|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-23-2007, 20:48
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
A zárojelesben ott van a kár enyhítés 
|

01-23-2007, 20:49
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
A zárojelesben ott van a kár enyhítés 
|
A kárenyhítés meg szabálytalan, benne van az állásfoglalás első részében. Azzal nincs is baj, mert egyértelmű. Csak ez a második rész gázos.
|

|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
nekem is lenne kérdésem! Mi van ha az 5/u-ban azért mészárolok hogy megtoroljak valamit?pl. tegyük fel van 50 millám ebből elvesz valaki 49 millát, és vissza tudok fejlődni, de megint jön csak most a szövitársát is rámakasztotta na innen már nem naon tudok felállni, és ha most lecc olyan alkalmam hogy megtoroljam ezt a közeljövőben, többszörösen, akkor kinek jár az anarch-ba az áthelyezés, nekem, vagy annak aki kezdte!? 
|

|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
GYerekek végr rájöttem, hol az ésszerü határ, ha a másik megkeres zöldben és kegyelmet kér! amíg nem teszi addig üthető!!! (meg még utána neadj isten egy kis fosztás lopás kár enyhítés céljából, már ha van mit  )
|
Ez mindenképp egy olyan határ, ahol az ő idegrendszere kezde feladni. Ez lehet intő jel. 
|

01-23-2007, 20:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
A kárenyhítés meg szabálytalan, benne van az állásfoglalás első részében. Azzal nincs is baj, mert egyértelmű. Csak ez a második rész gázos.
|
Nem gondoltam olyanra hogy előre megbeszélt.
|

01-23-2007, 20:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Megjegyzem rendkívül érdekes hogy az itt író sok ember küzöl egy se arra panszkodott hogy szét kaptaák v kinjában törölte az orit, hanem mindneki 5-10-20-200 sereggel mészárolja másikat és most azon aggódik h mikor fog anarhba kerülni.
Valahogy nem akarom elhinni h mindenki ekkora nagy spiler aki ide ír iylen szépeket h ennya annyi mészár aztán meg még kárenyhítés céljábol lopás meg fosztás 
Kicsit oylan a csapat mint sporthorgász, tudjátok, mindegyiknek csal a szeme mikor a halat méri
Nekem már kicsit nevetséges ez az egész 
Sztem épp ésszel bárki fel tudja mérni hogy hol lehet a határ. Ameddig lehet és érdemes valakit bántani.
Gyulaword (#79796)
|

01-23-2007, 20:56
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
TDK, milyen faj az, ami 60-65% barakkal bármilyen védelmet átüt?
|
visszakérdezek, melyik az a faj, amelyiket nem üti be egy ilyen?
persze egy szintén tanyamentes hadiori megfogja, de én a termelö orik védelmében alkalmazott megelözö csapásrol beszéltem, és azok nem üthetetlenek
|

01-23-2007, 21:05
|
Member
|
|
|
|
gondolom a legtöbb szöviforumon is most ez az aktuális téma, idéznék egy véleményt, ami azért eléggé kifejezö:
ez a 2 kinyilatkoztatás tök baromság sztem
1,(hadisarc) ha toli vok,oszt beüt pénzre attól h szarrá gyujtom,lerengetjük,hadisok beütik én se feljebb nem kerülök,se a pénzem nem lesz meg,ha pedig rinyál a következményektől és békét kér az sztem alap,h akkor vissza apának az okozott kárt
2, (lealázás)ha valakivel harcolunk,akkor nem jókedvemben csinálom ki,vagy mert az nekem olyan jó érzés(persze kicsit az),hanem csak a saját biztonságom érdekében.senki se akar a seggében egy habzó szájú barmot, aki miután kapott vissza akar vágni8inkább leküldöm 30 körre vagy ujrázni akkor már nem kell tartani tőle,h túl gyorsan utánam ered
|

01-23-2007, 21:06
|
Member
|
|
|
|
a vissza a pénz apának rész, persze mostmár teljesen szabálytalan ez egyértelmü, de a többi az ugyanugy a szürke zónában mozog, mint a kinyilatkoztatás elött
|

01-23-2007, 21:07
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
1,(hadisarc) ha toli vok,oszt beüt pénzre attól h szarrá gyujtom,lerengetjük,hadisok beütik én se feljebb nem kerülök,se a pénzem nem lesz meg,ha pedig rinyál a következményektől és békét kér az sztem alap,h akkor vissza apának az okozott kárt
|
Sorry, a szabályszegésre buzdítás nem fér bele.
Quote:
Originally Posted by TDK
2, (lealázás)ha valakivel harcolunk,akkor nem jókedvemben csinálom ki,vagy mert az nekem olyan jó érzés(persze kicsit az),hanem csak a saját biztonságom érdekében.senki se akar a seggében egy habzó szájú barmot, aki miután kapott vissza akar vágni8inkább leküldöm 30 körre vagy ujrázni akkor már nem kell tartani tőle,h túl gyorsan utánam ered
|
Ez pedig egyáltalán nem az, amiről szó van. Ezt, amit itt ír az illető, minden további nélkül lehet csinálni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|