Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

View Poll Results: Lehessen-e alulrol tobb sereggel beutni, mint eddig?
A seregek egyaránt alulról, vagy felülről ütnek, mint eddig(eddigi kiskapu bezarasa) 44 78.57%
Pontértékben amíg felettem van, addig alulról, a pontérték minden ütés után frissül(ami most van) 12 21.43%
Legalabb az 1/A-ban mukodjon az 1-es pont, tobbiben a 2-es pont. 4 7.14%
Multiple Choice Poll. Voters: 56. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-06-2006, 20:23
Szecsa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Igen, egy elég jó kis tolis orija volt
Ember tudos volt.
A haboru elejen: 3500 tornyos ijj 6,7k toli es 4,5k vari.
Fel napi meszarlas utan szerintem ures volt az orija.
Sponsored Links
Old 12-06-2006, 20:25
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Oszinten bevallva, anarchban erzem ennek az egesznek a hatasat...ott joval kisebb mertekben lehet "bosszulni"...
Old 12-06-2006, 20:34
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Oszinten bevallva, anarchban erzem ennek az egesznek a hatasat...ott joval kisebb mertekben lehet "bosszulni"...
meg 1/Aban nincs olyan elrettento ereje ket hadisnak megvedeni a termelot...
Old 12-06-2006, 20:35
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nézzük ezt mondjuk 1/A-ban, x10, akkor veszít egy kör alatt cca 3000 hektárt.

Ha ez egy termeló törpe volt, akkor ezáltal most jobban védve van? Nem értem. Szemben azzal, hogy ilyen esetben modnjuk csak ~1400 hektárt veszít? Ilyenkor pedig nincs védve?

Nem értem a következtetést.
Ne nezzuk. 1/A ban nem utsz be termelo torpet 3szor se.... Nem is ertem mire gondolsz....
Old 12-06-2006, 20:44
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Na, most jutottam el oda, hogy ezen teljesen felesleges vitatkozni.

Ati szerint ez eddig 8 evig ez hiba volt. [kiragadott minta a szavazatok alapjan]

A hodito 80%-a szerint nem.

Atinak az az egyetlen erve, hogy nagyobb ori miert usson alulrol.

Sok jatektechnikai erv felmerult, miert teszi ez tonkre a szovik jatekat, miert teszi ez tonkre a termelok vedelmet 1/Aban.

Ugy latszik ez nem szamit.

Ati azt mondja, hogy ha vki kitamad fullra, es nem torodik a vedelmevel, ne lehessen _nagyon_ megbuntetni. Mert hogy ez nonszensz. 80% szerint nem.

Mindenki tokeletes erti a masik oldal erveit.

Ati, egyszeruen ird be, hogy nem erdekel a nagy tobbseg velemenye, mert szerinted hulyeseg. Szerinteunk igy lenne elvezetes a hodito. Szerinted nem.

Bar igazabol mi jatsszuk....

A lenyeg: egyszeruen ird be, hogy nem vagy meggyozheto, hiaba is erolkodunk. En igazabol itt faradtam bele a szelmalomharcba.....
Old 12-06-2006, 20:56
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
A lenyeg: egyszeruen ird be, hogy nem vagy meggyozheto, hiaba is erolkodunk. En igazabol itt faradtam bele a szelmalomharcba.....
Meg akarsz győzni arról, hogy egy 1000 hektáros ország ha beüt egy 300 hektáros országot, akkor az mindenképp alulról üsse be.

Magyarázd meg kérlek, hogy ez miért logikus szerinted.
Old 12-06-2006, 20:58
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Meg akarsz győzni arról, hogy egy 1000 hektáros ország ha beüt egy 300 hektáros országot, akkor az mindenképp alulról üsse be.

Ati, te ragaszkodsz ehhez a példához.
Pedig az eredeti felvetés az volt, hogy a körváltáskor értékben alacsonyabban lévő ori seregei alulról üssenek, azaz csak körváltás végén legyen pontlistarendezés, mint eddig is volt. Ez azért lényegesen jobban hangzik, mint az 1k hekis a 300-ast üti alulról... Már csak azért is, mert ennyire ez nem szok általános lenni, míg az ellenoldal példái elég életszerűek.
Old 12-06-2006, 21:01
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ati, te ragaszkodsz ehhez a példához.
Pedig az eredeti felvetés az volt, hogy a körváltáskor értékben alacsonyabban lévő ori seregei alulról üssenek, azaz csak körváltás végén legyen pontlistarendezés, mint eddig is volt.
Ez eddig sem feltétlen volt így.

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ez azért lényegesen jobban hangzik, mint az 1k hekis a 300-ast üti alulról... Már csak azért is, mert ennyire ez nem szok általános lenni, míg az ellenoldal példái elég életszerűek.
Lehet, hogy ez a példa jobban hangzik, mert csak az egyik felét nézed. Az eredményeknek ne csak egy részét ragadjuk ki. Az ugyanúgy meg fog történni, hogy 1000 hektáros ország üti a 300 hektárosat.

Semmilyen logikus érvet nem tudok felhozni arra, hogy ilyen esetben miért kellene alulról beütnie. Könyörgöm, 3x akkora a támadó!!!
Old 12-06-2006, 21:09
Solaris Solaris is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Quote:

Sztem a többség arra is szeretne magyarázatot kapni h miért erőlteted azt a volnalat h 1000 ha-s ori üti a 300 ha-sat.
Ez nagyon ritka azért.
Ha türelmesen végigolvasnád az eddig elhangzottakat, és nem csak a saját szempontodat igaznak gondolva, akkor belátnád h nem azzal van a többségnek a gondja h egy-egy orit 16x miért nem lehet ütni.
Rendben ne lehessen.

De miért ne mozoghatnának együtt a szövik. Miért ne lehetne az h ha a 4 hadis támadást indít 1-1 sereggel akkor azok a korábbi rendszer szerint üssenek.
Értem azt is h több szövi több serege dilemmát, de ilyenkor pl a támadó seregek nagy valószínűséggel találkoznak és körbeverik egymást. Ha pedig nagy a körtáv a támadó seregek közt akkor meg nyílván csak az első ütést követő körben v körökben érnek oda így akkor már mindenképpen lefelé ütnek.
Old 12-06-2006, 21:12
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Solaris View Post
Sztem a többség arra is szeretne magyarázatot kapni h miért erőlteted azt a volnalat h 1000 ha-s ori üti a 300 ha-sat.
Ez nagyon ritka azért.
A lottó 5-ös is nagyon ritka, mégis egy csomóan lottóznak.

Szerencsejáték.

A Hódító nem az.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules