|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
|
View Poll Results: kell-e nekünk új behalt anarch szint kis létszámmal?
|
|
1: legyen csopi összevonás!
|

|
19 |
50.00% |
|
2: legyen új anarch szintt!
|

|
19 |
50.00% |

12-14-2006, 08:36
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Never :
Én is értem alapból, hogy mi Devil baja, de viszont pl nekem a 4 db "giga" orimból kettő csak azért ment fel, mert a legelső anarchos orijaim és "szívemcsücskei". Ha pedig megvalósul a klánrendszer akkor egy rakat harc lesz (sztem), mert pl én is csinálok harciklánot (meg ismikkel is, ha nem útálnak meg ) és hajrács!
Én pl a 4 orimból 3-ból teszek ki naponta minden nyersit (össz 40-50 milla mindenből) a negyedik tekiír meg beszélgetős abból néha tekiakciót tartok.
|

12-14-2006, 08:41
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by VérGyöngyTyúk Z
Én pl a 4 orimból 3-ból teszek ki naponta minden nyersit (össz 40-50 milla mindenből) a negyedik tekiír meg beszélgetős abból néha tekiakciót tartok.
|
Én igazából magamból indultam ki,mert hát én már hónapok óta nem tettem ki semmit a piacra,katin kívül 
De tartok tőle,hogy akkoris sok a felesleges gigaori.
Te azt mondtad,hogy azért olcsó a nyersi,mert vannak ezek az orik.
Nézzük meg a többi csopit  Minden csopiban olyan az ára,amilyenre szabja az aktuális piacuraló,ennyi az egész,és sztem egyikben sem drága a nyersi.
D-ben pontosan,hogy a nagyorik miatt ilyen olcsó,hiszen az építési költség baromi drága,legalább a nyersin lehessen spórolni,legalábbis így gondolkodtunk régebben.
Sehol máshol nincsenek ilyen orik,ezért sehol máshol nem kell ilyen olcsó nyersi.Ördögi kör 
|

12-14-2006, 08:59
|
|
Member
|
|
|
|
Na ja. Mert pl most van egy másik topic itt mellettünk, ahol az 1/A-ban eluralkodó nyersanyagtalanság a téma. Mert ott is a drága felfed miatt egyre kevesebben kockáztatják a termelő törpék létét amiket simán beütnek. Sztem ez lenne a termelők nélkül a D-ben, meg minden csopiban. Szépen időrendben (durván vonalazva):
1. harci beüti termelőt, bontja a foglalt bányákat és építkezik (a termelő által piacra rakott cuccból)
2. termelő leesik, felfedezni abból a pénzből tud lassan amit a cuccaiért kap. Viszont kevesebb a cucc ezért drágábban adja.
3. A harci maga alá üti a termelőt, már nem éri meg lefele támadnia. Ha nem kereskedő akkor a pénze szépen elfolyik. Amennyire telik beépíti az oriját, de harci akar maradni, null bánya, éhezés, stb.
4. A leütött termelő nem akar kockáztatni. Minimális bánya, maxra a haderő. Nyersit nem ad el, mert neki kell lassan araszol a hadi után vissza fel.
5. A hadi bepunnyad. kevés pénz, tartalék épanyag, kaja semmi. alatta egye közelg a volt termelő.
6. A volt termelő lecsapja a hadit alulról fel, de nem épít mást csak barak + sereg. Beépít aztán, hogy ne kelljen többet ijesmit elviselnie maxra gyúrja a védelmet és bontja a bányákat.
A végén a kezdetben jól menő hadis szétesik és a termelőből hadi lesz védelemre gyúrva. --> csopi behal.
Ha rossz a gondolatmenet szóljatok. De sztem hosszabb távon ez várható ha nincs egy elkülönült "védett, nem csapható" termelő csapat.
|

12-14-2006, 09:05
|
|
Member
|
|
|
|
Z,nem a termelők fontosságát vitatom,tudhatnád,hiszen Y-ban nekem is van pár 
Amúgy remélem,hogy kitalálnak majd vmit az okosok a törpöknek,hogy tudjanak fedezve haladgatni.
Mellesleg nagyon eltértünk a tárgytól  Bár talán már nem akkora gond,hiszen minden fontosabb dolgot megbeszéltünk.
De térjünk vissza az ötletedre,ami korlátozná,hogy ne lehessen egy 100k hekis termelő 1 2k hekis hadival egy klánban.Van,aki ezt nem támogatja? 
|

12-14-2006, 09:15
|
|
Member
|
|
|
|
Témavissza 
Nemtom, sztem lehet szavazós kellene rá. Meg eleve az, h klánok legyenek Anarchba.
Te pl mekkora eltérészt tartanál ésszerűnek?
Én a 30% a legnagyobb értékéből számítva. Azért mert kis nosztalgija Annyi volt a 1,1-ben az az érték amekkoráig csapni-varizni-tolizni tudtál ellent.
|

12-14-2006, 09:26
|
|
Member
|
|
|
|
Sztem az egyértelmű,hogy kell a klánosdi,arról nem kell szavazás 
A 30% sztem tökéletes,így ha van egy 20k hekis termelő,akkor min. 6k hekisnek kell majd lennie a legkisebb tagnak,ami sztem reális.
|

12-14-2006, 09:39
|
|
Member
|
|
|
|
Mármint 16k hekisnek. 
Ráadásul ijen megkötéseknél tényleg max egy "giga" termelő szövinél lehetne megvalósítható a napi 1-2x bekukk és kipakol. A kissebb, harcoló klánoknál a tamagocsizás a haláluk lenne.
Vagyis megmaradhatna némi "állóvíz" magasan, hogy olcsó legyen a nyersi, ugyanakkor a totális harci szövik minimális kereskedő vagy termelő résszel is kitarthatnának, mert csak annyi pénzt kell valahogy szerezniük hogy meglegyen a nyersire-fegyire való keret. Pl.: 10 oriból 1 vagy 2 kereskedő maxolt védelemmel és "pénzeli" a klán nyersanyag bevásárlását. A többi meg harcol.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|