|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
|
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

12-20-2006, 15:52
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Mint már mondtam többnyire hadis vagyok...
Nem tudom h honnan szeditek azt h 1-1 támadásnál 5 órát kellene eltölteni.
Igen sokmindent írtatok de az h 1 percre benézek pl 5x az nálam nem 5 óra...
Azt is túlzónak érzem h emiatt tönkremenne egy ország.
Többször lettem már beteg több 1000 ha-n kórház nélkül is, de túl lehet élni.
Sztem az aki "kihegyezett" országot csinál (pl 99%os fogl.) annak eleve többször kell benéznie, ha meg nem akkor ne élezze ki annyira, vagy menjen lasúbb csoportba. Ezzel távolról sem azt mondom h akik dolgoznak(v más miatt nem érnek rá) azok ne támadjanak, de nyílván ha kiélezik az országot akkor többet kell vele törődni.
Ha meg nincs kiélezve akkor meg nem szenved el akkora kárt a kb 5-8 kör alatt amikor legközelebb benéz, mivel eleve nem 99% fogl.on van(ami hadisnál nem árt) és esetleg vannak feles épületei is.
Nem értem h miért kell a Vip-es előnyök többi funkciójához hasonlítani.
Valaki írta korábban h az h támadsz és kimész az a te döntésed így a következménye is a te hibád(eredményed). A többi funkció más(sztem)
Ha támadsz igazán elvárható h utánna ránézz pl 8 órával. NEM KELL ÓRÁKAT A GÉP ELŐTT LENNI.
Ha már vip akkor pl 2 perc alatt wap-on megnézed h van-e vmi. Ennyi.
Last edited by Solaris; 12-20-2006 at 15:56..
|

12-20-2006, 15:54
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Az is elhangzott h ez a hullákra milyen hatással van.
Annak ellenére h már többször leírták h szerintetek nem erről szól és h ilyenkor automatikusan kiapcsolja a többség a képzést, én is azon a véleményen vagyok h ez a hullákat igen is gyengítené(akik sztem már most is életképtelenek, meg büdösek is  )
Last edited by Solaris; 12-20-2006 at 16:15..
|

12-20-2006, 16:01
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Nem kellene a Vip-es tagság előnyeit sem leegyszerűsíteni a katonaképzésre.
Az h "vip-es vagyok miért legyen hátrányom ebből..." rész nem teljesen igaz, mert ugye a többi funkciót továbbra is élvezi az ország(varik felrakása, etetés....stb) amit egy nem vip-es nem.
A katonaképzést be lehet úgy is állítani h ne 1xre képezze a 10%-ot hanem apránként. Így a betegség melletti képzés sem okoz akkora károkat.
|

12-20-2006, 16:12
|
|
Junior Member
|
|
|
|
valaki mondta korábban h a szavazás szövege nem teljesen jó.
Egyetértek.
Nem kell a "Nem-oldalt" leszűkíteni.
Nem-re szavaztam, de nem mondanám "hatalmas előnynek ha a dolog bevezetésre kerül"
Sokkal inkább az ehhez hasonló módosítások ellen szól a szavazatom, amik egy on-line játékot "ember-nélkülözővé" tesznek.
Ennek ellenére megértem az ellen oldalt is. Azt is h azoknak akik kevesebb időt tudnak eltölteni azoknak ez kényelmes lenne. Ettől még azonban nem lesz "kényelmi funkció".
Azt sem kell szapulni h "bezzeg használják a vip-et, meg a sok extrát, itt meg ellenzik...stb" Vip-es vagyok és ellenzem. Viszont ha bevezetésre kerül használni fogom. Saját magamat emiatt nem hozom hátrányba.
Ebben nincs ellentmondás.
Last edited by Solaris; 12-20-2006 at 16:16..
|

12-20-2006, 16:19
|
|
Junior Member
|
|
|
|
...talán 1 van amit kihagytam bár ezt csak megemlíteném mert ez mellékvágánynak bizonyult idáig(vagyis remélem)
Az h ez a viharra(vagy más emberhiányra is vonatkozzon pl tűzgolyó, gyújtás, emberlopás, éhezés...stb) az már tényleg abszurd és szerintem alapjaiban változtatná meg az egész hódítót.
|

02-01-2007, 12:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Skacok én csak annyit füznék hozzá, hogy sztem kell ez a gomb, mert így a vipesek kerülnek pont hátrányba a nem vipesekkel szemben... gondold bele nem vipes kitámad, nem figyel az orira minden körben jön a betegség és nem képez... ugyanez helytartóval jóval nagyobb kár, csak azért mert pont "előny a képzés"... ezzel nem veszne el a betegség sem... mert az attól nem múlik el és a betegség amúgy sem a körönkénti képzéstől szar dolog pont...ezzel pont az a baj, hogy ha egy nem hulla beteg orit támad az ember, főleg már nagyobb népességnél,esetleg bányák nélkül ha nincs fent 4-5körig meghalt az orija ht-val... helytartó nélkül meg simán vígan meglenne...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|