|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-16-2006, 00:37
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha egy ori napi többször beüt több sereggel, és ezt csinálja pár napig, akkor ez nem szabályellenes?
Pl. napi 4x 5-6 sereggel foszt vagy mészárol 4-5 napig. Ezt megteheti a szabályok értelmében?
Ha benne van a súgóban, bocsi, csak nem találtam(de hol van akkor benne?).
|

12-16-2006, 10:26
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by dexter
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha egy ori napi többször beüt több sereggel, és ezt csinálja pár napig, akkor ez nem szabályellenes?
Pl. napi 4x 5-6 sereggel foszt vagy mészárol 4-5 napig. Ezt megteheti a szabályok értelmében?
Ha benne van a súgóban, bocsi, csak nem találtam(de hol van akkor benne?).
|
Elvileg ha csak azért csinálja, mert megteheti, illetve mert ebben leli örömét, akkor nem.
Jelentsd a supportnak! Ez mindig egyedi elbírálás alá esik...
|

12-16-2006, 13:22
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Elvileg ha csak azért csinálja, mert megteheti, illetve mert ebben leli örömét, akkor nem.
Jelentsd a supportnak! Ez mindig egyedi elbírálás alá esik...
|
ezt sose ertettem. support az eletben ki nem talalja az inditekokat. honnan tudja, hogy egy par anyazo zoldet, szemelyes ellentetet, regi orin, baratnon, nagymama orijat esett serelmeket akarnak megtorolni, vagy csak idiota kisebbsegi hajlamaikat kielni?

12-16-2006, 13:37
|
Junior Member
|
|
|
|
Köszi a válaszotokat. Mindketten nagy igazságot mondtatok.
Igazából cselesen kérdeztem, mert én teszem ezt. De bármikor velem is megtehetik(ezt kétlem, de lerengethetnek, stb...). Végülis azért csinálom, mert várom a szövitársaimat, és ezért szabira mégse mennék. A hírnév megy felfelé. Ez az egyetlen okom. És kérdezősködtem, hogy ezért jár valami hadügyi bíróság ellenem, vagy sem.
Az illető(k), 320 hekin tartanak 3-400 lovast, stb...
Tehát akkor nem jár érte semmilyen tiltás? Vagy nincs biztos válasz, csak a support?
|

12-16-2006, 13:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Köszi a válaszotokat. Mindketten nagy igazságot mondtatok.
Igazából cselesen kérdeztem, mert én teszem ezt. De bármikor velem is megtehetik(ezt kétlem, de lerengethetnek, stb...). Végülis azért csinálom, mert várom a szövitársaimat, és ezért szabira mégse mennék. A hírnév megy felfelé. Ez az egyetlen okom. És kérdezősködtem, hogy ezért jár valami hadügyi bíróság ellenem, vagy sem.
Az illető(k), 320 hekin tartanak 3-400 lovast, stb...
Tehát akkor nem jár érte semmilyen tiltás? Vagy nincs biztos válasz, csak a support?
|
ha nem folyamatosan 1 orira csinálod akkor szerintem nem gáz.az más kérdés ,hogy a játékát tönkreteszed ez már a te lelkiismeretedre van bízva.
|

12-16-2006, 13:51
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
ha nem folyamatosan 1 orira csinálod akkor szerintem nem gáz.az más kérdés ,hogy a játékát tönkreteszed ez már a te lelkiismeretedre van bízva.
|
Igazából 2-3 orival csinálom. Másrészt csak fölfelé támadok. Ha valakinek 300 heki fölött van 400 katija, szerintem ezzel számolnia kell (ATI is ezt mondaná, de a support nem ATI, legalább is azt hiszem). Szerintem nem olyan nagy játék az, amit "tönkreteszek".
Velem is ezt csinálták annak idején (most nem ezért csinálom, hírnév miatt). Akkor bosszankodtam, de fórumra ragadtam, meg súgó, újra regeltem más néven, és ha tudnám ki tette, még meg is köszönném, hogy gallyra vágták az orimat. Legalább megtanítottak játszani. A többit a szövivel tanulom.
|

12-16-2006, 13:53
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Igazából 2-3 orival csinálom. Másrészt csak fölfelé támadok. Ha valakinek 300 heki fölött van 400 katija, szerintem ezzel számolnia kell (ATI is ezt mondaná, de a support nem ATI, legalább is azt hiszem). Szerintem nem olyan nagy játék az, amit "tönkreteszek".
Velem is ezt csinálták annak idején (most nem ezért csinálom, hírnév miatt). Akkor bosszankodtam, de fórumra ragadtam, meg súgó, újra regeltem más néven, és ha tudnám ki tette, még meg is köszönném, hogy gallyra vágták az orimat. Legalább megtanítottak játszani. A többit a szövivel tanulom.
|
hirnev miatt meszarolni? eleg aberralt dolog szerintem....

12-16-2006, 13:55
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
hirnev miatt meszarolni? eleg aberralt dolog szerintem....
|
De akkor mit csináljak?
|

12-16-2006, 13:59
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
De akkor mit csináljak?
|
Ha mondjuk azért fosztanád, hogy fenn legyen a morál, az érthető lenne.
De csak úgy mészárolgatni nem szép!
|

12-16-2006, 14:04
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Ha mondjuk azért fosztanád, hogy fenn legyen a morál, az érthető lenne.
De csak úgy mészárolgatni nem szép!
|
Sokszor fosztok is, de a mészár ebben az esetben csak arra jó, hogy kevesebb katija legyen, kevesebbel be tudjam ütni, így több marad otthon védekezni ugye.
A morál csak akkor kell, amikor harcolok, de ki tudja, hogy mikor keveredik az ember bajba. Nem árt, ha ott 3 nyil van felfelé. Nyilván nem csak a hírnév miatt. Amikor elkezdtem, a kati morálom 60% körül volt. Pattantam 4x kb. Most 100 és 3 nyil fel. Mégis csak jobb nem?
A kérdés még aktuális:
De akkor mit csináljak?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|