Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-20-2006, 22:25
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Wink

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
én a védőt támadót felcserélném, mert asszem közel egyenlő a képzési költség és mindhez 1 fegyó kell, tehát ennyiből mindegy lenne.
azonban a védelmet nézve a támadó nem ad semmit a védő viszont 4 pontot.
remélem meggyőztelek
Igen, ezt elcsesztem, valóban a védő fontosabb, mint a támadó (ez asszem egyértelmű)
Sponsored Links
Old 12-20-2006, 22:27
Kisbér Kisbér is offline
Member

Red face

Quote:
Originally Posted by Burning View Post
de jelenleg mint láthatod senkinek sem tetszik a katonál ugynevezett elmenési rendje. ezt meglehetne oldani táblázatban (mint az intézőben fel, le nyilakkal) vagy lehetne egyszerűbben, hunor szerint.
Nekem tetszik a mostani rendszer is... De ha változtatni akartok rajta, akkor én tökéletesen boldog lennék egy olyan pipával, hogy:

a tornyos íjászok fontosabbak az eliteknél

Ez már engem überboldoggá tenne...
Most csak szimplán vagyok boldog a rendszerrel
Old 12-21-2006, 06:53
Non Omnis Moriar Non Omnis Moriar is offline
Member

Longevity: 98%

Nekem az piszkálja a csöröm, igen erösen, hogy míg a piacról visszajövö seregek bent maradnak, a helytartó ki is teszi öket, az alárengetettet és az emberhiányosat is... akkor a képzésröl bejövö és valami közbejött oknál fogva el nem férö seregek mért kell hogy elmenjenek azonnal?? A helytartó így sosem teszi ki...

Nem lehetne az "elmenés" fázist a képzés beérkezési fázis elött megejteni körváltáskor?
Old 12-21-2006, 07:36
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar View Post
Nekem az piszkálja a csöröm, igen erösen, hogy míg a piacról visszajövö seregek bent maradnak, a helytartó ki is teszi öket, az alárengetettet és az emberhiányosat is... akkor a képzésröl bejövö és valami közbejött oknál fogva el nem férö seregek mért kell hogy elmenjenek azonnal?? A helytartó így sosem teszi ki...

Nem lehetne az "elmenés" fázist a képzés beérkezési fázis elött megejteni körváltáskor?
na nezzuk. a helyhianyosokat nem teszi ki ( foglalkoztatottsag gondok).

ellenben a kepzesrol beerkezonek probal helyet csinalni, ha tud..... mi is a gond?
Old 12-21-2006, 08:38
Solaris Solaris is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Quote:

...mert a helytartó előre gondolkodik és helyet próbál neki csinálni.
Jelenleg annyi hellyel számol amennyi tényleg van.

Amit te mondanál az jelentős visszaélésekre adna lehetőséget.
pl 0 barakkhely mellett is lehetne több ezres seregeket képezni(pl tolit/varit/sereget továbbképezni) vagy piacozni, hiszen lenne 1 kör fáziskésés.
Ez nyílván nem lénne jó...
Old 12-21-2006, 11:13
Burning Burning is offline
Member

Longevity: 97%

ne térjünk el a topic témájától.
amúgy szerintem az intézőt mindenki remekül átlátja, hiszen ott vannak a nyilak az épületek és azoknak mükődési százalékaik tehát én egy ilyet javasolnék, de egy pipával is beérném
Old 12-21-2006, 12:09
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
na nezzuk. a helyhianyosokat nem teszi ki ( foglalkoztatottsag gondok).

ellenben a kepzesrol beerkezonek probal helyet csinalni, ha tud..... mi is a gond?
Hát csak az hogy nem tud... mért nem lehet úgy csinálni mint a piacról jövös cucc esetén? Jó, nem fér el de váltásig ott van, és akkor majd kiteszi a helytartó, vagy én, vagy elképzödik vagy valami.
Old 12-21-2006, 12:13
Member

Quote:
Originally Posted by Solaris View Post
...mert a helytartó előre gondolkodik és helyet próbál neki csinálni.
Jelenleg annyi hellyel számol amennyi tényleg van.

Amit te mondanál az jelentős visszaélésekre adna lehetőséget.
pl 0 barakkhely mellett is lehetne több ezres seregeket képezni(pl tolit/varit/sereget továbbképezni) vagy piacozni, hiszen lenne 1 kör fáziskésés.
Ez nyílván nem lénne jó...
Szerintem nem... aki olyan az úgyis visszaél a jelenlegivel is, viszont mocskos sok kár van ebböl, szinte alig van eset - a piacot kivéve - hogy ne veszne el minden... És ennyi erövel a piacról visszajövöt se tegye ki, mert az is visszaélés, mert a piac nem raktár... ésatöbbi ésatöbbi.
Old 12-21-2006, 13:04
Solaris Solaris is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Quote:
Szerintem nem... aki olyan az úgyis visszaél a jelenlegivel is, viszont mocskos sok kár van ebböl, szinte alig van eset - a piacot kivéve - hogy ne veszne el minden... És ennyi erövel a piacról visszajövöt se tegye ki, mert az is visszaélés, mert a piac nem raktár... ésatöbbi ésatöbbi.
A kettő nem ugyanaz.
Egyrészt a piacon lévő áru létezik(már egyszer megtermelted, kiképezted megvetted, elloptad...stb.) amit meg képzel az ugye még nem...
A piac nem működne másképp.

Amit te mondasz amellett semmi értelme nem lenne a szabad barakkhelynek, hiszen a vip-eseknél vagy egyből továbbképezi vagy eladja a piacon.
pl 2000 ha felett simán több 1000 katonát is képezhetsz egyszerre miközben 0 helyed van. Ez nagyon nagy előny lenne a nem vip-esekkel szemben.
...és nagyon nagy visszaélések lehetnének belőle.

...de amint már mondták nem ez a topic témája szval sztem is az alapgondolatot kellene fejtegetni.
Old 12-21-2006, 13:15
Member

Quote:
Originally Posted by Solaris View Post
A kettő nem ugyanaz.
Egyrészt a piacon lévő áru létezik(már egyszer megtermelted, kiképezted megvetted, elloptad...stb.) amit meg képzel az ugye még nem...
A piac nem működne másképp.

Amit te mondasz amellett semmi értelme nem lenne a szabad barakkhelynek, hiszen a vip-eseknél vagy egyből továbbképezi vagy eladja a piacon.
pl 2000 ha felett simán több 1000 katonát is képezhetsz egyszerre miközben 0 helyed van. Ez nagyon nagy előny lenne a nem vip-esekkel szemben.
...és nagyon nagy visszaélések lehetnének belőle.
Hát, de akkor legalább én tehessem ki ha épp ott vagyok! De arra nincs idö lévén nem tehetek semmi körváltás alatt, régebben nem volt ez akkora probléma amig volt pár másodpercem kitenni

Az eredeti témával már egyet értettem, valami az intézöhöz hasonló prioritást be lehetne rakni, kinek az elit kinek az íj a fontosabb
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules