Üdvözlök minden tisztelt hódítóst!
Nos a "kishugis" történetnél maradva: itt nem kell senkit gyanusítgatni. Én írtam anno, és elismerem, meggondolatlanul cselekedtem. Cecétől bocsánatot kértem, ő ezt nem fogadta, ezt is meg tudom érteni. Hibáztam, emberből vagyok. 17 éves fejjel látom a világot, akár ennek is betudható, hogy ilyet megengedtem magamnak. Megpróbálok felnőni és egyszer leszek még bölcsebb is.
Bocsánatot kell kérjek mindenkitől, aki ezt a topicot használta, és szerette. Nagy valószínűséggel az én hülyeségem vetett véget ennek a mókának.
Meglepett, hogy nem lett ban a vége. Ez talán egy gesztus Ati részéről, hogy időt kaptam átgondolni a hozzáállásom. Persze lehet, hogy csak véletlen, nem tudom biztosan. Egész nap törtem a fejem, hogy a jelen helyzetben mi az ideális megoldás: azt hiszem megmaradok olvasónak a fórumon, nem szeretnék újabb embereket megbántani, így is többet sikerült a kelleténél. Köszönök mindent, és arra kérem a társaságot, hogy ne ez alapján a balfogásom alapján ítéljen meg.
Tisztelettel, BeeLord
|