Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
igen, hisz ez csak kényelmi funkció 117 68.42%
nem, mert ez hatalmas előny 54 31.58%
Voters: 171. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-06-2006, 17:32
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Itt szerintem már régen nem arról szól a dolog, hogy ezt a "kényelmi" funkciót bevezessük-e vagy sem, hanem hogy hol húzod meg a határt.
Amikor azt mondod, hogy igen, innentől fogva több kényelmi funciót - lehet hogy jó lenne - de nem fejlesztek többet a játékba.

Természetesen használok funcikókat én is belőle - hisz hülye lennék nem kihasználni.
Nem kompenzálni akarom a HT nem használatát az esetleges fanatizmusommal, hanem szeretném, ha a fanatizmus pluszt jelentene a többi "tamagocsizóssal" szemben...
Csak ez a plusz egyre fogy, ahogy ezek a változások bekerülnek a játékba. Nem nagyon, de sok kicsi sokra megy...

Annak idején, mikor még nem volt helytartó voltak olyanok, akik emberrel 3 óránként éjjel-nappal tették magukra a tükörvarázst. Azok fanatikusok voltak. És az elsők között is voltak emiatt. Akiknek nem volt annyi idejük rá, azok "csak" 8 körös, 12 körös orit építettek, de nem is voltak az elsők között. És jó volt az úgy.
Most akkor, ha pl az A-ban egy alapból 1 körös országod van, simán elmehetsz 1 hétre vakációzni (nyilván, ha közben mások nem akcióznak ellened) és simán előkelő helyen maradhatsz az agyonélezett oriddal.
ebben mondjuk igazad van!!de azt ne felejtsd el hogy ez csak az A-ban működik,és azéet a többség nem(csak)ott játszik!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-06-2006, 17:37
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Én asszem mindent elmondtam többször is amit érdemesnek találtam. Amint lesz normális ellenérv biztos szólni fogok még, de addig kiszállok asszem.
Annak azért örülök nagyon, hogy ide került a topic, nem a sülylesztőbe
Reply With Quote
Old 12-06-2006, 17:41
Kisbér Kisbér is offline
Member

Question

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
ebben mondjuk igazad van!!de azt ne felejtsd el hogy ez csak az A-ban működik,és azéet a többség nem(csak)ott játszik!!
Miért, máshol nem élvezed a helytartó működését?

- az 5. szinten nem tudsz csinálni 5%-os templomú embert?
- vagy az 5. szinten nem tudod 199 hekin 80 könyvtárral hónapokig írni a tekercset?
- vagy hadiorinak éjszaka nem kell feltennie a védelem varázslatot?
- vagy akit ártóztak nem kell leszednie?
- vagy 5. szinten 1k hekin 50% házzal nem termelhetsz katonát heti párszori ránézéssel?

Angolban most van egy országom, amit nem vipelek... Nagyon durva a különbség...
Reply With Quote
Old 12-06-2006, 17:47
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Én asszem mindent elmondtam többször is amit érdemesnek találtam. Amint lesz normális ellenérv biztos szólni fogok még, de addig kiszállok asszem.
Annak azért örülök nagyon, hogy ide került a topic, nem a sülylesztőbe
Számból vetted ki a szót Illetve ujjamból a betűket
Az előbb már válaszolni akartam, de rájöttem, hogy tök fölösleges a beírások számát gyarapítanom, ha csak önmagamat ismételgetem, és nincs új mondanivalóm.
Reply With Quote
Old 12-06-2006, 19:35
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Cool

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Miért, máshol nem élvezed a helytartó működését?

- az 5. szinten nem tudsz csinálni 5%-os templomú embert?
- vagy az 5. szinten nem tudod 199 hekin 80 könyvtárral hónapokig írni a tekercset?
- vagy hadiorinak éjszaka nem kell feltennie a védelem varázslatot?
- vagy akit ártóztak nem kell leszednie?
- vagy 5. szinten 1k hekin 50% házzal nem termelhetsz katonát heti párszori ránézéssel?

