|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
A fórumról... :) Tippek, észrevételek ezzel a fórummal kapcsolatban. |
View Poll Results: Tetszik neked az új fórum?
|
igen
|

|
22 |
95.65% |
nem
|

|
1 |
4.35% |

12-14-2006, 09:12
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
Szia Ati,
A fórummal kapcsolatban lenne 2 kisebb problémám:
1. Ha a benti közös fórum linkjéről jövök ide, akkor kb. félóra - egy óra elteltével kidob a rendszer és újból be kell lépnem ide. Mi ennek a magyarázata és hogyan lehet ellene tenni?
2. Bár belépéskor ott a lehetőség, h megjegyezze a rendszer a belépő nevét és jelszavát, nálam csak a név megjegyzése működik, a jelszót minden alkalommal be kell írni. Lehet valamit azért tenni, h a jelszót is megjegyezze a rendszer?
Köszi a válaszodat.
Üdv
|
Mindkettőre közös megoldás: fogadd a cookie-kat, és ne csak X ideig, hanem amíg érvényesek. Pár böngészőben, különösen a Firefox-ban ezt korlátozni lehet, ami iszonyatosan zavaró lehetőség, mivel nem azt teszi így a böngésző, ami a dolga.
A 2-es pontezen kívül akkor működik, ha nem a kilépésel mész el a fórumról. Ha csak becsukod az ablakot, akkor következő alkalommal nem kell semmi adatot beírnod, egyből beléptet a fórum. Feltéve, hogy a cookie-k fogadása be van állítva, lásd fent.
|

12-14-2006, 09:18
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mindkettőre közös megoldás: fogadd a cookie-kat, és ne csak X ideig, hanem amíg érvényesek. Pár böngészőben, különösen a Firefox-ban ezt korlátozni lehet, ami iszonyatosan zavaró lehetőség, mivel nem azt teszi így a böngésző, ami a dolga.
A 2-es pontezen kívül akkor működik, ha nem a kilépésel mész el a fórumról. Ha csak becsukod az ablakot, akkor következő alkalommal nem kell semmi adatot beírnod, egyből beléptet a fórum. Feltéve, hogy a cookie-k fogadása be van állítva, lásd fent.
|
Köszi a gyors választ 
1. IE-t használok és legjobb tudomásom szerint jönnek is a cookie-k, de mindjárt megnézem, és ha kell át is állítom.
2. Sosem kilépéssel távozom, hanem az X-re klikkelek a jobb felsó sarokban.

01-03-2007, 08:26
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
lenne 1 kérdésem. miért van az néha, hogy ha rákattintok az 'Első olvasatlan' linkre, akkor nem az első olvasatlan üzihez ugrik, hanem az utolsó üzihez abban a témában?
|
azt hiszem, rájöttem, mikor van ez...
ha 1 publikus szavazós témában megnézem, hogy kik mire szavaztak, azután mindig az utolsó hsz-hez ugrik, hiába van 3-4 oldalnyi olvasatlan beírás.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

01-03-2007, 20:33
|
Member
|
|
|
|
Mivel mindenki kérdez én is
Hogyan tudom megnézni a régebbi adott ill kapott zöldeket pirosakat? Most nem számolom meg de kb csak az uccsó ötöt mutatja.
|

01-03-2007, 20:36
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Mivel mindenki kérdez én is
Hogyan tudom megnézni a régebbi adott ill kapott zöldeket pirosakat? Most nem számolom meg de kb csak az uccsó ötöt mutatja.
|
Kapottból 5-öt mutat, adottból 10-et, a régebbieket nem tudod megnézni.
|

01-03-2007, 21:19
|
Member
|
|
|
|
Ez - nem tudom ki h van vele - nagy hiba, személy szerint kíváncsi vagyok a régebbiekre is, semmilyen módon nem lehet ez ellen tenni?
|

01-08-2007, 19:43
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
 Most jöttem rá, hogy hol lehet megnézni hogy kitől kaptam zöldet ill. pirosat.  Eddig azt hittem zöldet még senkitől sem kaptam de látom tévedtem.  Kösz mindenkinek aki adott nekem.
|

01-10-2007, 09:20
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Amennyiben nyitok egy új témát és az valamiért eltávolításra kerül, vagy egy hozzászólásom moderálásra kerül akkor arról miért nem kapok tájékoztatást?
Használok másik fórumot is, és ott legalább egy privát üzit küldünk, vagy a külön erre létrehozott "moderálás" topicba írunk, hogy miért volt a törlés, áthelyezés, stb.
|

01-10-2007, 09:31
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gepard
Amennyiben nyitok egy új témát és az valamiért eltávolításra kerül, vagy egy hozzászólásom moderálásra kerül akkor arról miért nem kapok tájékoztatást?
Használok másik fórumot is, és ott legalább egy privát üzit küldünk, vagy a külön erre létrehozott "moderálás" topicba írunk, hogy miért volt a törlés, áthelyezés, stb.
|
http://forum.queosia.com/showthread.php?t=12
Szerintem világosan le van írva, hogy az elvetett ötletek könyörtelenül mennek az elvetettek közé, minden magyarázat nélkül. Ha elolvastad volna, tudnál róla.
|

01-10-2007, 22:07
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Szerintem világosan le van írva, hogy az elvetett ötletek könyörtelenül mennek az elvetettek közé, minden magyarázat nélkül. Ha elolvastad volna, tudnál róla.
|
Ne érts félre, nem az elolvasással van a gáz.
Csak a friss topicom hipp-hopp egyszercsak eltünt pár perc után, én meg csak kamilláztam, hogy most mi van. Úgy tünt mintha én rontottam volna el valamit, és ezért majdnem újra írtam, (gondolom az sem lett volna jobb) de szerencsére megjelöltem követett témaként, ( ha nem, akkor.....) és már meg is lett.
Amúgy meg bocsánat, hogy plusz munkát csináltam, ha időben használom a keresőt akkor nem indítottam volna új témát sem. (de nekem még ennek a fórumnak a rendszere kicsit szokatlan)
Mindettől függetlenül fenntartom a véleményem, hogy a moderált post alkotóját legalább 2-3 szóban értesíteni ke
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|