|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

12-12-2006, 18:09
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
az igen, eleg nagy vedelmed volt 
|
igen 
de most tervezek egy telejesen új 3orás dolgot mert ez valahogy nem jön be 
védelemhez persze nem szeretnék nyulni nagyon 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-12-2006, 18:17
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
oda csak az megy aki megsért valami szabályt 
És elolvastam nem1x a sugot nem 2x de nem látok semmi olyat,hogy nem támadhatok ki full sereggel 
Az meg már csak elmélet amit mondtok 
Ja és nem mindenhol számít annak: pl párbajban sem 
|
Valóban nin cs benne sehol hogy nem támadhatsz ki full sereggel de azért elég furcsa hogy a full lámereken kivül egy Harcosok is kitámad full sereggel ....  hadd ne részletezzem, és nem tudom kit akarsz átverni az átlátszó dumáddal
|

12-12-2006, 18:18
|
 |
Member
|
|
|
|
A párbaj meg hát sokat akart a szarka nem birta a farka 
Mivel mondjuk járványt vagy dragot 99.9999%,hogy beütöm de inkább pool-ra mentem mert attol féltem lerenget(elötte vagy 5körrel adott 1-2rengést)
meg most is lett volan esélyem fedezni de nem éltem vele  pedig azzal a +12hekivel nyerek  de végülis mind1
lesz még párbaj
Meg minek is busoljak?Van még kenyér a boltban 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-12-2006, 18:19
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
A párbaj meg hát sokat akart a szarka nem birta a farka 
Mivel mondjuk járványt vagy dragot 99.9999%,hogy beütöm de inkább pool-ra
|
99,9999% hogy egyszer úgy fenéken billentelek hogy többet nem ülsz le elegem van már belőled!
|

12-12-2006, 18:21
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Valóban nin cs benne sehol hogy nem támadhatsz ki full sereggel de azért elég furcsa hogy a full lámereken kivül egy Harcosok is kitámad full sereggel ....  hadd ne részletezzem, és nem tudom kit akarsz átverni az átlátszó dumáddal
|
nálam nem 1x fordult elő pl párbajon sem,hogy full sereggel rámentem valakire  Arról meg nem tehetek,hogy ismi ütött be 
ööö szecsára ijjal is rohantam már párbaj közepén  tisztán emlékszem rá még igaz pattantam utána de az mellékes 
|

12-12-2006, 18:22
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
99,9999% hogy egyszer úgy fenéken billentelek hogy többet nem ülsz le elegem van már belőled!
|
DE akkor ezt hozzáteszem(bár ezt profi párbajosnak mondani sem kell)
ez azért volt mert ök lovat tartottak és bolondok lettek volna nagy védelmet csinálni -15hekikben 
de ha ezt mondani kell hát....
na mind1 
|

12-12-2006, 18:23
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
|
uhh rossz hangulatban vagy Dragonkám???
üdv a klubban haver
nekem is tropa a mai hangulatom 
|

12-12-2006, 18:24
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
uhh rossz hangulatban vagy Dragonkám???
üdv a klubban haver
nekem is tropa a mai hangulatom 
|
Na jah ma ilyen ne szóljon hozzám senki mert lecsapom hangulatba vagyok  Bocsi Harcosok pöttyet túlreagáltam a dolgokat
|

12-12-2006, 18:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Na jah ma ilyen ne szóljon hozzám senki mert lecsapom hangulatba vagyok  Bocsi Harcosok pöttyet túlreagáltam a dolgokat
|
Semmi gond 
Csak ténleg akkor kellene azt mondnai rád,hogy nagyon béna vagy ha olyan védelmet csinálsz -15hekiben mint én ott fent 
|

12-12-2006, 18:28
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Semmi gond 
Csak ténleg akkor kellene azt mondnai rád,hogy nagyon béna vagy ha olyan védelmet csinálsz -15hekiben mint én ott fent 
|
  igazából az elején nagyon benéztem és HelLac beütött pedig épp bontottam csak nem eleget 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|