Angolban most van egy országom, amit nem vipelek... Nagyon durva a különbség...
én pontosan az 1 körös orikra gondoltam
csak nem emeltem ki külön.
Reply With Quote
Old 12-06-2006, 22:09
Hóhér Hóhér is offline
Member

Longevity: 98%

Hullákat nagyon könyű beütni...

Sokakat csak a betegség tart távol attól, hogy hullát üssön...
Sokakat meg a gazdasági hátrány, átépülés + leállítom a kati képzést ami pénz kidobás lehet, ha elég hosszú a gyógyulás, vagy nem kelek fel éjjel bekapcsolni a képzést , mert alszok.

Ha beteg vagyok kezdjen el a helytartó kórházakat is építeni automatikusan, mondjuk toronyból vagy amit beállítok ?

szerintem ez a kényelmi változás az amúgy is gyenge hullák támadását fogja népszerűsíteni...

Nem támogatom.
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 06:24
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Nekem semmi bajom ezzel a javaslattal, sokkal durvábbnak tartom az 1/A-ban a helytartó piacolási/raktározási képességeit, mint azt hogy ha ragyás leszek leállítja-e a képzést.
Azoknak akiknek viszont max napi pár óra H jut egy megnyugtató kényelmi funkció.
Így is úgy is halnak az emberei, nem arról volt szó hogy az egész pestis problémát oldja meg a helytartó csak legalább ne tegyen rá még egy lapáttal.
Ha nem lenne helytartód nem is képeznél ilyenkor katonát, így akiknek van ez egy plusz rizikó volt a funkció mellé.

Én így érzem.
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 06:35
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Hóhér View Post
Hullákat nagyon könyű beütni...

Sokakat csak a betegség tart távol attól, hogy hullát üssön...
Sokakat meg a gazdasági hátrány, átépülés + leállítom a kati képzést ami pénz kidobás lehet, ha elég hosszú a gyógyulás, vagy nem kelek fel éjjel bekapcsolni a képzést , mert alszok.

Ha beteg vagyok kezdjen el a helytartó kórházakat is építeni automatikusan, mondjuk toronyból vagy amit beállítok ?

szerintem ez a kényelmi változás az amúgy is gyenge hullák támadását fogja népszerűsíteni...

Nem támogatom.
olvasd végig a topicot!!!
Ki beszél itt hulla támadásról?
ha hullát ütök nyilván leálíítom én magam a képzést.
Itt arról van szó ha beverek egy olyan orit aki bevert egyolyan orit aki bevert egy hullát na magyarul ha beteg orit versz be akkor neképezzen tovább a hely tartó. mert aki nem vippes annak nyilván nem képez és nincs ebből hátránya.
csak annyit szeretne itt a többség hogy ez a kis hiba orvosolva legyen , hogy ha már fizetek egy helytartót ami nyilván csak annyit csinál amit én is megtennék akkor azt tegye meg és ne leamortizálja az orim.
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 07:07
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Goldy View Post
Ha nem lenne helytartód nem is képeznél ilyenkor katonát, így akiknek van ez egy plusz rizikó volt a funkció mellé.
Én azt látom, hogy a hódítóban ha valaminek előnye van, akkor ott van hátrány is, miért a HT lenne kivétel?

Továbbra sem érzem jónak az ötletet, mert ezek után jogos lenne a kérés, hogy akkor vihar alatt, emberhiányban is állítsa le a képzést a HT. Hiszen én se képeznék, ha vihar van, nem?

Szóval egyedül a HT ne képezzen negatívba gombot tudnám megoldásként elképzelni, de ez meg úgy látom, sokaknak nem tetszene.
Reply With Quote
Old 12-07-2006, 07:21
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Továbbra sem érzem jónak az ötletet, mert ezek után jogos lenne a kérés, hogy akkor vihar alatt, emberhiányban is állítsa le a képzést a HT. Hiszen én se képeznék, ha vihar van, nem?
A vihart, szárazságot le tudja szedni a ht, akkor ezt is szedjük ki mert milyen már?
Minden más esetben a van bevándorlás az országba.
OK kivéve ha nem termelsz elég kaját, de ez nem hirtelen jön elő a ht-t utánna tudod állítani ha gond van.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules