Quote:
Originally Posted by Goldy
Személyeskedésbe azért nem menjünk át annyit nem ér az egész...
Inkább konstruktívnak kéne lenni, no lesz idő összeszedem innen a félelmeket és a szabály javaslatokat.
Ati ezzel a topickal egyenlőre nem foglalkozik mert más dolga van felesleges arra várni egyenlőre hogy bele fog szólni a témába.
A téma azért lett indítva mert problémaként felmerült, első ránézésre engem nem zavarna a dolog hisz hozzákötésről legális tovább játszásról van szó, és páran tényleg érzelmileg kötődnek az országaikhoz amikkel évek óta játszanak. Ráadásul ezt most is kontrolálatlanul megteheted a fűalatt.
A topic lényege, hogy a téma ne kallódjon L, mert ez így most a jelenlegi formájában szerintem nagyon nem jól működik. /ezt a mondatomat kéretik értelmezni és nem kiforgatni!/
|
Igen, az tényleg segíten ha vki összegezné az eddig elhangzottakat.
Amugy nehéz konstuktívnak lenni, mert már az alpkérdésben nagy az eltérés... ti: egyesek érzelmi okok miatti: "miért baj ha a haver megunt oriját viszem tovább" mások csalás elennes szabályokról beszélnek, valaki mindkettőről, valaki meg ellenzi az egészet.
Abban a kérdésben szerintem sose lesz egyetértés, hogy megunt(stb) orit továbbvinni lehessen-e másnak. Ezt sokan gyanakvóan szemlélik, másoknak erkölcsileg ellenzik(pl: unfair), megint másoknak ez a szabály tetszene, és élni is szeretnének vele.
Ha csalások elleni szabályokról van szó:
Ezzel ez a baj hogy nem tudjuk, hogy a Hód milyen multi/(egyéb) csalás szűrővel rendelkezik...(csak kb) és igy nehéz konstruktiv javaslatokat tenni.
Mert szerintem ez a javaslat csak akkor lehetne támogatható, ha csökkentené a csalások számát.
Meg csalások ellen talán nem is biztos, hogy ez a szabály bármiféle eredményt is hozna(hozhatna).