|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

12-20-2006, 18:08
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Egy kezdő orit bárki bármikor szétkap. Szerinted reális lenne, ha te aki 2 hónapig ülsz 200 hekin levernéd Tuvalut vagy bárki utána következőt a 10-esével? Ne röhögtess... Ha nagyvadra mész, készülj fel, de ne várd el, hogy egyenlő leszel vele... Reális lenne valami extra jutalom a 9-dik személyiség után
|
Akkor vesszen el minden személyisége és kapja meg ezt az 1-et 
De most ami megy kapjon genusz személyiséget+még vezessünk be majd ujjakat mert a 11.személyiséget is elfogja érni...20.-nál mi lesz?
De szerintem senki sem pattogna nagyon a genusz ellen...
De azért ne állítsuk be ugy,hogy az a 9személyiség alig ad neki elönyt 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-20-2006, 18:13
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Akkor vesszen el minden személyisége és kapja meg ezt az 1-et 
De most ami megy kapjon genusz személyiséget+még vezessünk be majd ujjakat mert a 11.személyiséget is elfogja érni...20.-nál mi lesz?
De szerintem senki sem pattogna nagyon a genusz ellen...
De azért ne állítsuk be ugy,hogy az a 9személyiség alig ad neki elönyt 
|
nem arról van szó, hogy a jelenlegi 9 rossz, hanem hogy kellene egy 10-ik, és épp ezen próbálunk gondolkodni...
ha minden ötletet elvetünk, szegény Ati teljesen magára marad ezzel a gonddal...
és reménykedjünk, hogy ez a játék még müködni fog sokáig, és mi is tudunk majd a 10-ik személyiséggel élni....
|

12-20-2006, 18:15
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Hát nem tudom hogy lessz e ...
De az nem lenne hüeség hogy a 10 személyiséggel mutassa meg az illető mien fábol faragták a 10 személyiéges emberke már min a eső 10 be menyen már fel. szerintem ez meg csak akkor lessz ha a top klán beveszi.
|

12-20-2006, 18:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tavacska
nem arról van szó, hogy a jelenlegi 9 rossz, hanem hogy kellene egy 10-ik, és épp ezen próbálunk gondolkodni...
ha minden ötletet elvetünk, szegény Ati teljesen magára marad ezzel a gonddal...
és reménykedjünk, hogy ez a játék még müködni fog sokáig, és mi is tudunk majd a 10-ik személyiséggel élni....
|
Én nem vagyok egy személyiség ellen sem...
Csak a genusz...+9személyiség az már kicsit sok...Meg ha a 10. személyiség után már mindegyik ilyen erös lenne hát 15.-nél már ténleg használhatnánk a legyözhetetlen szót rá...
Ha +személyiséget vezetünk be szerintem ugyanolyan legyen, mint ezek ugyanolyan erösségű és mindneki használhassa...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-20-2006, 18:21
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Én nem vagyok egy személyiség ellen sem...
Csak a genusz...+9személyiség az már kicsit sok...Meg ha a 10. személyiség után már mindegyik ilyen erös lenne hát 15.-nél már ténleg használhatnánk a legyözhetetlen szót rá...
Ha +személyiséget vezetünk be szerintem ugyanolyan legyen, mint ezek ugyanolyan erösségű és mindneki használhassa...
|
az eredeti ötletben ugy szólt, hogy mindenki használhassa :-)))
de, ha Gyula gondolat menetét folytatjuk, akkor tényleg ösztönző lenne, hogy mindenki elérje a 10-ik személyiséget...
és ha a te gondolatmenetedet folytatom, annak a szerencsétlen 200 hekis kezdőnek meg ugy is mindegy, ha egy 9 személyiséggel rendelkező szúrja ki magának, vagy van ott van neki mellé a genus, akkor már szegénynek ugy is mindegy...
(mellesleg megjegyezni kivánom, hogy nem mindenki olyan "gonosz", hogy a kicsi kezdő orikat szétszedje a sok személyiséges orijával)
|

12-20-2006, 18:22
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Én még nem írtam neked semmit, de ebben a topicban ez az első okos mondatod, adok is érte egy zöldet.
Érdekes, hogy nem találtam egyetlen olyan gondolatot se, amit másik topicban ne láttam volna még.
|

12-20-2006, 18:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
az eredeti ötletben ugy szólt, hogy mindenki használhassa :-)))
de, ha Gyula gondolat menetét folytatjuk, akkor tényleg ösztönző lenne, hogy mindenki elérje a 10-ik személyiséget...
és ha a te gondolatmenetedet folytatom, annak a szerencsétlen 200 hekis kezdőnek meg ugy is mindegy, ha egy 9 személyiséggel rendelkező szúrja ki magának, vagy van ott van neki mellé a genus, akkor már szegénynek ugy is mindegy...
(mellesleg megjegyezni kivánom, hogy nem mindenki olyan "gonosz", hogy a kicsi kezdő orikat szétszedje a sok személyiséges orijával)
|
én látok kis 150000sorszámú orit is 1 személyiséggel..Annak talán a 9 ellen van még esélye de a genus +9 ellen már nem 
szerintme normál személyiségekkel bövüljön csak a játék...(ugyanolyan erösségű, mint ezek és mindenki használhassa)
|

12-20-2006, 18:24
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Érdekes, hogy nem találtam egyetlen olyan gondolatot se, amit másik topicban ne láttam volna még.
|
miért a többi topicban már beszéltek erről a személyiségről???
|

12-20-2006, 18:29
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
miért a többi topicban már beszéltek erről a személyiségről???
|
Igen, pontosan arról, hogy 9után járjon plusz faji vari.
|

12-20-2006, 18:31
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Igen, pontosan arról, hogy 9után járjon plusz faji vari.
|
hmmm, akkor jó, megyek megnézem máshol miket irtak róla :-))
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
|
|
Posting Rules
|