Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-17-2007, 21:27
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Gazsy View Post
Ha nem tudjuk kezelni a drog problémát nem biztos, hogy a legalizálás a legjobb megoldás!

Szűrjétek ki a csalókat máshogy! Egy (szvsz) rossz szabály nem hiszem, hogy segít a játék jobbá tételében!
Nem lesz jobb tőle a játék és szerintem roszabb sem!

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-17-2007, 21:42
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Most őszintén, Neked van mondjuk 3orid (példa) amiket szertsz, nevelgetsz stb évek óta. Eldobnád bármelyiket is? Vagy esetleg kellene a másé? Nekem pl soha!
Már ha csak abból is indulok ki, hogy ki tudja miket művelt azzal az orival/oriból. Gondolok itt tisztátalan játékra, undorító üzenetekre, bizonyítatlan jksz-re stb. Nekem még véletlenül sem kellene a másé.
A másik + hogy megkeverné a dolgokat Goldy
A "kiscsoportos" oritulajok mindent megtennének, hogy nagycsopishoz jussonak, a nagyok meg úgymond tenyészthetnék a nagy orikat, hogyteszem azt eladhassák VIPért.
Bennem ezzel a ajavaslattal kapcsolatban borzalmasan rossz érzések keringenek, amiket nem igazán tudok leírni ... amolyan rossz előérzetszerű az egész.

Nah részemről kb ennyi. Ettől többet aligha tudok hozzászólni.
Majd elválik hogy lessz

Amit leírsz nem lenne lehetséges most viszont majdnem hogy az...

Miket művelt abból az oriból?
Figy ha én egy jó ismerőstől veszem át az ő régi oriját hát mivel ő megbízik bennem hogy nekem adja tovább vitelre csak elmondja az előéletét vagy legalábbis megkérdezem tőle...

Mivel országokat szétkapcsolni nem lehet 1 ember csak 1 országot tudna átadni... a többit törölnie vagy anarchba startonia kéne...
A tiednél magasabb pontértékű, magasabb csoprtban lévő több személyiséges orit meg nem vehetnél át.
Reply With Quote
Old 01-17-2007, 21:48
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Amit leírsz nem lenne lehetséges most viszont majdnem hogy az...

Miket művelt abból az oriból?
Figy ha én egy jó ismerőstől veszem át az ő régi oriját hát mivel ő megbízik bennem hogy nekem adja tovább vitelre csak elmondja az előéletét vagy legalábbis megkérdezem tőle...

Mivel országokat szétkapcsolni nem lehet 1 ember csak 1 országot tudna átadni... a többit törölnie vagy anarchba startonia kéne...
A tiednél magasabb pontértékű, magasabb csoprtban lévő több személyiséges orit meg nem vehetnél át.

Goldy én azt hiszem ezt ennél jobban és egyértelmüen nem lehet elmagyarázni már. Aki ezt nem érti az nem is akarja érteni csak kötekszik.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 01-17-2007, 21:51
Gazsy's Avatar
Gazsy Gazsy is offline
Member

Longevity: 95%

Itt szerintem nem lesz közös megegyezés soha!
De amugy van egy olyan sejtésem, hogy nem véletlen, hogy néhányaknak ez ennyire fontos!(Ti: szerintem egy becsületes játékos soha nem adná át saját oriját és nem fogadná el más(ok) oriját!!) Pár régebbi látens multis orit végre lehetne legalizálni ugyebár... itt már érthetőbb az erős érzelmi kötődés!
Félek nem sok jót hozna ez a szabály!

(valószínűleg a javaslat támogatói hülyének tartanak majd, de ne feledjétek ez csak egy vélemény...ami mindig szubjektiv)
Reply With Quote
Old 01-17-2007, 21:54
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
De amugy van egy olyan sejtésem, hogy nem véletlen, hogy néhányaknak ez ennyire fontos!(Ti: szerintem egy becsületes játékos soha nem adná át saját oriját és nem fogadná el más(ok) oriját!!) Pár régebbi látens multis orit végre lehetne legalizálni ugyebár... itt már érthetőbb az erős érzelmi kötődés!

(valószínűleg a javaslat támogatói hülyének tartanak majd, de ne feledjétek ez csak egy vélemény...ami mindig szubjektiv)
Ha a látens multis országgal tovább multiznak az szerinted mennyivel jobb mintha vki végre rendesen összekötve mint saját ország szabályosan játszik vele tovább?
Reply With Quote
Old 01-17-2007, 21:56
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Quote:

Tehát akkor mi akik támogatjuk ezt az elképzelést mind becstelenek vagyunk? Nem tudom, miért nem lehet valami jót is feltételezni az emberekröl?
Gondolod hogy aki multizik vagy multizni akar az nem oldja meg h játszon a multis orijaival? Megoldja, ezt jobb ha tudod Ha jól sejtem a Multizás az mikor egy csoportban irányitasz egynél több orit, az ország átadás meg nem erröl szólna h két országod legyen egy csoportban.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote
Old 01-17-2007, 21:57
Viz Viz is offline
Member

Quote:

Én azért támogatom, mert egyszer már jó lett volna ha ezt megtehetem queosiában, ha gondolod részletezem az esetet.
de most fekszem
Reply With Quote
Old 01-17-2007, 21:58
Gazsy's Avatar
Gazsy Gazsy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Tehát akkor mi akik támogatjuk ezt az elképzelést mind becsületelenek vagyunk? Nem tudom, miért nem lehet valami jót is feltételezni az emberekröl?
Gondolod hogy aki multizik vagy multizni akar az nem oldja meg h játszon a multis orijaival? Megoldja, ezt jobb ha tudod Ha jól sejtem a Multizás az mikor egy csoportban irányitasz egynél több orit, az ország átadás meg nem erröl szólna h két országod legyen egy csoportban.
Igen de ha két orid volt egy csoportban, azokat utóbb, ha más csopikba kerültek eddig nem tudtad összekapcsolni! Mostm az uj szabállyal meg tudnád tennni!

Nem mondtam, hogy mind becstelenek vagytok! De nem tulzottan etikusnak sem foglak tartani benneteket az tuti!
Reply With Quote
Old 01-17-2007, 21:59
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
Igen de ha két orid volt egy csoportban, azokat utóbb, ha más csopikba kerültek eddig nem tudtad összekapcsolni! Mostm az uj szabállyal meg tudnád tennni!
És onnantól már nem tudsz velük multizni...
Reply With Quote
Old 01-17-2007, 22:01
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Tehát akkor mi akik támogatjuk ezt az elképzelést mind becstelenek vagyunk? Nem tudom, miért nem lehet valami jót is feltételezni az emberekröl?
Ezt megpróbáltam nem bele érteni
Én orit átadni és átvenni sosem fogok az tuti, de nem zavarna ha több legális szabályosan bekötött ország lenne...
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules