|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

12-12-2006, 07:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
A hullák érdekében is lehet javaslatot tenni bármikor, ugyanakkor ez a képzés téma baromira nem érinti őket.
|
Dehogynem érinti őket. Ezzel is azt erősítenénk, hogy simán lehet hullát ütni, a betegség nem probléma. De ez nem a hullás topic, úgyhogy...
|

12-12-2006, 07:57
|
 |
Member
|
|
|
|
ez nem a hullákat gyengíti...
tegnap este betámadtam egy orit, amin nem is látszódott, hogy beteg...mégis elkaptam hajnali 2kor volt a sereghazaérkezés, aztán reggel felkelek 7kor azaz 5 kör múlva minusz 1000 ember hiányom van és még a HT is képzett ki 300 katonát, szval azért nem mind1, hogy az a jelen esetben 300 katona épp képzés alatt van vagy sem...ha az nem lett volna, akkor jelen esetben nem lenne emberhiányom...röviden ennyi.
én kitartok a véleményem mellett, hogy ez egy jó dolog lenne és támogatom 
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

12-12-2006, 11:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Phoenix
ez nem a hullákat gyengíti...
tegnap este betámadtam egy orit, amin nem is látszódott, hogy beteg...mégis elkaptam hajnali 2kor volt a sereghazaérkezés, aztán reggel felkelek 7kor azaz 5 kör múlva minusz 1000 ember hiányom van és még a HT is képzett ki 300 katonát, szval azért nem mind1, hogy az a jelen esetben 300 katona épp képzés alatt van vagy sem...ha az nem lett volna, akkor jelen esetben nem lenne emberhiányom...röviden ennyi.
én kitartok a véleményem mellett, hogy ez egy jó dolog lenne és támogatom 
|
Miért nem állítottad le a katonaképzést? 
Annyira kellett az a 300 katona? Nem tudtál rajta 5 kört csúsztatni? Majd 7-kor kiképzem őket, ha látom, hogy nem lettem beteg...
Ennyi...
Köszi...
Amúgy meg minek katonákat képezni? 
Last edited by Kisbér; 12-12-2006 at 11:20..
|

12-12-2006, 11:41
|
 |
Member
|
|
|
|
csak mellesleg megjegyzem, hogy honnan tudhattam volna, hogy beteg az ori lehet nállad kiírja a krónikába, de tood nekem nem 
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

12-12-2006, 20:06
|
Junior Member
|
|
|
|
Figy,én úgy vagyok vele, hogy a helytartó nekem azért van,hogy a pontlisában lássak dolgokat és karavánom legyen. Ja és hogy katikat képezzen mindig,de tovább ne fejlessze őket... még így is erősen gondolkozom rajta,h ne is képezzen katikat,mert akkor semmi nem marad nekem és akkor elunom az agyam..jó a "gépesítettség" de nem ennyire... én játszani szeretnék,nem pedig csak katt háború ezt öld meg és vérszomj aztán csá... a kényelmi szolgáltatás nálam a pontlistában és a karavánban meg a belépési gépelésnél jön csak ki. ennyi.... vhogy nekem ez adja a játék ízét,de hát kinek mi....
|

12-12-2006, 20:26
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cuyu
Figy,én úgy vagyok vele, hogy a helytartó nekem azért van,hogy a pontlisában lássak dolgokat és karavánom legyen. Ja és hogy katikat képezzen mindig,de tovább ne fejlessze őket... még így is erősen gondolkozom rajta,h ne is képezzen katikat,mert akkor semmi nem marad nekem és akkor elunom az agyam..jó a "gépesítettség" de nem ennyire... én játszani szeretnék,nem pedig csak katt háború ezt öld meg és vérszomj aztán csá... a kényelmi szolgáltatás nálam a pontlistában és a karavánban meg a belépési gépelésnél jön csak ki. ennyi.... vhogy nekem ez adja a játék ízét,de hát kinek mi....
|
Biztos igazad van, de tudod ez valahol olyan dolog, mintha egy jó autód csak azért lenne, h tolhasd... Ha már van HT, akkor ki kell használni...

12-12-2006, 20:48
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cuyu
|
Egészségedre 
Gondolom piacra is csak 3x mész, meg a varikat is midnig kézzel teszed fel. Azért ha már lehetőség van egyébre is, hadd ne csináljam kézzel a dolgokat.
Mellesleg van olyan orim ahol én is kézzel képzem a katincsot a vip ellenére...
|

12-12-2006, 21:42
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Hmmmm...
Embereket kell lopni kell huzni 5-6% korházat hamar lemegy azt csak lopni embert akihez beférsz 
és mehet a képzés. 
|

12-12-2006, 21:53
|
Member
|
|
|
|
Finix 1000es emberhiányod nemis lett volna egyáltalán ha nem képez 300katit? Sántít, öreg, sántít 
|

12-12-2006, 23:41
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati
Embereket kell lopni kell huzni 5-6% korházat hamar lemegy azt csak lopni embert akihez beférsz 
és mehet a képzés. 
|
Igen, úgy van. Azt nem is mondta senki, hogy egy ilyen opció beszüntetné a betegséget. Csak azt, hogy a helytartó ne nehezítse tovább a helyzetet, elvégre nem azért fizetsz. Sőt ha egy fizetős KÉNYELMI szolgáltatás hoz hátrányos helyzetbe azokkal szemben akik nem fizetnek a játékért, akkor a helyzet eléggé visszás. Szerintem...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|