Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-24-2007, 09:22
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Egy percig szótlanul nézem a szobrok arcát, háha mlékeztetnk valamire. Utána megnéze az anyagukat is ugyan olyan köből vannak, mint a terem többi része (nem érek semmihez) és a fémfegyvereket is mestermunkának tünnek. Az előzőekből okulva a Nagyúrék felé szólok ( a mondandója után) de a szemem a szobrok közt cikázik.
-Én arra gondolok Nagyúr, hogy ha itt valamit elrontunk akkor a szobrok végeznek velünk. A késes szorok valószínüleg késharccal küzdenek, a csuklyás meg a fénylőhajú varázsló. A csendreintő pedig talán valamilyen hanggal tud ölni. Most jobb ötletem nincs. -tárom szét akarjaim.
Fél szemmel látod, hogy Hyas a csuklyás alak előtt valami jeleket rajzol a levegőbe, és mormog valamit.
Odalépek Hyas mellé és beroggyantott térdekkel ökölbe szorított kézzel szólok hozzá, készen rá, hogy elvetődjek, ha akár ő, akár a szobor hirtelen mozdulatot tesz:
-Remélem csak imádkoztál. Vagy magad is valami vajákos vagyol? Mit csinálsz?
- Jól gondolod, csak megadtam a kellő tiszteletet - mondja Hyas, miután befejezte, amit elkezdett.
A szobor nem mozdul meg.
-Bocsáss meg, de nem ismerem sem ezt az istent sem a vallásának elemeit. Meg aztán - körbepillantok - be kell látnod eléggé feszült helyzetben vagyunk.
- Megértem. De tiszteletet és hálát adni soha nincs rosszkor, főleg, hogy ezt a helyet Neki szentelték.

Last edited by Chris; 01-24-2007 at 09:29..

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules