|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

12-13-2006, 18:10
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
A helytartó majdnem olyan, mintha napi 24 órában, heti 7 nap országod mellett lennél. Az országod életéhez nélkülözhetetlen, monoton feladatokat rábízhatod a helytartóra, így nem kell amiatt aggódnod, hogy leesnek országodról a varázslatok, elfelejtesz időben tekercseket iratni, vagy hajnalban fel kell kelned, hogy egy továbbképzést elindíts. A helytartó ezeket mind megcsinálja helyetted, ha erre utasítást adsz neki.
Ez a súgó részlete.
Egyébként meg elmondanám, hoyg akármilyen helytartód avn, nem veszed fel a versenyt azokkal akik napi 20 órát gépnél tudnak lenni. És ezt te éppoly jól tudod mint én.
|
Igen, de ha Te főnök vagy és elmész egy egy munkaútra, akkor a helyettesednem nem adod ki parancsba azt is, hogy minden nap menjen haza, és "rakja helyre az asszonyt"!
Vagy igen? 
Ez kb olyan... Egy idő után eljön az a pont, amikor azt mondod, hogy ennél több dolgot már nem bízok a helytartóra...  Mert még a végén megváltoztatja a jelszót, és viszi egyedül az orit 
|

12-13-2006, 19:34
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Egy idő után eljön az a pont, amikor azt mondod, hogy ennél több dolgot már nem bízok a helytartóra...  Mert még a végén megváltoztatja a jelszót, és viszi egyedül az orit 
|
Jah, aztan visszakuld az idoben egy terminatort......

12-13-2006, 20:10
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Igen, de ha Te főnök vagy és elmész egy egy munkaútra, akkor a helyettesednem nem adod ki parancsba azt is, hogy minden nap menjen haza, és "rakja helyre az asszonyt"!
Vagy igen? 
Ez kb olyan... Egy idő után eljön az a pont, amikor azt mondod, hogy ennél több dolgot már nem bízok a helytartóra...  Mert még a végén megváltoztatja a jelszót, és viszi egyedül az orit 
|
A helytartóm nem fog helyettem támadni továbbra sem. Meg nagyon sokmindent nem fog.
De a kedvedért felelevenítek egy másik érvet a javaslat mellett: Minden automatikus funkciónak van egy fékje, kivéve a katonaképzésnek. Tekiírás leáll ha kevés a pénzed, varit nem rak fel, ha kevés a készülid vagy a rúnád, de a katonát képzi ha kell, ha nem... Szal a javaslat egy elejétől kezdve meglévő hiányt pótolna, nem pluszt adna hozzá a dologhoz.
Én érveket mondtam, te eddig - már bocs - hülyeségeket. És az egész vita eddig erről szólt: normális érvet a megvalósítás ellen nem nagyon hallottam. Aki napi 20 órát van gépnél az ellenzi, és valami oknál fogva tamagocsit emleget, aki csak 10-et az meg támogatja.
|

12-13-2006, 21:58
|
Member
|
|
|
|
Már leírtam pár oldallal ezelőtt az érvezet, ami alapvetően nem ez ellen a felvetés ellen irányult, hanem minden hasonló dolog ellen!
És ezen az álláspontomon semmi nem fog változtatni 
|

12-14-2006, 03:02
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
ez nem a hullákat gyengíti...
tegnap este betámadtam egy orit, amin nem is látszódott, hogy beteg...mégis elkaptam
|
" Hogy hogyan tudhatod meg, hogy ki fertőzött a csoportodban? Következtethetsz, hallgathatsz a szóbeszédekre, vagy tapasztalat alapján. "
mint olvashatod számtalan lehetőség van arra, hogy tudjad meg, beteg országot támadsz.
Miért cserélnénk a figyelmetlenséget, kényelmi szolgáltatásra ?????

|

12-14-2006, 09:13
|
 |
Member
|
|
|
|
bocsi, de honnan jutna eszedbe hogy egy nem emberhiányos ori beteg? erre válaszolj nekem, aztán legyél idegbeteg 
ha látom hogy beteg egy ori, akkor egyértelmű, hogy úgyis állok hozzá, de ha nem látszik rajta, akkor az csak egy szimpla ori
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

12-14-2006, 09:31
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
" Hogy hogyan tudhatod meg, hogy ki fertőzött a csoportodban? Következtethetsz, hallgathatsz a szóbeszédekre, vagy tapasztalat alapján. "
mint olvashatod számtalan lehetőség van arra, hogy tudjad meg, beteg országot támadsz.
Miért cserélnénk a figyelmetlenséget, kényelmi szolgáltatásra ?????

|
vannak olyan országok amelyek több mint 24 órája betegek!!
ezekről azért elég nehéz lenne megállapítani,ha a gömbön nem látszik,vagy nem tudod gömbözni őket!!
|

12-14-2006, 09:34
|
Member
|
|
|
|
vagy pedig tobb lepesben betegedtek meg. ezt ugy ertem, hogy vki betamadott 1 hullat. aztan kesobb ezt is megtamadtak, majd a tamadot is es vegul jon a vipes aki mar a 4. lancszem es igazan nem tudja, hogy elkapja a betegseget.
meg sokan elfelejtik a dolgot, hogy ez nem kenyelmi szolgaltatas lenne a ht-tol, hanem 1 hiba kikoszorulese... ugyanis ebben a dologban tenyleg hatranyban vannak a nem vipes orikkal szemben.
|

12-14-2006, 12:34
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
bocsi, de honnan jutna eszedbe hogy egy nem emberhiányos ori beteg? erre válaszolj nekem, aztán legyél idegbeteg 
ha látom hogy beteg egy ori, akkor egyértelmű, hogy úgyis állok hozzá, de ha nem látszik rajta, akkor az csak egy szimpla ori
|
miért kéne hogy eszedbe jusson...
betámadtad beteg lettél, így jártál...
kéne akkor egy ilyen funkció is a helytartónak :
ha olyan orit támadsz, akit nem tudsz gömbölni és vaktába mész rá...
jelezzen egyből, hogy VIGYÁZZ !! ez egy erős szövihez tartozik, és ne támadj csak úgy,és menj el csicsikálni utána, mert egész éjjel mészárolni fognak, rajtad lesz a vihar, a képzés meg nem állt le !!
úristen !!
reggelre jó nagy ember hiányod lesz
most mi lesz ?
nem a Ht-val van hiba, hanem azokkal a játékosokkal, akik úgy szeretnének támadni a játékban, hogy sereg indítás után már egyből kapcsolhassák is ki a gépet.
mondok más példát is...
egy szöviben vagy...
felűről akarsz ütni egy országot, hogy ne üssed messzire, a többi hadis is tudjon ütni rajta utána.
ki küldöd a sereget, el mész aludni.
A ht éppen a becsapódás előtt képez egyet, alúról mész éppen...
marha nagy kárt okozzot neked mert nem így akartad az ütést, vagyis ez is a Ht hibája...
akkor itt se képezzen, hanem legyen inteligens, és tudja hogy felűről akartál menni nem ??
" A súgót mindenképp olvasd el, mert egy rossz parancsokkal ellátott helytartó több kárt tud tenni, mint bármilyen támadás! "
nem hiszem hogy ezt kikéne venni a játékból...
|

12-14-2006, 12:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Smooth Scroller-nek adok igazat és amit ír, az tényleg igaz
Hóhér: már megint odalyukadtunk ki, hogy akinek nicns napi 24 órája gép előtt lenni, az ne legyen hadis ezt átgondoltad? majd ha igen, akkor utánna szólj hozzá a témához létszi
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|