|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-29-2006, 11:46
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Liberté
Valahogy semmi kedvem ilyennel semmihez
Az lenne a legjobb ha többé nem lenne közünk egymáshoz,ha jelentjük,akkor is ránk fognak szállni,akár más szinten lévő orikkal,akár egy ujal üldözőbe vesz....
Meglátjuk 
|
Szerintem azért csak jelentsétek. Kevés utálatosabb dolgot tudok egy játékban elképzelni a csalásnál. Menjenek a francba anarchba ahová valók, ott keménykedjenek a sok orijukkal meg egymást segítésükkel 
|

12-29-2006, 11:48
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by petyac
Nem jksz? Egy mf hulla elismeri,hogy több mf segít egymáson? Pedig szerintem az
|
Petyac, ugyanarról beszélünk? Én Liberté levelére értettem, amit írtam. Abban pedig sehol nicns, hogy hulla lenne az illető, főleg, hogy azt írja, varázslolni próbált.
A jksz-hez meg legalább 2 ország kell, itt meg egyvalaki fenyegetőzik, legalábbis ebből az üzenetből nem látom, hogy ki más lenne a jksz-ben, mint a feladó.
|

12-29-2006, 11:54
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Nem hullárol van szó
És az vicces ,hogy tagadta a bukott ártót,mert ott van a szövi események között....
|

12-29-2006, 12:00
|
Member
|
|
|
|
karácsony alkalmából kért a jázuskátol egy megtévesztést a varijaikra és tádám itt a megoldás 
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

12-31-2006, 17:00
|
Administrator
|
|
Activity: 14%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Valahogy semmi kedvem ilyennel semmihez
Az lenne a legjobb ha többé nem lenne közünk egymáshoz,ha jelentjük,akkor is ránk fognak szállni,akár más szinten lévő orikkal,akár egy ujal üldözőbe vesz....
Meglátjuk 
|
De ide bemásolni azért van kedved? Akkor miért is másoltad be, ha nem akarjátok jelenteni?
Az ilyen hozzáállást se feltétlenül értem ám...
|

12-31-2006, 22:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Nem is probaltam arto varazslatokat rad nyomni
gombozni probaltalak es hulye is lennek ha nem probaltam volna meg
Ez van en nem akarok veletek balhet de ha feszul a hur vagyunk egy paran maganyos farkasok akik segitunk egymason!!!!!!
tovabbi jo szorakozast!
MeinKampf!
Sieg heil HITLER
Kedves,nem?
|
Azért én megnézném, ahogy az ilyen nagyszájuak nekiállnak egy szövinek. Én például a vezérrel már olyan 4500-5000 köre vagyok szövibe, nincs olyan mf(-ek) akik tartós károkat tudnának okozni.
|

01-01-2007, 03:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Azért én megnézném, ahogy az ilyen nagyszájuak nekiállnak egy szövinek. Én például a vezérrel már olyan 4500-5000 köre vagyok szövibe, nincs olyan mf(-ek) akik tartós károkat tudnának okozni.
|
Szerintem ez nem időfüggő, hanem inkább tartalékfüggő... cáfolatok meg ha hülyeséget mondok 

01-01-2007, 13:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Szerintem ez nem időfüggő, hanem inkább tartalékfüggő... cáfolatok meg ha hülyeséget mondok 
|
Cáf  Ennyi idő alatt én ismerem mindenhez a reakcióját és ha nincs gépnél is tudom, hogy azzal az orival, hogy kell cselekednem, hogy Ő tudja folytatni, ha megjön. De igen a tartaléknak is van szerepe.
|

01-02-2007, 10:56
|
Administrator
|
|
Activity: 14%
Longevity: 100%
|
|
Egy ideje nem írtam szösszeneteket, mert a legtöbb tipikus fals jelentést már felvázoltam, de ezt nem tudom megállni:
Attól, hogy valaki a 3/G-ben megtámad, még nem feltétlen jksz-ezik a szabin, és főként másik csoportban levő országommal, Horlanddal! 
|

01-02-2007, 10:57
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egy ideje nem írtam szösszeneteket, mert a legtöbb tipikus fals jelentést már felvázoltam, de ezt nem tudom megállni:
Attól, hogy valaki a 3/G-ben megtámad, még nem feltétlen jksz-ezik a szabin, és főként másik csoportban levő országommal, Horlanddal! 
|
heh  pedig nincs is ápr. 1. 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|