|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

12-06-2006, 08:50
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
A fogadóban megkérdezem a Nagyúrékat, hogy Yankart mennyire ismerik. Nem jártak még ott, és nem is nagyon ismerik. Nyilván való, hogy a követőink, mivel ide is elértek, oda is követni fognak. MEgkérhetnénk a magisztert egy kis arany ellenében, hogy ugyanoda nyissa a kaput, ha valaki érdeklődik utánunk és térkapuval akar ugyanúgy, ugyanoda utánunk jönni. Vagy "álcázva felmérhetnénk őket, vagy egyszerűen csak rajtuk csapunk, bár ez a veszélyesebb lenne, hiszen nem tudjuk kiféle mifélék. Bár az is lehet, hogy saját varázslójuk van, aki erre is képes, így tárgytalanná válik.
- Nem keressük feleslegesen baj, túl sok ellenség nem lehet mind megölni. Kerüli kell őket inkább - vlaszolja a felvetéseidre az úrnő.
- Nagyúr kérdezhetnék valamit? Ismerik Önök a az üldözőiket? Nagyban segítene, ha tudnánk róluk valamit, akármit - kérdem és egyben válaszolom is.
- Támadók között hangsúlyos szerep kapnak Sogron hívők, velük és ügynökeikkel találkozni.
A következő napig pihenek, ha fáradt vagyok, ha nem, őrködöm, vagy ha valaki őrködik, akkor megkérdem a fogadóst, hogy valaki szállt-e meg itt rajtunk kívül. Ha igen lemegyek a fogadó részbe és várom a többi vendég, esetleges hébe-hoba való megjelenését. Ha nem itt szálltak meg, akkor kicsit körbenézek a városba, a többi vendéget keresve, hátha valami érdekeset megtudok róluk, persze nem szeretném ezt feltűnően tenni, csak bizonyos keretek között Foltossal. Majd vissza, pihenés és reggel várom az indulás tényét.
Last edited by Chris; 12-06-2006 at 08:59..
|

12-06-2006, 10:04
|
Member
|
|
|
|
Még a Nagyúrékhoz:
- Értem, akkor kerüljük őket, bár ez az alkalom egy meglepetésszerű rajtacsapásra alkalmas lett volna, de ahogy gondolják - hajtok fejet.
- Lehet időt nyerni ezzel, de lerázni őket nem, még elgondolkodni ezen.
- Még egy kérdésem lenne és utána nem zavarnám Önöket. Miért nem közvetlen az uticélhoz nyittatuk a kaput, ahol biztonságban lennének, miért nem olyan helyre, ahol több a barát, mint az ellen? Azt mondták Yankart nem ismerik, Így az ellen, csak a létszám fölényével már előnyben van! - válaszolom egy kicsit fejet hajtva, de visszafogottan, nem akarok ismét összetűzést.
Egyenlőre nem hiszem el, olyan helyre megyünk, amit nem is ismerünk, illetve hogy egy ilyen lehetőséget a meglepetésre kihagyunk majd és akár információt is kiszedhetnénk belőlük, de próbálok nyugodt maradni és várom a válaszukat, majd hagyom pihenni őket.
- Hogy miért oda menni, az nem magára tartozni! Ezen nem vitatkoz, utazás úgy lenni, ahogy mi akarjuk!
Last edited by Chris; 12-06-2006 at 10:08..
|

12-06-2006, 15:14
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Mikor egtudom mi az új uticél kicsit elgondolkodom. yankarról eddig csak annyit hallottam, hogy valami zsoldosok vannak ott és drágák. Meg hogy valahol a közelében van Keanor ahol az egyik legnagyobb törpe kolónia él.
Megkérdem a nagyurat, hogy a hajóúttal mi legyen, vagyis a kapitánnyal közöljük-e, hogy nem megyünk tovább, agy az eltünéses variációt választjuk.
A nagyúr már kiadta feladatként Deneirának a kapitánnyal való tárgyalást.
Last edited by Chris; 12-06-2006 at 17:56..
|

12-06-2006, 21:18
|
Junior Member
|
|
|
|
A fogadóban egy ideig én is részt veszek a mulatozásban, de korán visszavonulok pihenni.
Last edited by Chris; 12-08-2006 at 06:45..
|

12-08-2006, 08:16
|
Member
|
|
|
|
Ami szabadidőm akad még esetleg azalatt ellenőrzöm a pónim és kényeztetem kicsit. Viszek neki almát, cukrot (ha kapok, vagy valami édeset) aztán alaposan lecsutakolom. Ha ez megvan és még van időm akkor a városban nézelődök egyet, persze főleg "szakmailag", kovácsokhoz nézek be és érdeklődöm lakik-láttak-e a környéken törpét.
Találsz két kovácsot.
Láttak már errefelé törpét, de itt egy sem lakik.
Last edited by Chris; 12-08-2006 at 08:43..
|

