|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

12-05-2006, 20:58
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ha már mindenképp ezt szeretné a többség akkor erre a megoldás egyszerű... A támadáskijelölés oldalán a célpont klántagok között a vezérnél automatikusan megjelenik a kijelölés. De azért ezt nem árt átgondolni,mert lehethogy egy klán 1 db 300K-s elfből és 6 db 50K-s másik oriból áll  Ilyenkor picit erősnek érzem, hogy nem lehet kihagyni. No mindegy örülök, hogy egyáltalán addig eljutott a topic, hogy már kérdések is merülnek fel 
|
Ez egy afféle biztonsági modul lenne, hogy azért ne lehessen teljesen tönkrevágni a termelőket sem. A törpik így is ki vannak eléggé szolgáltatva, legalábbis ők a legáltalánosabb földszerzési lehetőség minden hadifajtának. Úgyhogy a magam részéről ragaszkodnék az elfhez amedig lehet, viszont a 20% malus lehet jobb lenne 10-nek. A 20 kissé erősnek tűnik. Bár mint mondtam, élő klántámadásos tapasztalatom nincs.
|

12-06-2006, 08:59
|
Member
|
|
|
|
A 20% szerintem jó.Ha kevesebbre vesszük akkor már a termelőket könnyű leverni. Arra viszont a 20 is kevés hogy extrem termelők legyenek. De ha van egy 40-15 os termelő akkor mar a 20 az jo kis védelmet ad, viszont ilyen felállás mellett ne mis tud marha sokat termelni.
|

12-06-2006, 11:05
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Nagyon kevés a hozzá szólás sajnos.
lehet, ha a fórumon be lenne jelentve, hogy jövőhéttől lehet részklánnal támadni, megugrana 500-al egyből a topic mérete, és sokan megint abba akarnák hagyni a játékot hirtelen, pedíg aktívan részt vesznek mindenbe...

|

12-06-2006, 20:56
|
Senior Member
|
|
|
|
Még valami eszembe jutott, bár lehet volt már róla szó. Nem olvasom el most újra az egészet, mert annyi időm nincs 
Mi van a szabis orikkal? Azokat is lehetne részklánnal támadni? Mer akkor megintcsak nem jó a buli.
|

12-06-2006, 21:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Még valami eszembe jutott, bár lehet volt már róla szó. Nem olvasom el most újra az egészet, mert annyi időm nincs 
Mi van a szabis orikkal? Azokat is lehetne részklánnal támadni? Mer akkor megintcsak nem jó a buli.
|
Ide teszem a komplett javaslatot ha érdekel még valakit a téma nem kell visszakeresni: http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=139
Last edited by monro; 12-06-2006 at 21:50..
|

12-08-2006, 17:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Nehari, de nekem ez nagyon nem jön be.
Elképzeltem a dolgot.
Tegyük fel háború van. Csattognak a kardok + repkednek a nyilvesszők, közben meg azon kell gondolkodnom, hogy nehogy Zsuzsi vezérlány katonáit érje a támadás, mert szép szeme van?  Nah neeee. Aki az ellenfél játékostárs oldalán harcol, az vegye ki a részét a dologból legyen az negatív vagy pozítív dolog.
Nem teecik adolog 
|

12-08-2006, 18:31
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Nehari, de nekem ez nagyon nem jön be.
|
Indoklás van hozzá?  Mondjuk nem fontos csak úgy talán komolyan vesz az olvasótábor 
|

12-08-2006, 18:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Elképzeltem a dolgot.
Tegyük fel háború van.
|
Inkább tegyük fel, hogy szeretnénk háborúzni, de nincs kit ütni mert elbujnak orik egy hatalmas klánban vagy a pontlista olyan részén amit nem tud elérni az alatta lévő sem és a fölötte lévő sem  Ilyenkor meg csak várja mindenki hetekig, hónapokig a jószerencsét hátha elépottyan valami célpontféle ami történetesen nem egy bunker elf. No mindegy mindenkinek lehet saját véleménye.
|

12-08-2006, 18:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Inkább tegyük fel, hogy szeretnénk háborúzni, de nincs kit ütni mert elbujnak orik egy hatalmas klánban vagy a pontlista olyan részén amit nem tud elérni az alatta lévő sem és a fölötte lévő sem  Ilyenkor meg csak várja mindenki hetekig, hónapokig a jószerencsét hátha elépottyan valami célpontféle ami történetesen nem egy bunker elf. No mindegy mindenkinek lehet saját véleménye.
|
Az indoklás ott van
Mondom. Ha eksön van, akkor nem hagynák ki senkit csakazért mert mittom én miért... szal érted?
Őszintén megmondom nem gondoltam át teljesen a lehetőségeket, de nekem így elsőre nagyon nem tetszik. Vannak elképzeléseim, hogy mit tudna csinálni ha alklánt alapít a top klán 3hadisa, egy alsóbb régiókban tanyázó klánnal. Sztem a bőrt ís lehúznák róla.
Nagyon eldurvulnának a dolgok szerintem.
Persze ez is csak az én véleményem, amihez mindenkinek joga van 
Amúgy, majd olvasgatok + figyelgetek, hátha sikerül átbillentenetek a mérleget
Amúgy megértem a csalodottságodat. Valóban unakalmas lehet, ha nincs körülötted senki, akit támadni lehet és hónapokig tamagocsizol várva, hogy a sültgalamb a szádba repüljön.
És utólag megjegyezném, hogy egyáltalán nem szükséges komolyan vennetek  Úgyis csak vegetálok a fórumon
Amúgy meg egy kicsit zavaros számomra az egész, ezért nem is terhelem tovább az olvasóközönséget. Ha az ötletadók közül valakinek van kedve elmagyarázhatja a dolgot ”kérdezz felelek” alapon. Hálás lennék érte 
Last edited by Cece; 12-08-2006 at 18:51..
|

12-08-2006, 18:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Mondom. Ha eksön van, akkor nem hagynák ki senkit csakazért mert mittom én miért... szal érted?
|
Igazából nem 
Ma ugyanis ha rá akarsz állni egy klánra akkor általában vagy kiraksz valakit vagy beveszel valakit vagy mindkettő.
Szval ez a " Ha eksön van, akkor nem hagynák ki senkit csakazért mert mittom én miért..." indoklás ehhez a javaslathoz ugy érzem picit komolytalan, hiszen ma is kihagysz valakit a klánütésből ha éppen úgy tudsz ráállni valakire. Nos ez annyival jobb is, hogy nem kell kiléptetned senkit rákényszerítve ezzel a földleadásra.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|