|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

12-27-2006, 14:52
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by dreaman68
sztem hagyjuk már ezt a megérdemli dolgot.... attól h 10 körbe fordulok ne legyek már én a császár -elnézést azoktól akik már fordultak v fordulnak 10.nek-
egy olyan személyiséget kellene keresni amit mindenki választhat nem az aki 10szer is átmegy...
|
Pedig ha majd te is kis 10-essel szaladgálsz, te is császárnak fogod érezni magad, főleg a jelen fordulási feltételek mellett. Szerintem igenis megérdemelnek valami extrát, még akkor is, ha sose nem fognak kapni ilyet 
|

12-27-2006, 15:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Pedig ha majd te is kis 10-essel szaladgálsz, te is császárnak fogod érezni magad, főleg a jelen fordulási feltételek mellett. Szerintem igenis megérdemelnek valami extrát, még akkor is, ha sose nem fognak kapni ilyet 
|
Ha valaki az alap személyiségekkel is teljesíteni tudja a top 1-et minden csoportban, akkor tápoljuk annyira, hogy már ne csak a tudásból fakadóan legyen előnye, hanem tényleg alig verhető legyen? Na neee.
A 9. után többedszerre felvehető személyiségek viszont tetszenek úgy, hogy mindegyik + felvétel felezi a bónuszt kerekítve (tudósnál pl 5+3%, gazdálkodónál 10+5% stb)

12-27-2006, 15:34
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
egyetértek xeperrel, mert akiknek kilenc van és jön a tizedik ott azokat már 2 kezemen számolhatnám akik beverik 
amúgy meg synkellel is egyetértek, hogy megérdemlik. tehát szerintem a tizediknek mindegy de megkaphatja.
amúgy xeper felezős ötlete jó.
remélem értitek, ha nem leírom magyarul 
|

12-27-2006, 19:08
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
|
az lehet 
de akkor is ha van olyan aki befordul 10szer minek erősítsük? az csak könnyíti a játékot...
xeperrel értek egyet
|

12-27-2006, 19:48
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
Mi lenne ha erre a témára akkor térnénk vissza ha legalább 1 10 személyiségű hozzászól a témához/vagy nyit egy hasonlót h "Óóóóó milyen rossz is nekem és különben is tovább semmi értelme az egésznek, mert nem kapok több szem.get.....stb)
Ha majd a 10 személyiségűek sírnak h ez így nem mehet tovább, akkor lehet róla tárgyalni, de addig minek, és főleg miért olyanok akiknek nincs 10 személyisége?!
Igen megérdemlik nem is erről van szó, de aki már annyit játszott a hódítóval h elérte a 10. személyiséget nem fogja abbahagyni csak azért mert a 10.-re semmi bónuszt nem kap. A személyiségek egy idő után úgyis csak arra valók h azokkal mindent kipróbáljon amit korábban nem.(esetleg olyan népet is ami alapból gyenge lenne egy-egy kasztra.) Viszont h 6v10 személyisége van már igazán sokat nem számít, csak presztízs...
Amíg a 10. személyiség kérdése a hódítózók sztem kevesebb, mint 1/10.000-ét érinti, addig egy-egy új(nem szupertápos) személyiség, ami a játékot színesítené az mindenkit érint...
Érdemes lenne eldönteni h folytatjuk-e a "szupertáp" 10. szem. gondolatát, mert ha igen akkor a "normál" új személyiség-nek új topicot kellene nyitni...
|

12-27-2006, 21:33
|
Member
|
|
|
|
alapból egy új "normál" személyiségen gondolkodunk csak páran felvetettek irreális dolgokat. az lenne a legokosabb mostmár ha összeszednénk a gondolatokat és nyitnánk rá egy szavazást h ki mit tart érdemesnek, mert eddig megfontolandó a bankár -abban a piac mint értelmes épület- és az építész volt a jó ötlet -szerintem-
|

12-28-2006, 09:31
|
Member
|
|
|
|
Csak annyit kéne, ha valaki az összes személyiséggel rendelkezik, akkor valamelyikből felvehetne még1-et.
Így mondjuk 2 tudós személyisége lenne, és +5% +5% tudománya lenne.
Vagy mondjuk tábornok, és akkor +2 tábornoka lenne (mondjuk az egy orkban kicsit erős lenne    
|

12-28-2006, 10:37
|
Member
|
|
|
|
kicsit??
9 tábival szaladgálna neked a csopiban aztán 20 körös távban mindenki szabira menne 
|

12-28-2006, 10:49
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
kicsit??
9 tábival szaladgálna neked a csopiban aztán 20 körös távban mindenki szabira menne 
|
Miért az mennyivel lenne erősebb, mint a 8tábornok?
Annyi a különbség, hogy tud küldeni 9sereget, de aki azt kapja annak úgyis mindegy. 
|

12-28-2006, 10:51
|
Member
|
|
|
|
figyelj az már feljebb nagy seregnél nagy bónusz.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|