12-11-2006, 07:57
|
 |
Member
|
|
|
|
P.sz. 3736, Arel 4. havának 15. napja, a Vöröslunír órája, Bolk szigete, Sinemos
Délelőtt összekészülődtök, és elindultok a tornyok felé. Odaérve a kapun bekopogtok, és ugyan az a férfi nyit nektek ajtót, akivel Alysium és Gren már találkozott. Az épület mögötti kövezett udvarra kísér titeket, ahol kisvártatva megjelenik a már szintén látott magiszter. Pár szót vált a magyúrral, majd átvesz egy erszényt, majd odaballag az épület falához, és különféle jeleket kezd felrajzolgatni, meg mormol valamit. Ez egy ideig eltart, majd olyasmi kapu nyílik meg előttetek, mint amit Chasielben már láttatok. Átlépve rajta, az érzés is hasonló.
Átérve azt veszitek észre, hogy egy városfal tövében vagytok. Pár órával napközép után értek el a városkapuhoz.
Deni: a beszélgetésedet a hajóskapitánnyal külön lejátszuk
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

12-11-2006, 08:29
|
Member
|
|
|
|
P.sz. 3736, Arel 4. havának 15. napja, az Abbit órája, Yankar
Az indulásnál a többiek esetleg azt látják, hogy töprengőbb, morcosabb vagyok, mint máskor.
A kapun átérve alaposan körülnézek és igyekszem megállapítani hol is lehetünk, meg felmérni a hely jellegzetességeit.
Úgy tűnik a tenger túlpartján vagytok. A városfal elég magas így kívülről a fal tövéből nem sokat látsz abból, ami bent van. A kapun átérve falakkal és csatornákkal elválsztott városrészeket látsz, a falak itt is elég magasak ahhoz, hogy ne sok látszódjon abból, ami bentebb van. Két résznél látsz többet. Az egyik mögött márványból emelt kecses tornyok, és más magasabb épületek magasodnak a fal fölé. Kidolgozottságuk, és alakjuk egyszerre lenyűgöző, és tekintélytparancsoló. A másik résznél magas póznákra épített házakat látsz amiket függőhidak kötnek össze.
A város épületein (nem minden, de nagyrészén), és elrendezésén egyértelműen felfedezhetőek a kyr építészet vonásai.
Magamban morgok egy kissé. A kőből épült épületek láthatóan egyszerre tetszenek és nyugtalanítanak, a póznákra épültek felé egyértelmű megvetéssel pillogok.
Melyik negyedbe próbáltok bemenni?
Last edited by Chris; 12-11-2006 at 08:46..
|

12-11-2006, 08:50
|
Member
|
|
|
|
Amikor odaérünk a tornyokhoz, fejbiccentek az öregfelé, majd a magiszter felé is. Átérve a kapun egy kis ideig elrévedek, hová is érkeztünk, próbálom feldolgozni a láttottakat. Ezután körbenézek, minden rendben-e. Mikor látom Gren morgolódni odalépek és megbököm az ujjammal.
- Valami gond van Gren? Rossz előérzeted van?
Ezek után megkérdem a többieket is, hogy ismei-e valaki Yankar, mert hogy a Nagyúrék és én sem ismerem.
|

12-11-2006, 09:09
|
Member
|
|
|
|
Az útirányt megkérdem az Úrnőtől. Elvégre mégiscsak tán jobban ismeri ezt a helyet legalább hallomásból.
Alysium kérdésére:
-Nem. Megint hasonló álmom volt mint már többször és bizonyos dolgokban a kétely magvait hintette el bennem. Nyugtalan vagyok. - morgom magam elé, majd rápillantok - jobban örülnék a nyílt harcnak, mint ennek a bujkálva orgyilkolós dolognak.
- Én nem ismerni város. Kérdezni meg valamelyik őr hol találni szállás - közli tömören az úrnő.
Last edited by Chris; 12-11-2006 at 09:13..
|

12-11-2006, 09:23
|
Member
|
|
|
|
Azonnal libabőrős leszek, amit megtudom, hogy megen "nem a megszokottan" kelünk útra. Próbálok előre felkészülni a kapú borzalmaira (pálesz öblögetés) de rá kell jönnöm, erre nem lehet...
Fázósan nézek szét "odaát". Rácsodálkozok a hatalmas falakra, tornyokra.
Eh...ha eccer én is gazdag leszek, tuti ilyet építettek magamnak is, csak nagyobbat. Egy Bajnoknak a legjobb dukál, ugyebár. Vadul tekergetve fejem próbálok minél többet felfogni a városból miközben a Nagyúr előtt lépdelek.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|