Quote:
Originally Posted by Debilke
Kispárna, ez nem egy nem sikerült gömb miatt volt.... ha már beszélsz vmiről, azt hitelesen tedd
4-en voltunk 4 ellen, a Vezéred azt mondta mehet a háború, mikor elindult, az egyik szövid azt mondta neki ez sok és kivált, maradtatok hárman.... ahhoz hogy elkapjuk a két legerősebbet le kellett bontani a harmadik tagot... aki szintán úgy döntött, hogy menekül..... maradtatok ketten... és ha már hiteles akarsz maradni, akkor írd meg lécci, hogy az orkunk mit kapott..... úgy kb. meséld meséld el, honnan hoztuk vissza.... és most újra négyen vagytok, és mégsem bírtok velünk..... és ahogy nézem fogyatkozik a pénz, és úgy fogyatkozik az ártó vari és toliakció.... Sok sikert nektek 
|
Az hogy azért kapunk mert a vezéremnek van egy kék kettese??? hát nem tudom, hogy ez szerinted miért fer?? Egyáltalán nem estem kétségbe, nem rimánkodtam kegyelemért, de nem is én kezdtem ártani nektek...Amúgy hozzám az info gömb miatt jött!!!Mellesleg bármikor szabizhattam, vagy törölhettem volna, azért mert a vezérem azt mondta hogy nem foszthatjátok le az egyik tagot mert köze nem volt az ügyhöz szerintem nem ok arra hogy már a 3. tagot csináljátok ki a szöviben...