|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

01-21-2007, 11:27
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
az már meggondolandó, ha 200 hekin 10k elit segítséget tudsz kérni egyetlen országtól...
|
Amúgy 8k de ezért mondtam hogy szerintem se jó ötlet.
|

01-21-2007, 14:01
|
Junior Member
|
|
|
|
Sziasztok!
nem volt cérnám végigolvasni az egész fórumot,vagy 10 oldal kimaradt, de még nem találkoztam hasonlóval. Mit szólnátok egy ilyenhez?:
talán az sem lenne rossz, ha minden hulla elleni akció/toli, vari, hadi/ katonai morálcsökkenést eredményezne, persze halmozódóan.
a seregeknél nagyjából ugyanez , de itt lehetne talán egy olyat megcsinálni, hogy az élőholtat támadó seregek morálja amikor a csatára kerül sor lecsökken. Így ugyebár kicsit nehezebb lenne lerombolni egy hulla orit de nem sokkal, és ha a katmorál zuhanása kicsit drasztikusabb lenne támadásnál, akkor esetleg a hulla vissza is támadhatna, és lehet! hogy esélye is lesz.
persze ezeknek a morálcsökkenéseknek érezhetőeknek kéne lenniük...
pl mintha nem fizettél volna zsoldot.
Remélem érthető voltam, várom a véleményeket!
|

01-21-2007, 14:27
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by empty
Sziasztok!
nem volt cérnám végigolvasni az egész fórumot,vagy 10 oldal kimaradt, de még nem találkoztam hasonlóval. Mit szólnátok egy ilyenhez?:
talán az sem lenne rossz, ha minden hulla elleni akció/toli, vari, hadi/ katonai morálcsökkenést eredményezne, persze halmozódóan.
a seregeknél nagyjából ugyanez , de itt lehetne talán egy olyat megcsinálni, hogy az élőholtat támadó seregek morálja amikor a csatára kerül sor lecsökken. Így ugyebár kicsit nehezebb lenne lerombolni egy hulla orit de nem sokkal, és ha a katmorál zuhanása kicsit drasztikusabb lenne támadásnál, akkor esetleg a hulla vissza is támadhatna, és lehet! hogy esélye is lesz.
|
Már bocs, de ennél rosszabbat keresve sem lehetett volna kitalálni. Így aztán a hullák világa teljesen elszigetelődne az egyik irányból... mert ki lenne eztán az a hülye, aki kitámad egy hullára? Így a hullák teljesen szabadon kószálhatnának.

01-21-2007, 14:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Már bocs, de ennél rosszabbat keresve sem lehetett volna kitalálni. Így aztán a hullák világa teljesen elszigetelődne az egyik irányból... mert ki lenne eztán az a hülye, aki kitámad egy hullára? Így a hullák teljesen szabadon kószálhatnának.
|
Ez így igaz, senki nem bántaná őket, de semmire es lennének jók továbbra se.
|

01-21-2007, 14:44
|
Junior Member
|
|
|
|
Xeper.
például az, aki egy ilyen módosítás után is úgy gondolná hogy a hulla az ingyenföld.
természetesen a minden akció alatt az ártó dolgokat értem. Ha van mit lopni, lopják el, ez mindig is benne volt.
De ennek a megoldásnak meglenne az az előnye, hogy a hulla továbbra is vak marad, üthetőnek üthető marad, de lenne esélye csatázni, főleg ha egy beütés után az ellen morálja melendül:-)
persze azért így is elkéne némi seregerősítés.. egy kis extrém: mi lenne a helyzet akkor ha a hulla morálja 100% fölé is nőhetne?
persze ez is ésszerű korlátok közé szorítva arra ösztönözné a holtakat hogy csatázzanak, hiszen csak így lehetne erősebb a seregük.
|

01-21-2007, 14:55
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Xeper.
például az, aki egy ilyen módosítás után is úgy gondolná hogy a hulla az ingyenföld.
természetesen a minden akció alatt az ártó dolgokat értem. Ha van mit lopni, lopják el, ez mindig is benne volt.
De ennek a megoldásnak meglenne az az előnye, hogy a hulla továbbra is vak marad, üthetőnek üthető marad, de lenne esélye csatázni, főleg ha egy beütés után az ellen morálja melendül:-)
|
Sereggel éppen elég ha jön a betegség... még a morál is romoljan? Na neee.
Tolikkal varikkal pedig egy esetleges szöviharcban nem lehetne ártani neki, mert tönkremegy az ország egy kiadós ártózás miatt? 
Igencsak felejtős a dolog.
Eddig még a szintenkénti x% esély a 0 kárra a legjobb. Ebben kb mindenki egyetértett, most már kb csak Atira várunk, hogy kinyilvánítsa véleményét.

01-21-2007, 15:09
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Sereggel éppen elég ha jön a betegség... még a morál is romoljan? Na neee.
Tolikkal varikkal pedig egy esetleges szöviharcban nem lehetne ártani neki, mert tönkremegy az ország egy kiadós ártózás miatt? 
Igencsak felejtős a dolog.
Eddig még a szintenkénti x% esély a 0 kárra a legjobb. Ebben kb mindenki egyetértett, most már kb csak Atira várunk, hogy kinyilvánítsa véleményét.
|
Szerintem nem az volt a legjobb.
A hullának igencsak elkellene a lakástekercs bónusz is.
Ezzel csökkenne a vesztesége is a házgyújtással szemben.
Attól hogy néha nem lehet lopni tőle, attól még egy tolvajt se tud beütni továbbra se.
Mert gyenge katonailag, és ráadásul kevés is az a gyenge katona...
Amit bespórol kocsmán, és templomon, azt elszórja a házakra. Mert csak 40 ember lakhat egyben.
|

01-21-2007, 15:11
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Szerintem nem az volt a legjobb.
A hullának igencsak elkellene a lakástekercs bónusz is.
Ezzel csökkenne a vesztesége is a házgyújtással szemben.
Attól hogy néha nem lehet lopni tőle, attól még egy tolvajt se tud beütni továbbra se.
Mert gyenge katonailag, és ráadásul kevés is az a gyenge katona...
Amit bespórol kocsmán, és templomon, azt elszórja a házakra. Mert csak 40 ember lakhat egyben.
|
A legutóbbi változatba már a laki bónusz is be van építve.
Egész jó kis javaslat szerintem is.
|

01-21-2007, 15:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
A legutóbbi változatba már a laki bónusz is be van építve.
Egész jó kis javaslat szerintem is.
|
Én is tudom. 
Bár szerintem még mindig kevés
|

01-21-2007, 15:15
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Sziasztok!
|
az kéne méh, hogy ha támadsz csökken a morál 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|