|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

01-20-2007, 21:10
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
De csinálni kéne egy szavazást ami felméri a dolgokat hányan ellenzik és hányan támogatják. Ebből lehet hogy az igényt is lelehtne mérni.
|
Gondolom Goldyt ha megkérjük meg is csinálja.
Gyulaword (#79796)
|

01-20-2007, 21:11
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
SZerintem ezt má mind le írták, több kevesebbre született is elfogadható ötlet, de ha mindre valami szabályt alkottok az má bonyolultabb lesz mint maga a hódító. Nem beszélve arról hogy mindett nem is biztos hogy kilehet védeni. DE ahogy mondtátok a magán véleményem meg sehogy.
De csinálni kéne egy szavazást ami felméri a dolgokat hányan ellenzik és hányan támogatják. Ebből lehet hogy az igényt is lelehtne mérni.
|
köszönjük az építő jellegű ötleteidet, hozzászólásaidat 
|

01-20-2007, 21:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Peter, Viz, Gyula, rendesen nekiestetek Lazgának míg nem figyeltem.
Amennyire én emlékszem arra se hangzott el értelmes érv, hogy miért lehessen átvenni más oriját, amellett, hogy egyesek szeretnék...
Én továbbra is abban vagyok, hogy aki nem képes szabizni, és évente egyszer belépni egy azonosítás végett az nem sajnálja annyira az országát és a bele fektetett munkát, hogy azt feltétlen másra kelljen neki testálni...
|

01-20-2007, 22:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Peter, Viz, Gyula, rendesen nekiestetek Lazgának míg nem figyeltem.
Amennyire én emlékszem arra se hangzott el értelmes érv, hogy miért lehessen átvenni más oriját, amellett, hogy egyesek szeretnék...
Én továbbra is abban vagyok, hogy aki nem képes szabizni, és évente egyszer belépni egy azonosítás végett az nem sajnálja annyira az országát és a bele fektetett munkát, hogy azt feltétlen másra kelljen neki testálni...
|
Tehát ha jól értem sem az ellenzök sem a támogatók nem tudtak érvelni, mindenki csak érzelmi alapon ellenzi vagy támogatja.
Menjünk tovább azon a vonalon hogy hogy lehetne szabályozni és mik lennének a kiskapuk?
Gyulaword (#79796)
|

01-20-2007, 22:04
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Tehát ha jól értem sem az ellenzök sem a támogatók nem tudtak érvelni, mindenki csak érzelmi alapon ellenzi vagy támogatja.
Menjünk tovább azon a vonalon hogy hogy lehetne szabályozni és mik lennének a kiskapuk?
|
Szerintem ne. Addig semmiképp, amíg ki nem találjuk, hogy a játékosok többségének, vagy magának a játéknak mi haszna származna ebből a javaslatból. Utána nem ráér beszabályozni? Szerintem értelmetlen az egész.
|

01-20-2007, 22:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem ne. Addig semmiképp, amíg ki nem találjuk, hogy a játékosok többségének, vagy magának a játéknak mi haszna származna ebből a javaslatból. Utána nem ráér beszabályozni? Szerintem értelmetlen az egész.
|
Miért ne lenne értelme beszélgetni róla? A szabályozás meg a kiskapuk, hozzá tartozik a téma inditó hozzászólásához, tehát nyugodtan lehet róla beszélgetni. Hogy a javaslat átkerül e egy felsőbb szintő megbeszélésbe, az meg nem attol függ hogy hányan ellenzik és hányan támaogatják.
Gyulaword (#79796)
|

01-20-2007, 22:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Gondolom hogy haszna csak annak származik ebböl aki átvesz egy országot, de mi hátránya származhat ebböl más játékosnak?
Szerintem az égvilágon semmi 
Gyulaword (#79796)
|

01-20-2007, 22:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Gondolom hogy haszna csak annak származik ebböl aki átvesz egy országot, de mi hátránya származhat ebböl más játékosnak?
Szerintem az égvilágon semmi 
|
Az, hogy ezzel lesz szetverve, amire amugy magatol nem lett volna kepes az adott jatekos?!

01-20-2007, 22:13
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Az, hogy ezzel lesz szetverve, amire amugy magatol nem lett volna kepes az adott jatekos?!
|
Valóban ez eszembe sem jutott  De kedves Remedy engedd meg hogy felhívjam a figyelmed, nem arrol van szó hogy kölcsön adom az orim egy hétre  Hanem ha már nem kell, és mondjuk hetek óta passzív az ori, a gazdája a továbbiakban nem szándékozik játszani vele, akkor törlés helyett átadhatja más játékosnak az országot 
Gyulaword (#79796)
|

01-20-2007, 22:17
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Gondolom Goldyt ha megkérjük meg is csinálja.
|
A szavazásnak nem látom értelmét, mert kevés olyan embert látok aki tényleg használná így nem lesz többségben az igen ez biztos, de itt nem is ez a lényeg.
Inkább előbb egy biztonságos megoldást létrehozni majd akkor lehetne Ati elé tenni, majd ha ő nemet mond akkor nem, de a szavazásnak nincs értelme.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|