|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

12-06-2006, 22:08
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Én csak azt nem értem hoyg miért lesz törpe. 12 bányával?
Akkor legyél már gnom bakker 50% bányászati tekivel és sokkal jobb orit kihozol.Ha pedig törpe akarsz lenni akkor koncentrálj arra amiben az adott faj jó vállalva hátrányait...
|

12-06-2006, 22:14
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by empty
hali!
beütögettem a számokat a számolóba és az jött ki hogy azonos barakkmennyiségnél, azonos morálnál, a sorrend támadóértékre a következő:
ork, gnóm,törpe!! óriás, elf... személyiségeket, több tábornokot nem számoltam, meg nyilván azt sem hogy ki mekkora sereget képes fenntartani.
az értéket csak a lakáshelyzet bónusza határozta meg.
szal sztem egyáltalán nem rossz hadis a törpe..
|
a tábornokokat nem lehet a számolásból kihagyni
a törpével meg az a gond, hogy támadónak alkalmatlan, rossz varik, és a tekercstelenítés miatt
(kivéve 1/A)
|

12-06-2006, 22:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Sziasztok!
Engem egy meglehetősen érdekes feladatra kértek fel. Angol 5\V-be ember túdós toliból kell L-be törpe félhadis-tolissá kell átépülnöm 599 hekire.  Én megterveztem és a szövim elfogatta, de kiváncsi vagyok a Ti vélenyényetekre is. A tervem: 60 templom, 100 ház, 120 kocsma, 10 raki, 12 bánya, 10 könyvtár, 10 kovács, 95 tanya, 137 barakk, 50 torony. 8580 vari, 7488 toli, 7800 lakos, 5428 elit, 3120 íjász.  Lesz VIP-em folyamatosan, és csak délután vagyok gépnél. Szövim összetartó és bárkik leverünk, ha próbálkozik. 
|
ennek az orinak nincs értelme, ha törpe vagy, termelj 
|

12-06-2006, 22:18
|
Member
|
|
|
|
Norb ez se igaz.a törpe kiválló faj fanatikusoknak,. Tanyafree országnak a leg megfelelőbb és még komoly odfanézést se igényel.Nagyon erős tud lenni ha valaki soakt törődik az orijával..
|

12-06-2006, 22:19
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
ennek az orinak nincs értelme, ha törpe vagy, termelj 
|
jah... ha hadis tolis akarsz lenni legyel gnom

12-06-2006, 22:19
|
Member
|
|
|
|
De ha valaki törpe akkor termeljen ne akarjon hadisvaristolis lenni...
Használja ki a faji előnyöket és nyögje a hátrányokat..
|

12-07-2006, 09:26
|
Junior Member
|
|
|
|
Friss törpe ország.
Üdv emberek!
Minap gondolkoztam el ezen a törpe fajon és arra gondoltam h inditok egy törpe országot. (törpe + kereskedő)
A taktikát ugy gondoltam 5. szinten hogy tartok pár bányát és elkezdek piacozni, a piacból befolyt jövedelmet pedig bankokkal próbálom védeni és sokszorositani.
A kérdésem pedig a következő lenne: Szerintetek mennyire kivitlezhető ennek az országnak a védelme?
Elsődlegesen ugy gondolkoztam hogy betonijak, sok tolival...
De ezen továbbhaladva eszembe jutott hogy akkor ez a varik rovására megy vagyis majdnem mindenki meggömbözhet és igy nagyobb esély van rá hogy valaki be fog ütni...
Ugyhogy most nem igazán tudom hogy hogy kezdjek neki a dolognak... Ötlete?
|

12-07-2006, 09:45
|
Member
|
|
|
|
a 4. csoportban mar sokkal jobbak - a szamodra - a nyersi arak, igy sok penzed lesz. a tolisok ugyis meg fognak lopni, szinte akarmennyi tolid is van, mert a varisuk szepen leszedi a keszidet, ugyhogy felejtsd el a beton tolis vedelmet. persze azert nem art joparezer toli, hogy nem tudjon mar minden ori soprogetni a raktarjaidban. a varik a torpenel meg olyanok amilyenek, ugyhogy legjobb, ha a seregre koncentralsz inkabb. ha csak ijaid vannak az nem biztos, hogy jo taktika. a torpe hadisok jok, alt. a tekizessel szoktak oket szorakoztatni, de a nyersibol hamar van ujra penz.
az 5. csoportban nehez torpevel jatszani, mert a nyersipiac tul olcso.
Last edited by Smooth Scroller; 12-07-2006 at 09:47..
|

12-07-2006, 09:53
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
a 4. csoportban mar sokkal jobbak - a szamodra - a nyersi arak, igy sok penzed lesz. a tolisok ugyis meg fognak lopni, szinte akarmennyi tolid is van, mert a varisuk szepen leszedi a keszidet, ugyhogy felejtsd el a beton tolis vedelmet. persze azert nem art joparezer toli, hogy nem tudjon mar minden ori soprogetni a raktarjaidban. a varik a torpenel meg olyanok amilyenek, ugyhogy legjobb, ha a seregre koncentralsz inkabb. ha csak ijaid vannak az nem biztos, hogy jo taktika. a torpe hadisok jok, alt. a tekizessel szoktak oket szorakoztatni, de a nyersibol hamar van ujra penz.
az 5. csoportban nehez torpevel jatszani, mert a nyersipiac tul olcso.
|
Közben az is eszembejutott hogy nem lehet 100% betonijjra alapozni mert akkor a morálom folyamatosan csökkenni fog :S
a faji varázslat meg megvéd a raktárfosztástól nem? tolikkal igazán csak a tekiket tudják kikaparni, de azt negyon
|

12-07-2006, 09:56
|
Member
|
|
|
|
nem ved meg, csak csokkenti 50%-kal a rakiban vesztesegeidet.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|