Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-21-2007, 11:27
Viz Viz is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
az már meggondolandó, ha 200 hekin 10k elit segítséget tudsz kérni egyetlen országtól...
Amúgy 8k de ezért mondtam hogy szerintem se jó ötlet.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-21-2007, 14:01
empty empty is offline
Junior Member

Sziasztok!
nem volt cérnám végigolvasni az egész fórumot,vagy 10 oldal kimaradt, de még nem találkoztam hasonlóval. Mit szólnátok egy ilyenhez?:

talán az sem lenne rossz, ha minden hulla elleni akció/toli, vari, hadi/ katonai morálcsökkenést eredményezne, persze halmozódóan.
a seregeknél nagyjából ugyanez , de itt lehetne talán egy olyat megcsinálni, hogy az élőholtat támadó seregek morálja amikor a csatára kerül sor lecsökken. Így ugyebár kicsit nehezebb lenne lerombolni egy hulla orit de nem sokkal, és ha a katmorál zuhanása kicsit drasztikusabb lenne támadásnál, akkor esetleg a hulla vissza is támadhatna, és lehet! hogy esélye is lesz.

persze ezeknek a morálcsökkenéseknek érezhetőeknek kéne lenniük...
pl mintha nem fizettél volna zsoldot.

Remélem érthető voltam, várom a véleményeket!
Reply With Quote
Old 01-21-2007, 14:27
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by empty View Post
Sziasztok!
nem volt cérnám végigolvasni az egész fórumot,vagy 10 oldal kimaradt, de még nem találkoztam hasonlóval. Mit szólnátok egy ilyenhez?:

talán az sem lenne rossz, ha minden hulla elleni akció/toli, vari, hadi/ katonai morálcsökkenést eredményezne, persze halmozódóan.
a seregeknél nagyjából ugyanez , de itt lehetne talán egy olyat megcsinálni, hogy az élőholtat támadó seregek morálja amikor a csatára kerül sor lecsökken. Így ugyebár kicsit nehezebb lenne lerombolni egy hulla orit de nem sokkal, és ha a katmorál zuhanása kicsit drasztikusabb lenne támadásnál, akkor esetleg a hulla vissza is támadhatna, és lehet! hogy esélye is lesz.

Már bocs, de ennél rosszabbat keresve sem lehetett volna kitalálni. Így aztán a hullák világa teljesen elszigetelődne az egyik irányból... mert ki lenne eztán az a hülye, aki kitámad egy hullára? Így a hullák teljesen szabadon kószálhatnának.
Old 01-21-2007, 14:35
Viz Viz is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Már bocs, de ennél rosszabbat keresve sem lehetett volna kitalálni. Így aztán a hullák világa teljesen elszigetelődne az egyik irányból... mert ki lenne eztán az a hülye, aki kitámad egy hullára? Így a hullák teljesen szabadon kószálhatnának.
Ez így igaz, senki nem bántaná őket, de semmire es lennének jók továbbra se.
Reply With Quote
Old 01-21-2007, 14:44
empty empty is offline
Junior Member

Xeper.

például az, aki egy ilyen módosítás után is úgy gondolná hogy a hulla az ingyenföld.
természetesen a minden akció alatt az ártó dolgokat értem. Ha van mit lopni, lopják el, ez mindig is benne volt.
De ennek a megoldásnak meglenne az az előnye, hogy a hulla továbbra is vak marad, üthetőnek üthető marad, de lenne esélye csatázni, főleg ha egy beütés után az ellen morálja melendül:-)
persze azért így is elkéne némi seregerősítés.. egy kis extrém: mi lenne a helyzet akkor ha a hulla morálja 100% fölé is nőhetne?
persze ez is ésszerű korlátok közé szorítva arra ösztönözné a holtakat hogy csatázzanak, hiszen csak így lehetne erősebb a seregük.
Reply With Quote
Old 01-21-2007, 14:55
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Xeper.

például az, aki egy ilyen módosítás után is úgy gondolná hogy a hulla az ingyenföld.
természetesen a minden akció alatt az ártó dolgokat értem. Ha van mit lopni, lopják el, ez mindig is benne volt.
De ennek a megoldásnak meglenne az az előnye, hogy a hulla továbbra is vak marad, üthetőnek üthető marad, de lenne esélye csatázni, főleg ha egy beütés után az ellen morálja melendül:-)
Sereggel éppen elég ha jön a betegség... még a morál is romoljan? Na neee.
Tolikkal varikkal pedig egy esetleges szöviharcban nem lehetne ártani neki, mert tönkremegy az ország egy kiadós ártózás miatt?
Igencsak felejtős a dolog.
Eddig még a szintenkénti x% esély a 0 kárra a legjobb. Ebben kb mindenki egyetértett, most már kb csak Atira várunk, hogy kinyilvánítsa véleményét.
Old 01-21-2007, 15:09
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Sereggel éppen elég ha jön a betegség... még a morál is romoljan? Na neee.
Tolikkal varikkal pedig egy esetleges szöviharcban nem lehetne ártani neki, mert tönkremegy az ország egy kiadós ártózás miatt?
Igencsak felejtős a dolog.
Eddig még a szintenkénti x% esély a 0 kárra a legjobb. Ebben kb mindenki egyetértett, most már kb csak Atira várunk, hogy kinyilvánítsa véleményét.
Szerintem nem az volt a legjobb.
A hullának igencsak elkellene a lakástekercs bónusz is.
Ezzel csökkenne a vesztesége is a házgyújtással szemben.
Attól hogy néha nem lehet lopni tőle, attól még egy tolvajt se tud beütni továbbra se.
Mert gyenge katonailag, és ráadásul kevés is az a gyenge katona...
Amit bespórol kocsmán, és templomon, azt elszórja a házakra. Mert csak 40 ember lakhat egyben.
Reply With Quote
Old 01-21-2007, 15:11
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Szerintem nem az volt a legjobb.
A hullának igencsak elkellene a lakástekercs bónusz is.
Ezzel csökkenne a vesztesége is a házgyújtással szemben.
Attól hogy néha nem lehet lopni tőle, attól még egy tolvajt se tud beütni továbbra se.
Mert gyenge katonailag, és ráadásul kevés is az a gyenge katona...
Amit bespórol kocsmán, és templomon, azt elszórja a házakra. Mert csak 40 ember lakhat egyben.
A legutóbbi változatba már a laki bónusz is be van építve.
Egész jó kis javaslat szerintem is.
Reply With Quote
Old 01-21-2007, 15:13
Kubbi Kubbi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
A legutóbbi változatba már a laki bónusz is be van építve.
Egész jó kis javaslat szerintem is.
Én is tudom.
Bár szerintem még mindig kevés
Reply With Quote
Old 01-21-2007, 15:15
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Sziasztok!

az kéne méh, hogy ha támadsz csökken a morál
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules