|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |

01-19-2007, 10:25
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Nem tudom, h kinek számít alapfilmnek a Szelíd motorosok (Peter Fonda, Jack Nicholson, stb.). Nekem egyértelműen az.
Nagyon-nagyon régen láttam és az a gondom vele, h nem tudom beszerezni. Nagyon örülnék annak, ha valaki hozzá tudna segíteni. Előre is köszönöm.

01-19-2007, 10:30
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Nem tudom, h kinek számít alapfilmnek a Szelíd motorosok (Peter Fonda, Jack Nicholson, stb.). Nekem egyértelműen az.
Nagyon-nagyon régen láttam és az a gondom vele, h nem tudom beszerezni. Nagyon örülnék annak, ha valaki hozzá tudna segíteni. Előre is köszönöm.
|
Igen! Nem csak alapfilm hanem egy nagyon nagy film. 1969-es de sztem ki kellett volna adni már dvd-n, bár most megnéztem egy két helyen neten és nincs... 
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

01-19-2007, 10:34
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Igen! Nem csak alapfilm hanem egy nagyon nagy film. 1969-es de sztem ki kellett volna adni már dvd-n, bár most megnéztem egy két helyen neten és nincs... 
|
Ki is adták DVD-n... Az egyik nagy multinál lehetett is kapni (legalábbis szerepelt az akciós újságjukban pár éve), de sajnos, lecsúsztam róla...
Egy másik multi raktárnyilvántartásában pár hónapja megnézettem a filmet, ott volt is 2 példány, de a valóságban nem volt fellelhető
Lassan jön a szülinapom, meg szeretném lepni magam a filmmel (mint már évek óta), de úgy látszik, h egyre kevesebb az esélyem rá   
Last edited by Croissant; 01-19-2007 at 10:36..
|

01-19-2007, 13:50
|
Member
|
|
|
|
Quote:
A gömb valóban jó film, bár már régen láttam. Alapfilm... 
Ilyen hogy Chucky nem rémlik, max a Gyerekjátékban a baba, nem tom arra gondolsz e vagy csak én vagyk lemaradva, de az tetszett 
|
Lehet hogy az, a magyar címét nem vágom, bár sejtem h Chucky az is.
Egy gyilkos baba aki eszméletlenül idiótán néz ki, a 2 részben chucky házasodik az a címe, a 3ban meg a sok kis Chucky szaladgál 
Ritka elborult egy film. A lényege, hogy egy babaát megszál egy gyilkos szellem, igazn eredeti
Quote:
Originally Posted by Croissant
|
Nekem megvan, nem is tudom honnan, ha tudnék segítenék, de mivel svájcban vagyok ezért nem sokat tudok tenni a dolog érdekében.
Ha hazajövök megkeresem és majd beírok ide ha még aktuális 
|

01-19-2007, 14:38
|
 |
Member
|
|
|
|
amiről én beszélek film abban a baba így néz ki:
és ezt írják a filmről: Amikor a sorozatgyilkos Charles Lee Ray halálos sebet kap egy rendőrségi tűzharc során, a lelke fekete mágia hatására átvándorol a játékbaba Chucky-ba. Egy kisfiúnak, Andy-nek nagyon megtetszik a játékbolt kirakatában Chucky, amit szülei meg is vesznek neki. A kedves arcú születésnapi ajándékban azonban hamarosan feléled a gyilkos ösztön, s a környezetében élő emberek halálos veszélybe kerülnek...
Nem hiszem hogy olyan sok ilyen film lenne, így sztem egyről beszélünk 
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

01-19-2007, 16:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
amiről én beszélek film abban a baba így néz ki:
és ezt írják a filmről: Amikor a sorozatgyilkos Charles Lee Ray halálos sebet kap egy rendőrségi tűzharc során, a lelke fekete mágia hatására átvándorol a játékbaba Chucky-ba. Egy kisfiúnak, Andy-nek nagyon megtetszik a játékbolt kirakatában Chucky, amit szülei meg is vesznek neki. A kedves arcú születésnapi ajándékban azonban hamarosan feléled a gyilkos ösztön, s a környezetében élő emberek halálos veszélybe kerülnek...
Nem hiszem hogy olyan sok ilyen film lenne, így sztem egyről beszélünk 
|
így bizony, ő a mi kis chuckynk 
Viszont sebes arccal keményeben néz ki, de amúgy másodszorra elmegy
egy c kategóriás vígjátéknak is 
|

01-19-2007, 16:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
másodszorra elmegy egy c kategóriás vígjátéknak is
|
LOL  
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|

01-19-2007, 22:54
|
Member
|
|
|
|
HŰŰ!! voltmár a Nightmare before X-mas? (az is lehet, h én is írtam már, csak nem találtam  ) sztem az naggyon jó!! meg a zenéje is...hja igen lehet, h zenés topikban írtam már...
És a Woody Allen filmek...tudom, h mind ugyan olyanok, de külön-külön sztem nagyon jók azokis!
|

01-21-2007, 16:50
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Egy asszony illata
Al Pacinoval  Jó kis film 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

01-21-2007, 17:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Egy asszony illata
Al Pacinoval  Jó kis film 
|
szijja Babuci, jó, hogy újra itt vagy 
egyetértek 
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|