|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-14-2006, 21:40
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Stimmt. Azóta megtaláltam  Viszont a kérdés továbbra is az, hogy ha nem velem történt az egész, hanem a szövetségesemmel, viszont én jelentettem, akkor kécc, bukta, JKSZ elfelejtve?
|
Jelentéskor tárolódnak az ellened történt akciók, stb. (Ezért kell 24 órán belül jelentened.) Ha a bejelentés nem erre vonatkozik, akkor értelemszerűen azzal semmit nem fogunk tudni kezdeni. Annak kell jelentenie, aki ellen a vélt szabálytalanság történt.
|

12-14-2006, 22:34
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Basszus... Hát ez szomorú. Itt van egy vastag JKSZ, fehéren-feketén, dicsekednek vele, és megússzák  Jó, logikus amit mondasz, meg is értem, csak bosszant a dolog. Mire megtaláltam ezt a topicot, hiába szóltam a szövetségesemnek hogy jelentse ő (is), már lejárt a 24 óta 
|

12-14-2006, 22:39
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
dicsekednek vele, és megússzák 
|
Ha dicsekednek vele, akkor ez azt jelenti, hogy üzeneted is van róla? Az megmarad tovább, azt jelenthet a szövid később is, ha abból egyértelműen kiderül.
|

12-14-2006, 22:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha dicsekednek vele, akkor ez azt jelenti, hogy üzeneted is van róla? Az megmarad tovább, azt jelenthet a szövid később is, ha abból egyértelműen kiderül.
|
Hmmmmm... Akkor asszem nagy bajban vannak 
|

12-14-2006, 22:42
|
Member
|
|
|
|
És nem elfogadható hangnemként kell jelenteni? Mert akkor csak a szöveg marad, a tények nem.
|

12-14-2006, 22:43
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
És nem elfogadható hangnemként kell jelenteni? Mert akkor csak a szöveg marad, a tények nem.
|
Igen, úgy... 

12-14-2006, 22:45
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Ezért mondom, hogy HA kiderül belőle. Az eseményekről ezek szerint lekéstetek, így marad ez a lehetőség.
Ott kell jelenteni, igen.
|

12-14-2006, 22:47
|
Member
|
|
|
|
Utolsó hsz-m a témában: szerintem nem fog menni  Az események ÉS az üzenetek egyértelműen bizonyítanának, de csak az üzenetek nem fognak, mivel név szerint nem említik egymást. Na mindegy, tanultam az esetből, és a főpofát akkor is elkalapáljuk majd, amint utólérjük.
|

12-14-2006, 22:53
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
a főpofát akkor is elkalapáljuk majd, amint utólérjük.
|
Ez a beszéd, így is kell tenni 

12-15-2006, 07:08
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Utolsó hsz-m a témában: szerintem nem fog menni  Az események ÉS az üzenetek egyértelműen bizonyítanának, de csak az üzenetek nem fognak, mivel név szerint nem említik egymást. Na mindegy, tanultam az esetből, és a főpofát akkor is elkalapáljuk majd, amint utólérjük.
|
Üssétek amíg tudjátok, csak aztán nehogy megint JKSZeljenek 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|