Quote:
Originally Posted by Penya
Aki irigy a 10 személyiségre az elítéli. Szegett szabályt? Nem. Akkor miért ne játszhatna úgy ahogy neki tetszik. Ugyanígy én is lehúzhatnám bárki játékstílusát, indokot nem nehéz találni. Ne higgyük már azt h a Hódító azt jelenti amit mi gondolunk, kinek ezt, kinek mást. Van akinek a betonelf nem tetszik, sztem mindenki tud valami kifogásolhatót mondani. Én se vagyok kivétel, mondok én is egyet. Az szét tud vágni amikor egy háborút azért vesztek el mert nincs többtrillió tartalékom, hiába vagyunk jobbak, ha az ellen mindig újraveszi magát és felőröl. Ez nem elítélendő? Szvsz nem, de bosszantó, mintahogy bizonyára a kék 10 es is bosszant vkiket.
|
Már megbocsáss, de nem értek egyet.
Ő tudomásom szerint nem sokat tett le az asztalra. Top1 lenni, topklánvezérnek lenni, kemény csatákat beválalni, okos taktikai húzásokkal az élre törni stb kicsit más mint forogni egy orit a számokért.
Én mondjuk beleunnák a 3as után és hagynám az egészet a fenébe.
...de eme nézetemet már eccer kifejtettem egy másik topicban.
Én mindig és mindenkor nagyobb tisztelettel fogok nézni az 1A top 10orijára, vagy a topklán tagjaira, mint egy sokszámos ördögmalomra, és lehet tőlem akár hatszáz személyisége is.

Ezzel nem akarok senkit megsérteni, de jogom van a saját véleményemhez.
Boccs