Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-07-2006, 12:28
porika porika is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Cáf:
4: szerintem ne ugyanazok vonatkozzanak rá. Egyből kerüljön ki a pontlistából, és a keresésnél is mást írjon ki MSZ)
5: és aki soha nem vippelte az orijait? Az dögöljön meg?
4-esnél arra gondoltam, hogy csak annyi anyag, katona stb tárolható legyen amennyi a kapacitás. pontlisából való kikerülés necces mert ezáltal csökken a csopilétszám és ez nehezíti a top megszerzését.
5-ös meg azért kell, hogy legyen valami "biztosíték", nem kell fizetni érte, de legyen viptag múltja.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-07-2006, 12:33
porika porika is offline
Junior Member

Smile

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
1. ez jo
2. ez nem igazan jo, nem jol megfogalmazva (csak annyi hianyzik belole, hogy ugyanabban a csopiban nem lehet 2 orija, es amugy is minek lepjen szintet, ha mondjuk a masik 2 ori tok mas csopiban van)
3. semmifele 72 oras vedelem ne jarjon, amugy meg miert ne piacozhatna
4. ne vegyuk ki a listabol, mert akkor csokkenne a csopiletszam, es a top30 nehezedne emiatt. csak legyen a sarga SZ helyett mondjuk vmi mas szinu MSZ jelzes
5. na ne mar... mi vagy te? beepitett gazdasagi ugynok a hodban?
2: akkor ne menjem mélyszabira, csak akkor ha azonos csoportba kerülnek az orik.
3: azért kell a védelem, hogy ne lehessen visszaélni avval, hogy bármikor visszahozhatom ha a haverom bajban van.
4: igazad van, a pontlistában maradjon a helyhez kötött áruk katonák menjenek el a kapacitás felett.
5: nem vagyok beépített és gazdaságis sem (habár a kk azt is csinálja). egy bejegyzéssel feljebb válaszoltam rá, hogy miért tartom szükségesnek
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 12:42
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Talking

nem arra akarjuk bevezetni a mélyszabit, hogy egy beszorult országot ne kelljen törölni, ha kell még, hanem át lehessen haladni felette egy másikkal ami élő, és addig legyen mélyszabi? jah: és egy csoportban csak egy db országod lehessen mélyszabizva, bár ez a szomszédos csoportokban lévő országok, és az összesen kettő mélyszabis kitétellel, amit felvetettem értelmét veszti
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 13:18
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by porika View Post
Sziasztok!

felemás gondolatok kavarognak bennem nem tudom, hogy mennyi embert érint ez, de ha bevezetésre kerül akkor a következőkezőket mindenféle képpen szabályozni kellene.
1. csak olyannak lehessen akinek legalább 3 összekötött országa van
2. csak akkor hozhatja vissza ha másik ori szintet lépett (ez ugye logikus is)
3. visszahozás után minimum 72 kör védelem és 24 kör piac nélkül lehessen, mint hogyha lépett volna.
4. ugyanazok a szabályok vonatkozzanak rá mintha "sima" szabi lenne
5. vip körökhöz kötném, méghozzá úgy hogy az eddig befizetett vipkörök száma minimum 5000 legyen.
Bár elvben ellenzem az egészet, de ha mégis megvalósulna ilyen, akkor én is szükségesnek látom a 72 kör védelmet, és 24 kör piacnélküliséget.
Viszont el kell tűnjön a pontlistáról. Ne legyen egy pontlistán két egybekapcsolt ori. Vip körökhöz nem feltétlen ragaszkodnék
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 13:39
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Vip körökhöz nem feltétlen ragaszkodnék
én csak ingyen egyezek bele. ez egy hasznos és kényelmes dolog lenne szerintem, és szigorúan nem csak VIP küldőknek. ez túl nagy szolgáltatás lene ahoz.
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 13:40
Kisbér Kisbér is offline
Member

Exclamation

Quote:
Originally Posted by porika View Post
4-esnél arra gondoltam, hogy csak annyi anyag, katona stb tárolható legyen amennyi a kapacitás. pontlisából való kikerülés necces mert ezáltal csökken a csopilétszám és ez nehezíti a top megszerzését.
Ellenben ha sok ilyen van, és mondjuk pont köztem, meg egy pár ponttal felettem lévő csókának, akkor lehet ő már 3 körre kerülne tőlem...
Szóval érmének 2 oldala van -általában
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 13:49
Bogár Bogár is offline
Member

én sem látom semmilyen értelmét ennek, mivel a "beragadt" ország le tud mondani a személyiségeiről.
viszont ha be lesz vezetve, akkor a B-ből ne lehessen fordulni, ha az A-ban levő ország van lefagyasztva.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote
Old 12-07-2006, 15:53
NorB NorB is offline
Member

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
én sem látom semmilyen értelmét ennek, mivel a "beragadt" ország le tud mondani a személyiségeiről.
viszont ha be lesz vezetve, akkor a B-ből ne lehessen fordulni, ha az A-ban levő ország van lefagyasztva.
már miért ne tudna fodulni?
az A-ba tud fordulni, mintha a másik ori ott sem lenne
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 15:57
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
nem teljesen logikus... miért fagyasztaná le, ha B-ből akar fordulni? ha lefagysztja akkor meg mintha nem lenne az A-ban országa.

Last edited by Senki; 12-07-2006 at 15:59..
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 15:57
NorB NorB is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Senki View Post
én csak ingyen egyezek bele. ez egy hasznos és kényelmes dolog lenne szerintem, és szigorúan nem csak VIP küldőknek. ez túl nagy szolgáltatás lene ahoz.
én ugyan nem vagyok boldog, ha fizetni kell vmiért, de ez azért olyan spéci szolgáltatás, amiért hajlandó lennék
és tényleg csak olyannak járjon, akinek több orija van, sőt, tulajdonképpen az is logikus, hogy csak kis kék számos orival rendelkező játékosok használhassák, hiszen ott van mire hivatkozni
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules