|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

12-20-2006, 17:49
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Ha Ati indit is szavazást általában meg szokta szürni a szavazatokat és nem megfelelően megindokolt véleményeket nem szokta figyelembe venni  tehét teljesen felesleges itt okoskodnod.
|
Ööö én aztmondom a sokszemélyiségű ori aki ezt megkapja hát kicsit már túl erős lenne...Így is már egy 9 személyésgű ori és egy ekzdő játékos között már túlságosan nagy a különbbség..
Ha ez nem elég indok nem tudok mit mondani 
Neked se láttam túl nagy indokot max annyit,hogy legyen jó erős
DE pls ird le az indokaid hátha megyöznek engem/másokat 
Ja és még egy indok:sok fajnak elveszne a legnagyobb elönye...pl:óriásnak,embernek...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-20-2006, 17:51
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Ööö én aztmondom a sokszemélyiségű ori aki ezt megkapja hát kicsit már túl erős lenne...Így is már egy 9 személyésgű ori és egy ekzdő játékos között már túlságosan nagy a különbbség..
Ha ez nem elég indok nem tudok mit mondani 
Neked se láttam túl nagy indokot max annyit,hogy legyen jó erős
DE pls ird le az indokaid hátha megyöznek engem/másokat 
|
Szerinted hány 9-10 személyiséges ori van a játékban?
Atitol kérhetünk sztem erröl egy statisztikát.
Hidd el aki a sokadik kört futja az nem azzal fog szórakozni hogy a te 200 hekis oridat gyakja le  bár van egy olyan sanda gyanum hogy ahoz a művelethez egy személyiség is elég 
Gyulaword (#79796)
|

12-20-2006, 17:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Szerinted hány 9-10 személyiséges ori van a játékban?
Atitol kérhetünk sztem erröl egy statisztikát.
Hidd el aki a sokadik kört futja az nem azzal fog szórakozni hogy a te 200 hekis oridat gyakja le  bár van egy olyan sanda gyanum hogy ahoz a művelethez egy személyiség is elég 
|
Nem veszekedni jöttem ide hanem véleményt nyilvánítani..
Ha ez volt a te érvelésed hát ... 
Ja és egy javaslatot nem 1 napra vezetnek be hanem több évre 
És kit nem gyözne le egy olyan ori aki 10 személyisége van és egy ezek közül Genusz vagy mi 
Szerintem az A-soknak is bele törne a bicskájuk egy ork:genusz(szieszta ,kevés toli)túlélő,tábornok,tudos,gazdálkodó,vándor,varáz sló,tolvaj,harcos,kereskedő-be.....
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-20-2006, 18:00
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
mondjuk igy belegondolva, ahogy Gyulánk irta, hogy csak a 10 -ik körnél kapja meg ez a személyiséget, és Harcos 1A-s viziója, arra jutottam, hogy legalább lenne miért a jelenleg 1A-ban dekkolóknak fordulniuk, hogy egy ilyen 10-ik személyiséggel uralhassák a toppot az idők végezetéig....
|

12-20-2006, 18:05
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Nem veszekedni jöttem ide hanem véleményt nyilvánítani..
Ha ez volt a te érvelésed hát ... 
Ja és egy javaslatot nem 1 napra vezetnek be hanem több évre 
És kit nem gyözne le egy olyan ori aki 10 személyisége van és egy ezek közül Genusz vagy mi 
Szerintem az A-soknak is bele törne a bicskájuk egy ork:genusz(szieszta ,kevés toli)túlélő,tábornok,tudos,gazdálkodó,vándor,varáz sló,tolvaj,harcos,kereskedő-be.....
|
Egy kezdő orit bárki bármikor szétkap. Szerinted reális lenne, ha te aki 2 hónapig ülsz 200 hekin levernéd Tuvalut vagy bárki utána következőt a 10-esével? Ne röhögtess... Ha nagyvadra mész, készülj fel, de ne várd el, hogy egyenlő leszel vele... Reális lenne valami extra jutalom a 9-dik személyiség után
|

12-20-2006, 18:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Egy kezdő orit bárki bármikor szétkap. Szerinted reális lenne, ha te aki 2 hónapig ülsz 200 hekin levernéd Tuvalut vagy bárki utána következőt a 10-esével? Ne röhögtess... Ha nagyvadra mész, készülj fel, de ne várd el, hogy egyenlő leszel vele... Reális lenne valami extra jutalom a 9-dik személyiség után
|
Akkor vesszen el minden személyisége és kapja meg ezt az 1-et 
De most ami megy kapjon genusz személyiséget+még vezessünk be majd ujjakat mert a 11.személyiséget is elfogja érni...20.-nál mi lesz?
De szerintem senki sem pattogna nagyon a genusz ellen...
De azért ne állítsuk be ugy,hogy az a 9személyiség alig ad neki elönyt 
|

12-20-2006, 18:13
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Akkor vesszen el minden személyisége és kapja meg ezt az 1-et 
De most ami megy kapjon genusz személyiséget+még vezessünk be majd ujjakat mert a 11.személyiséget is elfogja érni...20.-nál mi lesz?
De szerintem senki sem pattogna nagyon a genusz ellen...
De azért ne állítsuk be ugy,hogy az a 9személyiség alig ad neki elönyt 
|
nem arról van szó, hogy a jelenlegi 9 rossz, hanem hogy kellene egy 10-ik, és épp ezen próbálunk gondolkodni...
ha minden ötletet elvetünk, szegény Ati teljesen magára marad ezzel a gonddal...
és reménykedjünk, hogy ez a játék még müködni fog sokáig, és mi is tudunk majd a 10-ik személyiséggel élni....
|

12-20-2006, 18:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Tavacska
nem arról van szó, hogy a jelenlegi 9 rossz, hanem hogy kellene egy 10-ik, és épp ezen próbálunk gondolkodni...
ha minden ötletet elvetünk, szegény Ati teljesen magára marad ezzel a gonddal...
és reménykedjünk, hogy ez a játék még müködni fog sokáig, és mi is tudunk majd a 10-ik személyiséggel élni....
|
Én nem vagyok egy személyiség ellen sem...
Csak a genusz...+9személyiség az már kicsit sok...Meg ha a 10. személyiség után már mindegyik ilyen erös lenne hát 15.-nél már ténleg használhatnánk a legyözhetetlen szót rá...
Ha +személyiséget vezetünk be szerintem ugyanolyan legyen, mint ezek ugyanolyan erösségű és mindneki használhassa...
|

12-20-2006, 18:15
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Hát nem tudom hogy lessz e ...
De az nem lenne hüeség hogy a 10 személyiséggel mutassa meg az illető mien fábol faragták a 10 személyiéges emberke már min a eső 10 be menyen már fel. szerintem ez meg csak akkor lessz ha a top klán beveszi.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|