|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

12-13-2006, 18:21
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Jaja, elmentettem a beszélgatést, és adtam körbe mindenkinek akit ismertem 
|
megvan még a beszélgetés??
ha igen küld el kérlek ha lennél oly jó szívű
msn-en fenn vagyok nálad 
|

12-13-2006, 18:21
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Emlékszem már    
Nem Boszi, hanem Halál lopott le, , és nem mészároltad, mert kivédtük a két seregedet. 3 ment pusztira. Aztán jöttél msn-re alkudni. Hogy aszongya fizessek neked 50 millát, mert annyi kárt okoztam, különben nem hagyod abba a háborút.
Mondtam, alkudjunk meg, én beérem 20 millával, és ha jó kedvem lesz, nem ütlek tovább. Aztán mnt-ért nyavajogtál, hogy leszakítottalak a 3 pusztival a szövidtől, és tisztára ki vagy szolgáltatva nekünk. Na ennél a pontnál abbahagytam a beszélgetést  
Hát tudod, most csalódtam asszem... Akkora bohóccal a hódon belül még nem találkoztam 
|
én ugy emléxem bevágtalak titeket 
és nem is tudom de szerintem össz boszival beszéltem bár fene tudja 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-13-2006, 18:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
"Hogyan zajlik a szervezés?
Ha úgy határozol, hogy párbajt szeretnél szervezni, először javasoljuk, hogy döntsd el, kik vehetnek részt a párbajon. A párbaj megnyitásakor meg kell határoznod, hogy hány fő vehet benne részt, ez 4 és 16 fő között akármennyi lehet. Az egyes országok nevezési díja függ a résztvevők számától. Az összes ország által összeadott nevezési díjnak legalább 400 vip körnek kell lennie, ezért minél kevesebb fő indul a párbajon, a nevezési díj annál magasabb. A 4 óránál hosszabb párbajok esetén a nevezési díj 2 óránkánt 200 vip kör. A nevezési díjat saját magad is megemelheted, így a párbaj végén kiosztott nyeremény is magasabb lesz. A nyereményről részletesen később."
Francba, 1 vs 1-ben nem lehet?
Csak ha 2 tag eljön bábnak?
Ilyen, hogy körtávolság, meg ilyenek vannak? 
|
minyom=anonym
adoztatos= 0 drágakőbánya
hát távolság 9-10fönél megy fel 3körre
Na de ne aprozzuk el kapásból 24óra  Szombaton  reggel kezdünk vasárnap reggel fejezünk 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 12-13-2006 at 18:26..
|

12-13-2006, 18:24
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Na, elolvastam a párbaj súgót
Egy 1 órás párbaj csak 20 kör? 
Hmmm  Annak sok értelmét nem látom 
Azt hittem legalább pár100 kört le tudunk pörgetni...
Akkor marad az, hogy... melyik csoportban is vagy?  Nemsokára fordulni akarok az A-ból... Akkor oda fordulok.. 
|

12-13-2006, 18:25
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
én ugy emléxem bevágtalak titeket 
és nem is tudom de szerintem össz boszival beszéltem bár fene tudja 
|
hát legelöször Synkellel beszéltél az tuti, mert ő volt a vezér akkor
és hát minket nem engedett beszélni ilyen háború féle dolgoknál senkivel sem aki benne van ellenfél
különben kitett volna a szöviből
utána viszont beszéltünk már miután törölted az oridat 
|

12-13-2006, 18:27
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Na, elolvastam a párbaj súgót
Egy 1 órás párbaj csak 20 kör? 
Hmmm  Annak sok értelmét nem látom 
Azt hittem legalább pár100 kört le tudunk pörgetni...
Akkor marad az, hogy... melyik csoportban is vagy?  Nemsokára fordulni akarok az A-ból... Akkor oda fordulok.. 
|
Q 
DE mondom 24óra és jöjjön a jónép az párbaj de az,hogy 1vs1 kis pár óra za nem párbaj 
|

12-13-2006, 18:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
hát legelöször Synkellel beszéltél az tuti, mert ő volt a vezér akkor
és hát minket nem engedett beszélni ilyen háború féle dolgoknál senkivel sem aki benne van ellenfél
különben kitett volna a szöviből
utána viszont beszéltünk már miután törölted az oridat 
|
aKkkor min 1-2héttel utána volt mivel elöször még lementem szabira pár napig aztán visszajöttem 0 vari 0 tolival  hát utána meg pár nem mulva törlés 
|

12-13-2006, 18:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Drag esküszöm 100x jobb lett volna ha azt ide irod 
de abban a témában 1-et nem értek  mia jó eget tudnak még azon is ellenezni?  kész aki nem akar nem lenne oda muszály menni 
|

12-13-2006, 18:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Na akkor mostmár ha Kisbér kihivtál akkor fikszáljunk le egy idöpontot min 4-5ora de én 24-et is birok 
|

12-13-2006, 20:17
|
Guest
|
|
|
|
a 24 oras parbaj igen koltseges lenne 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|