|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |

12-12-2006, 12:49
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Chris kerdeseinek valaszara 
igy helyes 
|

12-12-2006, 12:50
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Ugye, hogy ugye 

12-12-2006, 15:53
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 2%
Longevity: 99%
|
|
|

12-12-2006, 17:02
|
Guest
|
|
|
|
hát ha a bűbájos boszorkák sorozatból nézzük a dolgokat, akkor a Boszinak feltétlenül kell, hogy legyen boszi öröklése, erőnek nem kötelező, hogy legyen, mert attól még ha nincs tud igézeteket kántálni
hát Boszi legtöbbször öröklődéssel lesz, de lehetnek kivételek, hogy sima normál embernek született, de valamikor az életében mondjuk talál valami olyan dolgot, amivel Boszi lesz, pl belebotlik egy Démonba és akkor az események miatt lehet Boszi lesz vagy nemtom 
Hát a Boszik is a való életben normális életet probálnak élni ugyanúgy eljárnak dolgozni vagy ha még fiatal akkor tanulni meg miegymás...
Hát szerintem?? 50-50%, hogy léteznek-e vagy sem Boszik
Ohh és milyen érdekes, hogy ebbe a topicba írtatok
ez boldogító 
|

12-12-2006, 17:03
|
Guest
|
|
|
|
|

12-20-2006, 11:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
hát ha a bűbájos boszorkák sorozatból nézzük a dolgokat...
|
Köszi a válaszokat A sorozatot nem nagyon ismerem sajna 
Én a szerepjátékból tudnék példákat hozni a bosziváválás hogyanjáról és mikéntjéről, de azt hiszem ez itt off lenne...
Nem véletlen Bragbol-nak címeztem a kérdéseimet, mert az ő lentebb idézett hozzászólásából nekem így tűnt, ő más szemszögből nézi a boszi kérdést (úgy vettem le, hogy szerinte a valóságban is vannak boszik... sajna ő nem válaszolt ... így nem tudom tévedtem-e vele kapcsolatban vagy sem...)
Quote:
Originally Posted by Bragbol
Milyen boszi vagy?
Mivel foglalkozol ezzel kapcsolatosan?
Nekem nyugodtan mondhatod, hozzáértő vagyok! 
|
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

12-20-2006, 14:03
|
Member
|
|
|
|
A Méri nekem jobban bejön 
Csak beköszönni jöttem amúgy 
Csocsi 
|

11-17-2007, 13:14
|
 |
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Azért sose felejtsük el, nem mindig csúnya, és vasorrú egy boszorkány.
Hanem angyali szép lány,de legbelül boszorkány.
Neféljen ám senki tőle, nem lesz rút banya belőle, mert kacér, vidám, és szertelen varázslata a szerelem. 
|

11-17-2007, 13:35
|
 |
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
"Magyarországon 1565-ben volt az első, 1756-ban az utolsó boszorkányper. Ezen időszak alatt 554 bírói ítélet született, melyből 192 halálos volt.
Az utolsó nagyszabású boszorkányperre Szegeden került sor 1728-ban, amikor is 13 embert égettek el a Boszorkány-szigeten. Azzal vádolták a "boszorkányokat", hogy miattuk nem volt elég eső, csak jégeső, amely elverte az összes termést. Úgy gondolták, hogy ez nem lehetett Isten tette. Azt kívánták bebizonyítani, hogy a 13 vádlott a törököknek adta el az esőt.
Mária Terézia 1755-ben betiltotta a boszorkányüldözést, amely egyre nagyobb kereteket öltött. Akár egész falvakat is elpusztítottak egy-két boszorkány miatt. Sokszor néhány gyerek vádja alapján ítéltek el akár keresztény embereket is. A perek többsége politikailag is motiválva volt. Ezután a boszorkányok bujkálni kezdtek, titokban tartottak gyűléseket egy-egy tisztáson. Próbálták ápolni a hagyományokat, így végül tovább élhetett eme vallás."
Csak érdekességképpen...
|

11-17-2007, 13:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pali papa
"Magyarországon 1565-ben volt az első, 1756-ban az utolsó boszorkányper. Ezen időszak alatt 554 bírói ítélet született, melyből 192 halálos volt.
Az utolsó nagyszabású boszorkányperre Szegeden került sor 1728-ban, amikor is 13 embert égettek el a Boszorkány-szigeten. Azzal vádolták a "boszorkányokat", hogy miattuk nem volt elég eső, csak jégeső, amely elverte az összes termést. Úgy gondolták, hogy ez nem lehetett Isten tette. Azt kívánták bebizonyítani, hogy a 13 vádlott a törököknek adta el az esőt.
Mária Terézia 1755-ben betiltotta a boszorkányüldözést, amely egyre nagyobb kereteket öltött. Akár egész falvakat is elpusztítottak egy-két boszorkány miatt. Sokszor néhány gyerek vádja alapján ítéltek el akár keresztény embereket is. A perek többsége politikailag is motiválva volt. Ezután a boszorkányok bujkálni kezdtek, titokban tartottak gyűléseket egy-egy tisztáson. Próbálták ápolni a hagyományokat, így végül tovább élhetett eme vallás."
Csak érdekességképpen...
|
Vallás? Milyen vallás? 
|
|
Posting Rules
|