|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

01-01-2007, 23:24
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Hát azzal nem értek egyet, hogy a varázsló és a tolvaj védtelen. Katonailag talán, de hadisként nagyon tudom utálni, amikor a védtelen, levert varázsló 5-6 körről ártóz, vagy a tolvaj ugyanakkora távolságból bosszúáll.
De tény az, hogy cserbenhagyni a szövetséget és elmenekülni nagyon csúf dolog, én ilyen esetben vagy kilépnék, vagy kirúgnám az illetőt, hacsak nem tudja nagyon megmagyarázni a tettét.
És szerintem nincs eltúlozva az alulról érkező előnye, ha (elvileg) kisebb ország támad (elvileg) nagyobbat, akkor ennyi jutalom ját neki.
|
na jo de nincs dferenciálva hogy mennyivel kisebb! 5/w ben sokat számit hogy 2 körön benül +-40 heki is lehet a külöbnség(2k lo)!! de 800 hekinél és alatta 770 en en ott figyel a figura és +10% meg még egyéb előnyök... szerintem ez néha kicsit tud irreális lenni. De lehet rosszul látom.
Amugy tapasztalt szövi (szerintem) nem küldi le a varit meg a toli 5-6 körre, hanem maguk előtt tatva mészárolgatnak 2k varit akcionként és a végén már a hadis is meggömbözi a varis és lelopja a tolit... 
|

01-01-2007, 23:27
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gazsy
Amugy tapasztalt szövi (szerintem) nem küldi le a varit meg a toli 5-6 körre, hanem maguk előtt tatva mészárolgatnak 2k varit akcionként és a végén már a hadis is meggömbözi a varis és lelopja a toli... 
|
Na igen... ha a varázsló/tolvaj szövetsége eközben nem tesz semmit, akkor valóban így van. De az ilyen szövetségnek semmi értelme nincs.
|

01-01-2007, 23:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Na igen... ha a varázsló/tolvaj szövetsége eközben nem tesz semmit, akkor valóban így van. De az ilyen szövetségnek semmi értelme nincs.
|
Vari még csak csak... de toli szerintem nem sokat tud tenni egy komplett közelharcos háborúban.főképp ha Óriás/Óriások a hadisos.
Amugy meg varihoz bevág párszor az ellen és olyan morálja lesz hogy leragasztja azt a részét a monitornak, hogy inkább ne is lássa...
és azt nem lehet pénzel potolni!
|

01-01-2007, 23:37
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Vari még csak csak... de toli szerintem nem sokat tud tenni egy komplett közelharcos háborúban.főképp ha Óriás/Óriások a hadisos.
Amugy meg varihoz bevág párszor az ellen és olyan morálja lesz hogy leragasztja azt a részét a monitornak, hogy inkább ne is lássa...
|
No, ezt mire írtad? Én arra céloztam, hogy 2 körre szét lehet irtani egy varázslót vagy egy tolvajt, de ha ismétlődő hullámokban mészárolják, és közben az áldozat szövetségesei karba tett kézzel ülnek, akkor annak a szövetségnek már régen kampec...
|

01-01-2007, 23:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
No, ezt mire írtad? Én arra céloztam, hogy 2 körre szét lehet irtani egy varázslót vagy egy tolvajt, de ha ismétlődő hullámokban mészárolják, és közben az áldozat szövetségesei karba tett kézzel ülnek, akkor annak a szövetségnek már régen kampec...
|
ez igaz! bocsi több fronton vivok 
Az alap téma valahol ott kezdődött hogy 3 vs 4 es szövi!
Arra gondoltam...
Kicsit más (visszatérve a fel és le támadáshoz):
Mindenesetre: ha alulról jön az ellen akkor nehéz védeni a varit és a tolit.. nekem ez volt és még mindig ez a fő bajom. és nem is tudok nagyon jo megoldást:
ellen tolija messze messze 3-4 körre akciózik mig az én tolimat ütik...
és én mit tegyek????: ha megyek puszitani a hadishoz: lefelé nem ér semmit (felét se mint felfelé)
ha mészárolni megyek: nincs otthon szinte senki.
Szerintem óriás előny felfelé hadakozni...
(bocsi hogy kicsit eltértem a témánktól de ez az a helyzet amit nagyo nem tudok kezelni...)
|

01-02-2007, 00:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ez igaz! bocsi több fronton vivok 
Az alap téma valahol ott kezdődött hogy 3 vs 4 es szövi!
Arra gondoltam...
Kicsit más (visszatérve a fel és le támadáshoz):
Mindenesetre: ha alulról jön az ellen akkor nehéz védeni a varit és a tolit.. nekem ez volt és még mindig ez a fő bajom. és nem is tudok nagyon jo megoldást:
ellen tolija messze messze 3-4 körre akciózik mig az én tolimat ütik...
és én mit tegyek????: ha megyek puszitani a hadishoz: lefelé nem ér semmit (felét se mint felfelé)
ha mészárolni megyek: nincs otthon szinte senki.
Szerintem óriás előny felfelé hadakozni...
(bocsi hogy kicsit eltértem a témánktól de ez az a helyzet amit nagyo nem tudok kezelni...)
|
Ez benne a kihivás, mert ha nem lenne igy akkor csak sima adok-kapok lenne az egész játék  Átmenetileg bontani kell oan épületet amely nem befolyásolja a hadi teljesitményt  És a lefele pusztitás lehet jó ha az ellen nem vándor, mert ha jó helyen vagy kiesik lőtávból  Helyeszkedni meg mostmár egész jól lehet, mert frissül a ponlista állandóan
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|

01-02-2007, 00:31
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bea Baba
Ez benne a kihivás, mert ha nem lenne igy akkor csak sima adok-kapok lenne az egész játék  Átmenetileg bontani kell oan épületet amely nem befolyásolja a hadi teljesitményt  És a lefele pusztitás lehet jó ha az ellen nem vándor, mert ha jó helyen vagy kiesik lőtávból  Helyeszkedni meg mostmár egész jól lehet, mert frissül a ponlista állandóan
|

Igen ez igaz!
Amuyg köszönöm a tippeket és ötleteket Neked is és Lacinak is  
Majd ha már ér valamit a szavam meghálálom egy zöldel! 
|

01-02-2007, 07:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ezért kell, a varist és a tolist kicsit feljebb tartani, szerintem, mert ha leszakadnak, akkor végük.
Valahol olvastam, hogy egy háborúban elég nagy az előnye annak, aki az első csapást méri. Ez elég mérvadónak tűnik.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|