Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-08-2006, 10:59
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

soxor a nyersi dragabb a fegyonal. de hiaba dragabb eppen vmivel a fegya, mikor abbol 1/3 annyit termel 1 epulet. raadasul a banyateki a kovacsokat nem noszogatja, a nyersitermelest azonban igen. ugyhogy a fegyot mindig el kell kb. 3-mal, vagy 4-gyel es ugy kell osszehasonlitani az arakat. persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy a torp ne termeljen fegyot.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-08-2006, 10:59
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Akkor nézd meg mondjuk a gnomot ehhez....szánold ki kilyen lesz vagy akár egy orias vag elf...

Ki a francot érdekel a nagy raktár?Csak akkor szamit ha éheztetsz.A fegyvert meg eladod?Egy fenti piacon ugy megy a nyersi mint a dög...

A törpe egyetlen nagy előnyét a termelést nem használod ki.
Nyilván, de ha már ezt választottad 5. szintre, akkor bánya nélkül is el lehet játszogatni vele.
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 11:02
Alba Alba is offline
Member

Igen nyilvan.De ha törpével leszel akkor legyél olyan amiben erős szerintem.

Mivel sok a raktárhelye sokkal jobban lehet éheztetni mint a többi fajt.Ennek a fedezését anyagilag elvileg tudja feezni a piacrol.Persze nem az 5 ön.

Tuti meglopják nagyon védekezni nem is lehet ellene.Sok tekit kell taratni a piacon és az oriban is.
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 11:06
Member

en mar 1szer filoztam rajta, hogy mi lenne ha teki nelkul mennek 1 darabig torpivel. esetleg csak lakival. sztetek?
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 11:13
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

hadugy is legyen 2k
az mar jo %
mg is legyen 1k
lakiteki is eleg 2k

ebol minimalis a lopas es ad %-okat is.
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 13:23
tsandor
Guest

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
en mar 1szer filoztam rajta, hogy mi lenne ha teki nelkul mennek 1 darabig torpivel. esetleg csak lakival. sztetek?
Annak jó aki sokat van gép előtt. Én vittem egy darabig így egy orit de aztán nem volt időm rá, töröltem. Napi 5belépés kell min és akkor 0tolvaj, pár vari, többet kell adni a védelemre és mehet az atomtermelés
20% tekire érdemes kiszámolni, annyi fenntarható és nem lopnak belőle olyan sokat.
A gazdasági teki nem nagyon éri meg, ugye azt tudjátok? Az ipari optimuma 15% körül mozog, picit függ a területtől de akkor is +/-5%. Multkor több fajra is kiszámoltuk 10 kül. területnél excellel optimalizáltunk. Megdöbbentő de így van. Legalább is 1-3ezres tekiár mellett. Mondjuk én úgy szoktam csinálni h. nagyobb képzés előtt megveszem fullra, utána szépen visszateszem de igazából aprópénz, nem éri meg a macera.
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 13:55
Member

0 tolvaj torpevel? mar megbocsass, de ez atomhulyeseg. nem csodalom, hogy torolted. amirol en beszeltem az 1altalan nem errol szol. sot, inkabb sok tolival. igy a lamak nem fernek be, a felelfeknek meg nem erdemes, hiszen nincs teki (csak 1 kis laki es SEMMI MAS.)
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 16:11
tsandor
Guest

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
0 tolvaj torpevel? mar megbocsass, de ez atomhulyeseg. nem csodalom, hogy torolted. amirol en beszeltem az 1altalan nem errol szol. sot, inkabb sok tolival. igy a lamak nem fernek be, a felelfeknek meg nem erdemes, hiszen nincs teki (csak 1 kis laki es SEMMI MAS.)
Nem hülyeség, 1verzió. A tolis verzió az amit párral azelőtt írtam. Egy kis laki? Akkor már legyen 10% a többiből legalább, abból ugyis alig lopnak. Ha meg megtudják h. haditekid nincs kiszámolják és beütnek csakazértis .

Az ipari tekiszám optimuma 10% bocsánat, elírtam. De most magyaráztam el másnak is és nála is annyi lett.
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 19:24
Member

nem szamit ha beutnek, a torpe ingyen epitkezik. asszem a kovi orim ilyen lesz.
Reply With Quote
Old 12-08-2006, 19:45
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Azért törpe, mert erre kértek fel. Mindig legyen egy kis nyersi ha kell, de ne csak arra menjen el az ori, hogy 5-6 körönként tele legyen a rakin, amikor 14-16 órát nem vagyok gépközelbe. Magyar nornálba, tudom, hogy ez nem sokat érne, de ez angol.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)

Posting Rules