Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-19-2006, 09:37
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 32%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Phoenix View Post
Nekem az a kérdésem van, mivel Angliában vagyok ezért nem took VIPsms-t küldeni. Ez egyértelmű, de néztem a bankkártyás fizetést, de ott meg vagy euróba, forintba vagy dollárban lehetne fizetni.
Szval akkor hogy tudnám megoldani ezt a VIP dolgot?
Kiválasztod az eurót, a dollárt, vagy a forintot, amelyik szimpatikus. Független, hogy a kártya milyen alapú, olyan pénznemben lesz levonva, ami a kártyáé, ezek csak támpontok igazából.
Old 11-19-2006, 09:40
Phoenix's Avatar
Phoenix Phoenix is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Thumbs up

jaaa akkor köszi szépen

[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)

"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."

(BattleStar Galactica)
Old 12-13-2006, 23:57
Gazsy's Avatar
Gazsy Gazsy is offline
Member

Longevity: 95%
Default Voda vs. V.I.P.

Érdeklődnék, hogy miért diszkrimináljátok a vodásokat! Magyarán miért nem tervezi a vezetőség, hogy vip sms-t lehessen vodáról küldeni!
(Há van olyan, hogy vki nem pannonos és nem is t-mobilos... )
És mindig valamelyik haver fülét rágni, hogy küggyé má vipetnekem...

Valószinű hogy már kivesézte valaki ezt a témát, dehát...érdekelne.
(ui1: 336 körönként 2 vip sms-t is küldenék)
(ui2: ugye ettől lesz vodás vip)

Köszönöm!
Üdv:
Gazsy
Old 12-14-2006, 08:40
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Gazsy View Post
Érdeklődnék, hogy miért diszkrimináljátok a vodásokat! Magyarán miért nem tervezi a vezetőség, hogy vip sms-t lehessen vodáról küldeni!
(Há van olyan, hogy vki nem pannonos és nem is t-mobilos... )
És mindig valamelyik haver fülét rágni, hogy küggyé má vipetnekem...

Valószinű hogy már kivesézte valaki ezt a témát, dehát...érdekelne.
(ui1: 336 körönként 2 vip sms-t is küldenék)
(ui2: ugye ettől lesz vodás vip)

Köszönöm!
Üdv:
Gazsy
Idézet a súgóból:

" Vodafone-os vagyok, és mivel csak Pannon GSM és T-Mobile hálózatból lehet sms-t küldeni, én nem tudok. Mit lehet tenni? Természetesen nem szeretnénk a Vodafone-osokat sem kihagyni ebből a lehetőségből, a Vodafone irányból történő SMS fogadásának bevezetését azonban nem tervezzük. VIP tagság meghosszabbítására Vodafone ügyfeleknek elsősorban a bankkártyás fiztetést ajánljuk, ha ez valamiért nem megoldható, akkor a banki átutalást, vagy a postai befizetést."
Old 12-14-2006, 09:21
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

ati, azert hiaba idezed a sugot, gazsynak es meg jopar vodasnak igaza van am ebben a dologban.

hiszen nem mindenki akar - vagy teheti meg - 6240 forintot 1 osszegben atutalni 1 ori vipelesere. mert miert is? esetleg fel, hogy anarchban landol, vagy csak 1szeruen szetverik az orszagat es ujraindulni meg nem lehet vele, vagy mar nem lehet vele, vagy 1szeruen jobb neki a kisosszegu fizetes 2 hetre.
a banki atutalas/csekk es az sms nem 1 kategoria, nem igazan valtja ki a dolgot.

gondolom nem tudtok meg1ezni a vodaval, innen a problema, de errol a jatekosok nem tehetnek. es hiaba regi problema, akkor is erinti es bosszantja oket.

amit irt a gazsy, hogy kuncsorogni kell a havernal a vip kuldesre az teljesen valos problema. nem az o hibajuk, hogy vodas telefonjuk van es sztem nem akarnak csak ezert pannonos vagy tmobilos telcsit venni. (vagy nem tehetik meg, mert mondjuk meg fiatalok es nincs is ennyi penzuk sem telefonra, sem atutalasra/csekkre).

en megertem a problemajat, fuggetlenul attol, hogy a sugo irja-e a az atutalas/csekkbefizeteses megoldast.

megprobalhatnatok meg1szer meg1ezni a vodaval, hatha mar mas a manager ott aki ezzel foglalkozik.
Old 12-14-2006, 09:25
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
ati, azert hiaba idezed a sugot, gazsynak es meg jopar vodasnak igaza van am ebben a dologban.

hiszen nem mindenki akar - vagy teheti meg - 6240 forintot 1 osszegben atutalni 1 ori vipelesere. mert miert is? esetleg fel, hogy anarchban landol, vagy csak 1szeruen szetverik az orszagat es ujraindulni meg nem lehet vele, vagy mar nem lehet vele, vagy 1szeruen jobb neki a kisosszegu fizetes 2 hetre.
a banki atutalas/csekk es az sms nem 1 kategoria, nem igazan valtja ki a dolgot.

gondolom nem tudtok meg1ezni a vodaval, innen a problema, de errol a jatekosok nem tehetnek. es hiaba regi problema, akkor is erinti es bosszantja oket.

amit irt a gazsy, hogy kuncsorogni kell a havernal a vip kuldesre az teljesen valos problema. nem az o hibajuk, hogy vodas telefonjuk van es sztem nem akarnak csak ezert pannonos vagy tmobilos telcsit venni. (vagy nem tehetik meg, mert mondjuk meg fiatalok es nincs is ennyi penzuk sem telefonra, sem atutalasra/csekkre).

en megertem a problemajat, fuggetlenul attol, hogy a sugo irja-e a az atutalas/csekkbefizeteses megoldast.

megprobalhatnatok meg1szer meg1ezni a vodaval, hatha mar mas a manager ott aki ezzel foglalkozik.
Bankkártyás fizetéssel nem kell egyben egész évet fizetni, lehetőség van egy-egy hónapra is, ez 2 sms egyidejű küldésének felel meg.
Old 12-14-2006, 09:26
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

mellesleg, kotekedeskeppen 18 ev alatt nem kaphat olyan bankkartyat a fiatal, amivel tud neten fizetni
valszeg ezek a jatekosok nem tudnak egy eves vipet kifizetni csekken sem.

igy marad a kuncsorgas
en eddig is megoldottam, ezutan is igyekszem...
bar, hogy mi a tenyleges ok, hogy miert nem lehet vodarol kuldeni, kivancsi lennek ra.
Old 12-14-2006, 09:30
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
bar, hogy mi a tenyleges ok, hogy miert nem lehet vodarol kuldeni, kivancsi lennek ra.
Erről a fórumon már volt szó, ha rákeresel, olvashatsz róla. Annál többet nem tudok mondani.
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Bankkártyás fizetéssel nem kell egyben egész évet fizetni, lehetőség van egy-egy hónapra is, ez 2 sms egyidejű küldésének felel meg.
oh, elnezest kerek, ezt nem tudtam. amugy ez nekem is jo hir. koszi.
dreaman68 dreaman68 is offline
Member

Longevity: 97%

meg maga az ha fiatalok és vodás telójuk van akkor oda kell állniuk a szüleik elé. Na most sztem nem sok szülő van aki ezért odaadja a bankkártyáját... Jön a szöveg h amúgyis sokat gépezel
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules