|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

01-14-2007, 16:04
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
és azt hogyan értelmezed, hogy alacsonyabb csoportban van, mint pl a 2D, 3H...stb? 
|
igen erre gondoltam, bár a megfogalmazás nem túl egyszerü hiszen ha valakinek van két szemes orija 5-ben akkor nem gond sztem ha egy egyszemest átvesz a 2-ben.
még oylat elképzelhetőnek tartok hogy 1/A-s orit ne lehessen átadni 
Gyulaword (#79796)
Last edited by Gyula; 01-14-2007 at 16:38..
|

01-14-2007, 16:06
|
Senior Member
|
|
|
|
Ilyen-olyan módosítási javaslatok kapcsán, mikor valaki Tuvalura hivatkozik, Ati rendszeresen jön azzal, hogy egy játékos miatt ne írjuk át a játékot. Erre mekkora lenne az igény vajon, és az igénylők közül hányan felelnének meg a tökre beszabályozott macerás feltételeknek?
|

01-14-2007, 16:31
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
és azt hogyan értelmezed, hogy alacsonyabb csoportban van, mint pl a 2D, 3H...stb? 
|
Az anarch logikusan nem számít bele, magyarul ha 2d-s orid van akkor olyan mintha nem lenne csak 5-ben.
Szerintem ez így logikus.
|

01-14-2007, 16:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
valakinek vankét szemes csopija 5-ben akkor nem gond sztem ha egy egyszemest átvesz a 2-ben.
|
Ennek az ég világon semmi értelme? 
|

01-14-2007, 16:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hammi
Ennek az ég világon semmi értelme? 
|
Köszi, kijavítottam 
Gyulaword (#79796)
|

01-14-2007, 16:54
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Köszi, kijavítottam 
|
Semmi gond legalább jót mosolyogtam  Amúgy egyetértek teljes mérétkben a javaslatoddal, nekem angol hódban fordult elő ilyen, de mivel nem lehet megoldani így törlésre került...
|

01-14-2007, 18:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hammi
Az anarch logikusan nem számít bele, magyarul ha 2d-s orid van akkor olyan mintha nem lenne csak 5-ben.
Szerintem ez így logikus.
|
ez így egyáltalán nem logikus...
miért kellene hátrányban lennie azoknak akiknek anarchban van a főorijuk?
magyarázd el kérlek, ebben mi a logikus 
(hiszen amellett hogy ott van a főorija, lehet orija akár Aban is, tehát én abban érzek inkább logikátlanságot, amit te javasolsz/mondasz)
|

01-14-2007, 20:07
|
 |
Member
|
|
|
|
AZ egész hülyeség, ellenzem. Most akkor ha szétvernek valahol törlök és veszek egy másik full feltáplát orit vippért és a háborúba meggyengült ellenfelem szétverm. Baromság jusson mindenki önerőböl oda ahova való. Jön egy kezdő és vesz magának 1/a-ba egy orit na ne már....
Szerintem aki ezt komolyan gondolja az nem a tiszta játékon töri a fejét vagy nagyon elvakult az itt játszó emberek tiszteségeségvel szemben. Szerintem sok ember akit levernek (aki eddig tiszetségesen játszot) is könnyen ilyen visszaélshez nyúlna már csak a bosszúért is.
|

01-14-2007, 20:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
Szerintem sok ember akit levernek (aki eddig tiszetségesen játszot) is könnyen ilyen visszaélshez nyúlna már csak a bosszúért is.
|
ne mindig magadból indulj ki, mégha a mondás ezt is tanácsolja 
|

01-14-2007, 20:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
AZ egész hülyeség, ellenzem. Most akkor ha szétvernek valahol törlök és veszek egy másik full feltáplát orit vippért és a háborúba meggyengült ellenfelem szétverm. Baromság jusson mindenki önerőböl oda ahova való. Jön egy kezdő és vesz magának 1/a-ba egy orit na ne már....
Szerintem aki ezt komolyan gondolja az nem a tiszta játékon töri a fejét vagy nagyon elvakult az itt játszó emberek tiszteségeségvel szemben. Szerintem sok ember akit levernek (aki eddig tiszetségesen játszot) is könnyen ilyen visszaélshez nyúlna már csak a bosszúért is.
|
Bocsi, a rendeltetésszerű használat nem az adás-vétel lenne, hanem az hogy ha egy jó ismerősöd megunná az országát, akkor ne törölje, vagy törljék azonosításkor hanem más továbbvihesse.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|