Quote:
Originally Posted by Cece
Nos  Unatkoztam és kotyvasztottam pudingot.
Semmi extra de azért leírom.
3fajta puding. Azt hiszem málna, vanília, sárgabarack.
6tálkába 2-2 őszibarackdarabot raktam némi lével (befőttből) és arra küldtem a pudingokat egyessével, megárva amig az előző kihül, hogy ne keveredjenek össze, így amolyan szivárvány sztájlingú lett.
Nem tudom milyen, mert még nem kóstoltam 
A teszszínhabon gondolkodom... tegyek e vagy sem a tetejére
Tejszínhab ment a tetejére és azt álapítottam meg, hogy fini 
Bááár... legközelebb valami dominánsabb ízű befőttet választok  Mondjuk kissé savanykás magtalanított meggy befőtt jól is hangzana 
|
Az is jó trükk, ha ételszínezéket használsz... Akkor is tarka lesz... És jól meg kell pakolni gyümölccsel

.
De az se rossz, ha többféle pudingot főzöl
