12-19-2006, 20:44
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Mikor felébredek nyújtózom egy nagyot, megmosakszom és felöltözködök. Most nem veszek semmilyen fegyvert magamhoz, a szobában hagyom. Kimegyek a szobából és üdvözlöm Morelt, aki éppen őrködik, majd eszembejut, amit az este folyamán beszéltem Grennel. Érzem, hogy a pihenés nem volt a legkellemesebb és egy maszírozás jót tenne. Lemegyek a fogadóshoz, rendelek két szemlyre reggelit. Megvárom, amíg elkészítik, majd felmegyek vele az emeletre, majd bekopogok Deneirához.
Ha ajtót nyit:
- Jó reggelt! Gondoltam megleplek egy reggelivel és ha már itt tartunk arra is gondoltam, hogy ne étkezz egyedül, így hoztam magamnak is - mosolygok rá széles, de nem tolakodó mosollyal.
- Természetesen nem igyen csinálom ezt - itt mégjobban elmosolyodom, de mielött rosszra gondolna folytatom.
- Úgy vélem, hogy Te értesz az ember fia-borja felfrissítéséhez és bevallom ez most jól esne! Elnéztem kecses kacsód és úgy vélem kivállóan tudnál masszírozni. Kaphatok egy egészséges masszírozást? - kérdem Tőle.
Természetesen, ha nagyon látszik rajta, hogy legszívesebben a pokolba kívánna, akkor nem nagyon erősködöm, de ha van egy picike kis esély is, akkor igyekszem ütni a vasat.
OUT: Kellemes Ünnepeket Nektek is
Last edited by Chris; 12-20-2006 at 11:29..
|