekik.

És senki ne jöjjön nekem a "vörös köd" szöveggel, mert ahogy már egyszer korábban leírtam, szerintem nincs az a rettenetes Hódítós düh amitől néhány óra alatt nem lehet megnyugodni. Ha meg valaki mégis ennyire be tud pöccenni, akkor annak már súlyosabb problémái vannak.
Viz Viz is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Már látom lelki szemeimmel az árfolyamokat: 1 rengetésért 1 gyilkolás. 1 hódítás=3 mészár. 1 sorozat lopás=2 mészár, 3 tolvajmérgezés és 4 rengetés... stb.... stb.... Ilyeneket szeretnétek? Vagy milyet?
Miért, szerinted jó ez ami most lett, hogy gyakorlatilag bizonytalanság van?
Na meg az egész elv, én kizárólag annak adnék anarchot aki ok nélkül mészárol, ha valaki akár csak 1szer varit gyilkolt, azt hadd lehessen már ütni, vállalja a következményeket.
Meg szerintem aki nem 8 éves és anyu öléből játszik, vagy nem kezdő, s tényleg elrontják a játékát az ne jelentse már fel azt akibe belekötött, és jobb nála ezért gyakorlatilag szétszedte. Most akkor csináljak egy 4 tolisos szövit amiben büntetlenül tekizünk mindenkit, merthogy nem mészárolhatnak vissza mert rögtön jelentjük, hogy jajj már a kedvem is elment a játéktól....
Old 01-24-2007, 13:28
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by csukja View Post
Ati helyett kérdem: milyen szabály?

Olvasd végig az egész topicot, ne a végére írd be a magadét...
Old 01-24-2007, 13:32
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Viz View Post
Na meg az egész elv, én kizárólag annak adnék anarchot aki ok nélkül mészárol, ha valaki akár csak 1szer varit gyilkolt, azt hadd lehessen már ütni, vállalja a következményeket.
Meg szerintem aki nem 8 éves és anyu öléből játszik, vagy nem kezdő, s tényleg elrontják a játékát az ne jelentse már fel azt akibe belekötött, és jobb nála ezért gyakorlatilag szétszedte. Most akkor csináljak egy 4 tolisos szövit amiben büntetlenül tekizünk mindenkit, merthogy nem mészárolhatnak vissza mert rögtön jelentjük, hogy jajj már a kedvem is elment a játéktól....

Kivételesen egyetértek veled. Itt bizonytalanság van és lesz, meg lesz rengeteg vita, és értelmetlen jelentgetés. Meg a szokott szövegek, hogy ez csókos, ő azért nem ment anarchba, más meg már 3 mészár után igen... Nem szeretem a szubjektív dolgokat, a hódban meg főleg nem jó, ahol mindig minden pontosan kiszámolható, és nem nagyon játszik szerepet a véletlen.
Old 01-24-2007, 13:33
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Viz View Post
"Nem tartozik ide a szövetségi háború lezárását jelző néhány utolsó csapás."

Ebben benne van a szövetségi háború, meg annak a lezárását jelentő néhány csapás is. Magyarul busszút állhatsz, és meggyőződésem, hogy ha egy háborúban a vesztes fél feljelent, nem fogsz anarchba kerülni. Tényleg túlbonyolítjátok azt, ami egyértelmű... Vagy tényleg nem olvastátok végig figyelmesen a szöveget.
Old 01-24-2007, 13:35
csukja csukja is offline
Member

Smile

Quote:
Originally Posted by bpeet View Post
ez értelmetlen lenne, hisz bárkinek küldhetsz hadüzit.
hát ja de kell vip meg az illető tud róla hogy fogom támadni és legalább fel tud készülni valamennyire!
Old 01-24-2007, 13:39
csukja csukja is offline
Member

Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Kivételesen egyetértek veled. Itt bizonytalanság van és lesz, meg lesz rengeteg vita, és értelmetlen jelentgetés. Meg a szokott szövegek, hogy ez csókos, ő azért nem ment anarchba, más meg már 3 mészár után igen... Nem szeretem a szubjektív dolgokat, a hódban meg főleg nem jó, ahol mindig minden pontosan kiszámolható, és nem nagyon játszik szerepet a véletlen.

egyetértek!
Old 01-24-2007, 13:41
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Nem értem ezt a nagy sírást.

De volt már olyan, hogy elkezdtem mészárolni valakit, mert erős volt a gyanú, hogy lelopott tekire előző nap. Szerettem volna visszalopni.

Na ha nem ír, hogy hagyjam már abba, akkor ugye nyugodtan gyilkolászhatom, hogy majd visszakapjam, ami jár, mert eszerint őt se érdekli.
Vagy ilyenkor sunyi módon feljelent és megyek anarchba?
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules